ورود

View Full Version : import,export در excel

oliya24
یک شنبه 30 مرداد 1390, 19:20 عصر
سلام دوستان من در مورد iMPORT,EXPORT داده ها در اکسل هیچ اطلاعاتی ندارم یه جستجو کردم با نحوه انجام این کار اشنا شدم ولی الان 2 سوال دارم
1:ما برای چی باید داده ها را از بانک به اکسل ارجاع دهیم
2:بعد از اینکه داده ها را در اکسل بارگذاری کردیم چگونه میتونم این داده ها رو در اکسل ببینم
ممنون میشم کمکم کنید

یوسف زالی
دوشنبه 31 مرداد 1390, 02:13 صبح
سلام.
منظور شما رو از سوال دوم متوجه نشدم اما:
گاهی شرکتی داره با یه نرم افزار کار می کنه، بعد تصمیم میگیره که نرم افزارشو عوض کنه.
اما مثلا اطلاعات حسابداریش رو می خواد در نرم افزار جدید هم داشته باشه.
به جای اینکه برای انتقال اطلاعات به برناممون مجبور باشیم که مثلا برای دسترسی به دیتای مبدا که ممکنه اوراکل - اکسس - مای اس کیو ال و غیره باشه کدهای مستقل و جدا بزنیم، یا حتی برای اینکه درگیر مستر دیتیل مبدا و انواع Jion های اون نشیم، در برنامه مبدا گزارشی می گیریم که داده های مورد نیاز رو اضا می کنه. اون رو در قالب اکسل ذخیره می کنیم و برنامه ما یا حتی اونی که مسوول این کار به صورت دستی در اس کیو ال هست فقط درگیر فرمت اکسل میشه.
گاهی لازمه نتایج یک گزارش به یکی ایمیل بشه ، گاهی ممکنه خروجی برنامه ما ورودی یک برنامه دیگه باشه که از طرز کارش خبر نداریم (اکسل معمولا استانداردیه که در این موارد به کار می ره) ، گاهی گزارش رو بدون برنامه UI و در محیط SQL داریم می نویسیم و نتیجه اون رو می خواهیم ذخیره کنیم ...
توی کار موارد دیگه ای هم پیش میاد که الان خاطرم نیست.