ورود

View Full Version : حرفه ای: همکاری برای ساخت یک نرم افزار

M.KH-SH
دوشنبه 31 مرداد 1390, 01:14 صبح
سلام
دوستان چند وقت هستش دارم به یک برنامه فکر میکنم که یک سری معادلات هندسی رو انجام بده و مختصات اونارو بر روی محور رسم کنه.

مثلا محور sin , cos , tan , cot رو هم بشه به وسیله برنامه مشخص کرد روی محور.

این برنامه برای اساتید خیلی مفید هستش.

البته از کد های دیگران استفاده کردن حال نمیده مهم اینه که خودش بسزه پس لینک و یا تاپیک معرفی نکنید و یا نرم افزاری که این کار رو انجام میده.
این یک حالت آموزش هم داره برای کسانی مثل من که تا به حال وارد این مباحث نشدن.

فکر کنم برای دوستانی که دوران راهنمایی و دبیرستان هستن به درد میخوره
تو دانشگاه هم به درد میخوره.

فقط می دونم که از تابع Graphics می شه این کارو انجام داد.

خیلی خوشحال میشم یک برنامه به اسم همه دوستان بسازیم و برنامه رو تو اینترنت پخش کنیم به اسم همه دوستان.

omid-vbAuto
دوشنبه 31 مرداد 1390, 11:30 صبح
من چند وقت پیش یه تاپیک با همین موضوع داده بودم. ولس استقبال نشد. به هر حال من اماده کمکتون هستم . و می خوام موارد بیشتری رو تحت پوشش بدیم.

ahmadreza517
دوشنبه 31 مرداد 1390, 15:52 عصر
سلام
منم هستم
ارتباط با من
Ahmadreza517@gmail.com

راستی شما کار باگرافیک مسلط هستید .
چون من زیاد با بانک اطلاعاتی برنامه نویسی کردم
گرافیک هم بلدم ولی نه در حد حرفه ای

یا حق ...

M.KH-SH
دوشنبه 31 مرداد 1390, 16:57 عصر
دوست عزیز من خودم در زمینه بانک اطلاعاتی کار کردم و 99% برنامه هام وابسطه به بانک هستن.
برنامه نویسی یعنی ساخت انجیون این مهمه که من بلد نیستم.

به هر حال دوستان عزیز بهتره که یک جا مثل oovoo یا yahoo با هم در تماس باشیم تا یک برنامه جامع بنویسیم.
برای این کار لطفا پیام شخصی بفرستین.

d_derakhshani
دوشنبه 31 مرداد 1390, 23:50 عصر
من وقتی دبیرستان بودم این کار رو کردم(6 سال پیش)(تو vb 6) و یک برنامه کامل در اومد و هر نوع تابع ریاضی(sin,cos,tan,cot,ln,e, توانی، کسر و...) رو تفسیر محاسبه و رسم می کرد. الان هم دارم. دیگه با net. پیاده سازی نکردمش(با اینکه الان کارم فقط net. و تو گرافیک net. حرفه ای هستم) اگه خواستید سورس شو بهتون می دم

M.KH-SH
دوشنبه 31 مرداد 1390, 23:55 عصر
اگه این لطف رو بکنی ممنونت میشم
البته نه سورس vb6 فقط .net رو بده.
راستی زمینه کاریت گفتی گرافیک هست.
مثلا چه کاری انجام میدی؟؟
من در زمینه گرافیکی تا الان کار نکردم فقط روی is تمرکز داشتم.

VB.NET2005
سه شنبه 01 شهریور 1390, 12:46 عصر
طرح جالبیه ، منم یه مدت دنبالش بودم . میتونید رو منم حساب کنید

Localman.Ls @ Gmail.Com

d_derakhshani
چهارشنبه 02 شهریور 1390, 01:30 صبح
اگه این لطف رو بکنی ممنونت میشم
البته نه سورس vb6 فقط .net رو بده.
راستی زمینه کاریت گفتی گرافیک هست.
مثلا چه کاری انجام میدی؟؟
من در زمینه گرافیکی تا الان کار نکردم فقط روی is تمرکز داشتم.
همانطور كه گفتم ديگه وقت نكردم رو Net. پياده سازيش كنم. پس فقط سورس VB6 موجود هست. اما اينكه در گرافيك چه كاري مي تونم انجام بدم، ميتونم برات photoshop‌رو پياده سازي كنم(يه زماني داشتم اين كارو مي كردم اما به دليل نداشتن وقت صرف نظر كردم) گرافيك، فقط استفاده از اون نيست، مثلا بتونيد خط بكشيد، روي تصوير كار كنيد.
بايد تمام الگوريتم هاي ترسيم اشكال(هماتوطر كه Net. در Low Level‌ انجام مي ده) رو بلد باشيد، الگوريتم هاي كار با رنگ، اصلاح و تغيير تصاوير و ... همه رو بدونيد. يعني به مغز گرافيك دسترسي داشته باشيد نه به پوسته اون. براي ارسال سورس يك ايميل به من بزنيد تا براتون ارسال كنم.

M.KH-SH
چهارشنبه 02 شهریور 1390, 01:41 صبح
مرسی
mohammadreza.khsh@gmail.com

h_a_m_i_d
چهارشنبه 02 شهریور 1390, 14:15 عصر
سلام لطفا برای منم ارسال کنین
راستی شما که کارتون گرافیکه نمیتونین اون اکتیویکسی که در صفحه اصلی شرح اونو گفتم برام ارسال کنین (یک اکتیویکس که بک گراندش شیشه ای باشه)رو درست کنین ممنمون میشم اگر کمکم کنید:متفکر: