View Full Version : CryEngine هم مجانی شد
pswin.pooya
دوشنبه 31 مرداد 1390, 15:33 عصر
باور نکردنی هست. شرکتهای بزرگ بنوبت دارن SDK های خودشون رو مجانی میکنن.یادم میاد یه جایی خونده بودم که CryEngine 3 تا حالا حدود 10 میلیون دلار برای سازندهاش هزینه داشته (و البته میلیونها دلار سود) حالا این انجین قوی که اصلترین رقیب Unreal Engine 3 حساب میشه هم تصمیم گرفته SDK خودش رو برای موارد غیر تجاری بصورت مجانی در اختیار همه بذاره. البته برای موارد تجاری لیسانس خیلی سختری رو نسبت به UDK داره. و شما باید با CryTek به توافق برسید که فکر کنم برای ایرانیها غیر ممکن باشه.
حالا میزان موفقیت این دو بستگی کامل به میزان قرار دادن آموزشها و داکیومنتها مناسب هست که UDK توی این زمینه چند قدم جلوتره
تا همین الانش این انجین 90 هزار بار داونلود شده. :گیج:
سپول
دوشنبه 31 مرداد 1390, 19:25 عصر
این هم مثل udk دوباره همه شرکت ها و بازی سازها تو ایران جو گیر می شن از udk می رن سراغ این، با 200 جور محدودیت و مشکل دیگه روبرو می شوند، دوباره تو کف یه چیز آسونتر و بهتر می مونند.
واسه کار درست حسابی commercial کلا به درد نمی خوره، مثل udk. حتی تو کشوری مثل ایران که به کپی رایت اهمیتی نمی دن.
pswin.pooya
دوشنبه 31 مرداد 1390, 21:27 عصر
واسه کار درست حسابی commercial کلا به درد نمی خوره، مثل udk. حتی تو کشوری مثل ایران که به کپی رایت اهمیتی نمی دن.
چون تو ایران درست و حسابی سراغ یه کار نمی رن این شکلی میشه. خود CryTek گفته که تمام امکانات انجین که برای ساخت crysis استفاده شده داخل SDK هست حالا اینکه ینفر بتونه ازش استفاده کنه دیگه با خودشه من فکر میکنم بیشتر مشکل از همین نبود قانون کپی رایت داخل ایران هست که باعث میشه قدر چیزی رو ندونیم
SeganX
سه شنبه 01 شهریور 1390, 16:55 عصر
اگر کسی بخواد با همون موتور کرایتک هم بازی خوبی بسازه باید خیلی خیلی خوب موتور رو بشناسه و بدونه که چطوری میشه ازش استفاده کرد. تازه بعد از اون بشینه بازی درست کنه. خود این کار اصلا کار ساده و هلویی نیست.
از اونجا که صنف ما تو ایران همیشه به دنبال بهترین/راحتترین/قویترین/هلوترین و ... هستند و همیشه می خوان یک راست بزنن به هدف !!!! باز هم ازش جواب درستی نمی گیرن.
به نظر می رسه مشکل تو ایران فقط از موتور نیست. از جای دیگس !!!
REZAsys
پنج شنبه 03 شهریور 1390, 00:26 صبح
سلام
میتونید از اینجا دانلود کنید
http://www.crydev.net/
حداقل دانلود کنید یه ذره باهاش کار کنید شاید موقعی که خواستید کرای انجین ایرانی بنویسید بدردتون بخوره!
syntiberium
شنبه 05 شهریور 1390, 01:07 صبح
حداقل دانلود کنید یه ذره باهاش کار کنید شاید موقعی که خواستید کرای انجین ایرانی بنویسید بدردتون بخوره!
تو ایران که باید اسم همه ی انجین ها رو باید کرای گذاشت چون از طرف ایران کسی زیاد ساپورت و همکاری نمی کنه و از طرف خارج از ایران هم بعید نیست به دلیل تحریم ایران سازندگان انجین ایرانی با مشکل بر بخورند و به این صورت اشک (cry) سازندگان ایرانی در میاد :گریه:.
REZAsys
شنبه 05 شهریور 1390, 13:36 عصر
تو ایران که باید اسم همه ی انجین ها رو باید کرای گذاشت چون از طرف ایران کسی زیاد ساپورت و همکاری نمی کنه و از طرف خارج از ایران هم بعید نیست به دلیل تحریم ایران سازندگان انجین ایرانی با مشکل بر بخورند و به این صورت اشک (cry) سازندگان ایرانی در میاد :گریه:.
کی گفته تو ایران ساپورت نمیشن؟
قول میدم اگر یه انجینی نوشته شه که حداقل در حد 3d game studio باشه ( قیمتشم رایگان یا ارزون باشه :دی) نصف بازیسازهای مستقل دانلودش میکنن
میگم چطوره انجین نویسهای این انجمن هم همین کار کرایتک رو بکنید؟
ماهان مقدم
سه شنبه 08 شهریور 1390, 00:35 صبح
سلام. آقا من الآن حدود 6 سال کار ساخت بازی می کنم یکی دو جا هم کار کردم و موضوع اینه که اگه شما قصد ساخت محتوا داشته باشی با همین udk و cry هم میشه بهترین چیز ها رو در آورد برای اینکه حد اقل چیز هایی که برای ساخت یه بازی مناسب میخواد رو گذاشته. بعد اینکه epic اومد unreal رو بصورت کیت مجانی داد سیاستش اینبود چون داشت روی unreal 4 کار میکرد. حالا من نمیدونم crytek هم داره روی نسخه بعدی کار می کنه یا میخواست کم نیاره :لبخند:
sobhan1991
سه شنبه 08 شهریور 1390, 02:52 صبح
این هم مثل udk دوباره همه شرکت ها و بازی سازها تو ایران جو گیر می شن از udk می رن سراغ این، با 200 جور محدودیت و مشکل دیگه روبرو می شوند، دوباره تو کف یه چیز آسونتر و بهتر می مونند.
کاملا درسته !!!
چون تو ایران درست و حسابی سراغ یه کار نمی رن این شکلی میشه. خود CryTek گفته که تمام امکانات انجین که برای ساخت crysis استفاده شده داخل SDK هست حالا اینکه ینفر بتونه ازش استفاده کنه دیگه با خودشه من فکر میکنم بیشتر مشکل از همین نبود قانون کپی رایت داخل ایران هست که باعث میشه قدر چیزی رو ندونیم
کرای تک "گفته" ... و فقط گفته دوست عزیز !!! شما چرا باور کردی؟ وعده خیلی چیز ها رو داده بود مثله Shader Library که سوسش رو میده ... ولی نداد !!!
به نظر می رسه مشکل تو ایران فقط از موتور نیست. از جای دیگس !!!
بله ، کلا چیزی که تو کشوری ، اصلا هر جایی زیر بنا نداشته باشه ، خودشون رو هم بکشن ، نمیتونن کاری بکنن حالا هر کی هر چی میخواد بگه.
سلام. آقا من الآن حدود 6 سال کار ساخت بازی می کنم یکی دو جا هم کار کردم و موضوع اینه که اگه شما قصد ساخت محتوا داشته باشی با همین udk و cry هم میشه بهترین چیز ها رو در آورد برای اینکه حد اقل چیز هایی که برای ساخت یه بازی مناسب میخواد رو گذاشته. بعد اینکه epic اومد unreal رو بصورت کیت مجانی داد سیاستش اینبود چون داشت روی unreal 4 کار میکرد. حالا من نمیدونم crytek هم داره روی نسخه بعدی کار می کنه یا میخواست کم نیاره
خسته نباشید خدا قوت ، کلا کرای هیچ سیاستی نداشته ، به نظر من یعنی اونطور که به جهان نشون داد ،
فقط جو گیر شده و خواسته بگه منم هستم !!!
هرکسی اطلاعات جامعی از این کرای میخواد اینجا رو حتما بخونه ، من از روزی که کرای انجین به صورت رایگان منتشر شد ، پیگیرش بودم و کلی زحمت کشیدم
اینجا رو ببینید همه چی دستتون میاد :
http://www.bazisaz.com/ftopic-521-days0-orderasc-0.html
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.