View Full Version : مبتدی: اتصال به اینترنت از طریق شبکه محلی
user1389
دوشنبه 31 مرداد 1390, 10:40 صبح
با سلام
تازگی که می خواستم در محل کار خود به اینترنت وصل بشم بهم گفتند باید از طریق شبکه اینکار رو بکنم.
یعنی تنظیمات IE خودم رو طوری تعیین کنم که اینترنت رو از یک کامپیوتر دیگه که تو شبکه هست بگیرم. اگه امکان داره من رو در این مورد راهنمایی کنید. ممنون.....
hjran abdpor
سه شنبه 01 شهریور 1390, 00:58 صبح
اگه تنظمات لازم در سرور مورد نظرتون(سیستمی که تو محل کارتون اینترنت بهش وصله و به کاربران اینرتنت را ارئه میدهد ) انجام شده باشه . شما میتوانید ای پی ان را بدست اوردید و در Default Getwaye سیستم خودتون ان را اضافه کنید.
user1389
سه شنبه 01 شهریور 1390, 18:32 عصر
می بخشید. ولی برای اتصال به اینترنت شبکه از Default Gateway استفاده نمی کنند. در حقیقت از LAN Settings توی تنظیمات IE استفاده میشه.در ضمن برای برقراری اتصال نام کاربری و رمز می خواد.
hghyami
سه شنبه 01 شهریور 1390, 18:40 عصر
دوست عزیز اینکه شما میگی از default gateway استفاده نمیشه درست نیست... شما در خواستهات باید از یک جائی بره... وگرنه شما traffic رو نمیتونید همین جوری به امید خودش ولن کن که شاید یک جوری راهش رو پیدا کنه...
hraeissi
سه شنبه 01 شهریور 1390, 19:17 عصر
با سلام
تازگی که می خواستم در محل کار خود به اینترنت وصل بشم بهم گفتند باید از طریق شبکه اینکار رو بکنم.
یعنی تنظیمات IE خودم رو طوری تعیین کنم که اینترنت رو از یک کامپیوتر دیگه که تو شبکه هست بگیرم. اگه امکان داره من رو در این مورد راهنمایی کنید. ممنون.....
در این خصوص باید عرض کنم که روی شبکه شما برنامه ای بعنوان Proxy فعالیت می کند که برای ارتباط با آن لازم است تنظیمات اعلام شده را که شامل IP سرور و پورت مربوطه می باشد را در تنظیمات IE وارد نموده تا بتوانید از اینترنت استفاد نمائید . حال چهتوضیحی لاز دارید را نمی دونم
دوست عزیز اینکه شما میگی از default gateway استفاده نمیشه درست نیست... شما در خواستهات باید از یک جائی بره... وگرنه شما traffic رو نمیتونید همین جوری به امید خودش ولن کن که شاید یک جوری راهش رو پیدا کنه...
صحبت شما در مبحث شبکه کاملاً درسته ولی این در زمانی است که Proxy درمیان نباشد .
در جایی که Proxy وجود دارد نیازی به تنظیم DGW نیست .
hghyami
سه شنبه 01 شهریور 1390, 19:29 عصر
در این خصوص باید عرض کنم که روی شبکه شما برنامه ای بعنوان Proxy فعالیت می کند که برای ارتباط با آن لازم است تنظیمات اعلام شده را که شامل IP سرور و پورت مربوطه می باشد را در تنظیمات IE وارد نموده تا بتوانید از اینترنت استفاد نمائید . حال چهتوضیحی لاز دارید را نمی دونم
صحبت شما در مبحث شبکه کاملاً درسته ولی این در زمانی است که Proxy درمیان نباشد .
در جایی که Proxy وجود دارد نیازی به تنظیم DGW نیست .
اینجا صحبتی از پروکسی نبود اصلا... در ضمن برام سوال هست که چرا چنین مدل setup دارن؟؟؟
hraeissi
چهارشنبه 02 شهریور 1390, 09:02 صبح
با سلام
درسته صحبتی از Proxy نبوده ولی از توضیحات ایشان این مسئله کاملاً روشن بوده است .
در خصوص سئوال شما هم پیشنهاد می کنم به لینک مراجعه نمائید که امیدوارم توضیحات مناسبی برای این مسئله شما داشته باشد .
انواع کلاینت در ISA (http://www.raeissi.com/articles/microsoft/isa-server/47--isa-.html)
hghyami
چهارشنبه 02 شهریور 1390, 14:06 عصر
مرسی از لینک، من میدونم ISA چطور کار میکنه ولی من بحثم سر این هست که چرا setup به این صورت ؟؟؟؟ این setup درست نیست و نه صحیح. webproxy یعنی اینکه من بکار برام میگم email نمیخوای ، اینرو نمیخوای file sharing و غیره نمیخوای... یعنی صفر... برام جالب هست اگر کسی داره این ستاپ رو استفاده میکنه مخصوصاً شرکت بزرگ... فرض بر مثل هم اگر شرکت داره از isa استفاده میکنه (یعنی تعطیل) راههای دیگه هم برای اینکار داره و نیازی نیست که به اینصورت setup کنه
hraeissi
پنج شنبه 03 شهریور 1390, 14:29 عصر
کاملاً با صحبت جنابعالی مخالف هستم .
راه اندازی سیستم ISA دلیل بر این نمی باشد که چیزی نباشد .
در خیلی از شرکتها که من این سرویس را راه اندازی کرده ام که بزرگترین آن حدود 300 کاربر دارد که یک سازمان بزرگ می باشد هیچ کدام از محدودیتهایی را که شما فرمودید وجود ندارد مگر آنکه کارفرما درخواست نماید
hghyami
پنج شنبه 03 شهریور 1390, 17:31 عصر
کاملاً با صحبت جنابعالی مخالف هستم .من مطمئن هستم که شما ISA رو کامل میدونید... این بحث رو قبلان هم با یکی از دوستان کردیم... مشکل با ISA مشکل feature هاش هست که من میگم و گفتم اینروز روز جواب گوی نیست... و در ضمن از لحاظ اقتصادی هم دیگه مرقون به صرفه نیست... شما میگی شرکت که حدود ۳۰۰ تا کاربر داشته رو ISA گذاشتی !! در صورتی که من میگم و ثابت میکنم اگر شما باکس مثل fortigate sonicwall cyberoam یا هر چیز دیگه میذاشتی چه از لحاظ ROI (Return of Investment) و چه از لحاظ تکنیکی بهتر بود... یکی pm داد گفت iran اینطوری هست و چون شما اونور هستید درک نمیکنید در صورتی که بر خلف این موضوع هست... چند وقت پیش برای جائی که تعداد کاربر هاش حدود ۴۵۰ تا بود (سازمان نیمه دولتی)... اولین گزینشون ISA بود که مسول اونجا هم شدید ISA در خواست کرد ولی با دلیل بی خیال شد... گفتم بازم میگم isa تعطیل... نمیدونم چرا ما باید همه کارو رو ما باید . . . اگر کسی دوست داشت بیشتر بحث در مورد بکنه فکر میکنم بهتر باشه علمی ترسه کنیم و به جای اینجا رو مثل skype این بحث رو بکنیم بدن نتیج رو اینجا بذاریم که پست تو پست نشه
hghyami
پنج شنبه 03 شهریور 1390, 17:33 عصر
post tekrari....
hraeissi
پنج شنبه 03 شهریور 1390, 21:23 عصر
دوست من شما یه به طور مثال یه fortigate 100A که حدود 80 کاربر همزمان را پشتیبانی می کند را باید حدود 2.000.000 با لایسنس های یک ساله بخری و هر سال هم حدود 1.5 پول لایسنس بدی و برای تهیه گزارش به forti analayzer باید بگیری حدود 4.000.000 ،حالا این به صرفه است یا یه ISA که تو ایران مجانیه و با برنامه های جانبی دیگرش هم که مجانیه کلی گزارش ازش در میاری
البته از این مطلب غافل نشیم که سخت افزار چیز دیگه ای است .
hghyami
جمعه 04 شهریور 1390, 15:15 عصر
بله یک باکس مثل fortigate گرون هست ولی شما کارش feature هاش رو باید ببینی... به طور مثل شما رو isa https اسکن نداری... (البته تا اونجایی که میدونم). مثال ساده بود و چیزهای دیگه... شما میگی company ۳۰۰ تایی که ISA گذاشتی... اولا اگر کمپانی ۳۰۰ تا کارمند داره فکر میکنم از پس هزینه نیز I.T هم بر بیاد... ولی من ۱۰۰% میگم مشکل خواهند داشت در آینده... شما کلی امکانات رو نداری.. از scanهای مختلف گرفته تا محدودیت بر اساس نیاز..
مشکلی که من اکثرا دیدم این هست که میگن چرا هزینه... ولی چیزی که در اصل در نظر گرفته نمیشه این هست که زمانی که مصرف میشه برای باز سازی، زمانی که بهدر میره... آیا اینها برای اون کمپانی مهم نیست؟؟؟ شما چه از لحاظ user ببینید و چه از لحاظ admin مهم هست که چقدر وقت چی میشه!!! شما به عنوان admin این سوال هارو اگر بپرسید و توضیح بدید اون وقت ۹۹% وقتها نظر مشتری عوض میشه (چه تو ایران و چه اینجا)...
http://technet.microsoft.com/en-us/library/bb898433.aspx
aram_2
جمعه 04 شهریور 1390, 23:16 عصر
دوست عزیز شما برای اتصال یه اینترنت کارهای زیر رو انجام بدید:اول ببینید که آدرس gateway شما چیه و نیز آدرس سرور dns تون...
بعد تو اتصالات شبکه خودتون این موارد رو وارد کنید(رو کانکشن دوبار کلیک کنید و پراپرتیس و تی سی پی آی پی و دادن آدرس ها)
بعد شما باید تو مرورگر مخصوص خودتون هم این موارد رو وارد کنید من آی ای رو میگم.منوی تولس و اینترنت آپشن و برگه کانکشن و لن سیتینگ.اینجا وارد کنید ولذت ببرید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.