View Full Version : برنامه با sql2000 ارتباط برقرار نمیکند
lahzebelahze
شنبه 29 مرداد 1390, 19:03 عصر
سلام
برنامه ای با c# نوشته شده است و از Sql2000 در ان استفاده کرده ام
در کامپیوتر مقصد Sql2000 به خوبی نصب شده است اما برنامه نصبی شده سی شارپ را وقتی اجرا میکنم با Sql اتصال برقرار نمی کند
آیا اگر با نرم افزار Install shield برنامه را نصبی کنم مشکلم حل می شود ؟
من از این connection string استفاده کرده ام
public static string sql = @"server=(local);database=pas;trusted_connection=yes ;";
Esmail Solhkhah
شنبه 29 مرداد 1390, 19:41 عصر
database=pas
نام دیتابیس pas هستش ؟ به نظر میاد کانکشن استرینگ رو درست ننوشتید
string ConnectioString = @"Data Source = . ; Initial Catalog = YourDataBaseName ; Integrated Security = SSPI;";
البته به شرط اینکه SQL رو تو کامپیوتر مقصد با اینستنس دیفالت نصب کرده باشید.
آیا اگر با نرم افزار Install shield برنامه را نصبی کنم مشکلم حل می شود
مهم برنامه شماست که درست کار کنه اینکه با چه محیطی براش ستاپ درست کردید تو بیس قضیه تاثیری نداره
lahzebelahze
یک شنبه 30 مرداد 1390, 15:55 عصر
سلام - اسم دیتابیس pas است.
من کانکشن استرینگ که دادید را هم امتحان کردم و برنامه در کامپیوتر خودم که سی شارپ هم نصب است اجرا می شود.
اما در کامپیوتر دیگر اجرا نمی شود و ارتباط برقرار نمی کند. .Net framework.هم در کامپیوتر مقصد نصب شده است.
Esmail Solhkhah
یک شنبه 30 مرداد 1390, 19:41 عصر
در کامپیوتر مقصد SQL SERVER رو دقیقا معادل همون تنظیمات نصب در سیستم خودتون نصب کردید ؟
lahzebelahze
دوشنبه 31 مرداد 1390, 11:21 صبح
بله-
تنها فرق این هست که کامپیوتری که برنامه اجرا می شود ویندوز xp اما کامپیوتری که برنامه را اجرا نمی کند ویندوز 7 است .
Esmail Solhkhah
دوشنبه 31 مرداد 1390, 11:38 صبح
تنها فرق این هست که کامپیوتری که برنامه اجرا می شود ویندوز xp اما کامپیوتری که برنامه را اجرا نمی کند ویندوز 7 است .
SQL 2000 تو ویندوز 7 ساپورت نمیشه بجاش از SQL EXPRESS 2005 یا بالاتر استفاده کنید
lahzebelahze
دوشنبه 31 مرداد 1390, 12:55 عصر
ممنون . فکر کنم با نرم افزار installsheild شاید مشکلم بر طرف بشه . من قبل از sql2000 از نسخه 2005 استفاده می کردم و این مشکل را داشتم
بازم ممنون .
Esmail Solhkhah
دوشنبه 31 مرداد 1390, 13:02 عصر
فکر کنم با نرم افزار installsheild شاید مشکلم بر طرف بشه
دوست عزیز ربطی به installsheild یا هر برنامه ستاپ ساز نداره، مورد اینجاست که ویندوز 7 دیگه از SQL 2000 حمایت نمیکنه
در نتیجه شما نمیتونید SQL 2000 رو چه دستی چه با برنامه ای مثل installsheild رو ویندوز 7 نصب کنید.
lahzebelahze
دوشنبه 31 مرداد 1390, 13:38 عصر
نسخه 2005 با نرم افزار installsheild ساپورت میشه؟
که بخواهیم روی ویدوز7 نصب کنیم؟
نسخه اسکیوال 2005 که جدا از سی شارپ بخواهیم در کامپیوتری نصب کنیم چه باید باشد؟
Esmail Solhkhah
دوشنبه 31 مرداد 1390, 13:51 عصر
نسخه 2005 با نرم افزار installsheild ساپورت میشه؟
2005 تو ویندوز 7 ساپورت میشه ولی تو installsheild نمیدونم هست یا نه
نسخه اسکیوال 2005 که جدا از سی شارپ بخواهیم در کامپیوتری نصب کنیم چه باید باشد؟
نسخه Express : SQL SERVER 2005 EXPRESS Edition SP2
lahzebelahze
دوشنبه 31 مرداد 1390, 18:14 عصر
ممنون- مشکل من از اینجا شروع شد که Sql EXPRESS 2005 را در کامپیوتر مقصد نصب کردم. و زمانی که برنامه اسکیوال را اجرا کردم گزینه Connect این برنامه غیرفعال بود و من نمی توانستم database ها را به برنامه attach کنم .
الان من احساس می کنم نسخهSql EXPRESS 2005 ای که در کامپیوتر خودم نصب هست با اسکیوال سی شارپ ، روی هم باعث شده که درست کار کند.
من الان نمی دانم چکار دیگه انجام بدم شما راهنماییم کنید ممنون
Esmail Solhkhah
دوشنبه 31 مرداد 1390, 19:18 عصر
الان من احساس می کنم نسخهSql EXPRESS 2005 ای که در کامپیوتر خودم نصب هست با اسکیوال سی شارپ ، روی هم باعث شده که درست کار کندSql EXPRESS 2005 که شما دارید، بطور مجزا نصب کردید ؟
چوخ خود VS اینو نصب میکنه
ضمنا شما اگه Sql EXPRESS 2005 و Management Studio Express رو نصب کنی کافیه و باید درست کار کنه وگرنه یه موردی تو نصب دارید یا تو سیستم یا ...
باید اگه خطایی میده بگید تا بشه دقیقتر بررسی کرد
موفق باشید.
lahzebelahze
دوشنبه 31 مرداد 1390, 22:22 عصر
ضمنا شما اگه Sql EXPRESS 2005 و Management Studio Express رو نصب کنی کافیه
این دو را هم نصب کردم وارد برنامه اسکیوال می شوم اما نمی توانم هیچ کاری کنم نه می توانم پایگاه بسازم و نه پایگاهی را attach کنم.
آیا نسخه های standard edition و Enterprise Edition را می توانم نصب کنم و با سی شارپ استفاده کنم؟
74228
Esmail Solhkhah
دوشنبه 31 مرداد 1390, 22:44 عصر
در مرحله کانکت شده به SQL ،اگه میشه به عکس بگیرید و بذارید ببینم چطور کانکت میشید
lahzebelahze
سه شنبه 01 شهریور 1390, 18:33 عصر
سلام - ممنون از کمک هاتون.
من اسکیوالی که نصب کرده بودم را remove کردم
یک نسخه اسکیوال standard edition و SQLServerManagmentStudio-ExpressEdittion2005 و یک سرویس پک اسکیوال نصب کردم
نمی دونم چه اتفاقی افتاد اما مشکلم بعد از چند ماه حل شد. امیدوارم که برای نصب روی سیستم دیگه این مشکلات پیش نیاد. و در این برنامه سی شارپ
از این کانکشن استرینگ استفاده کرده بودم.
string sql = "data source =" + Dns.GetHostName() + @"\SQLEXPRESS;initial catalog=pas;integrated security=true";
Esmail Solhkhah
سه شنبه 01 شهریور 1390, 22:33 عصر
دوست عزیز نسخه standard edition خودش ManagmentStudio داره نیازی به نصب جداگانه نیست
کانکشن استرینگ درسته ولی جالبه که اونطوری که از کانکشن شما مشخصه، شما نسخه Express Edition نصب کردید نه نسخه standard edition :متفکر:
اگه تو سیستم مقصد هم با این اینستنس نصب کنید موردی نخواهید داشت
فقط باید پورت پیش فرض SQL Server رو باز بذارید (البته برای شبکه محلی خودتون نه دسترسی از همه جا منجمله اینترنت) و TCP/IP رو فعال کنید (رو سرور SQL)
بحث Authentication هم اگه DC دارید Windows Authentication بهتره و گرنه SQL Server Authentication
موفق باشید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.