ورود

View Full Version : گفتگو: امنيت شبكه هاي بانكي و ساختار انها

hjran abdpor
سه شنبه 01 شهریور 1390, 01:00 صبح
با سلام به دوستان گل.
کسی هست بدونه این بانک جه جوری کار می کنند که کسی نمی تونه بهشون نفوذ کنه .
تا اونجای که فهیمدم همنوز بانک اطلاعاتی بانک مثلا ملی تحت داش و فاکس پرو است . از یکی شنیدم که دو تا شبکه دارن یکی محلی که تو خود شعبه است ویکی دیگه استانی تو سطح کشور است .
حالا کسی هست بدونه چه جوری کار میکنند ؟
فرضیه من درست است یا غلط؟؟؟؟؟؟؟

vesall
سه شنبه 01 شهریور 1390, 03:46 صبح
اطلاعات ناقص من:

بانکا از شبکه ی خودشون استفاده می کنند ( بانکای بزرگ مثل ملی و صادرات و ... ) و اگر دیده باشید یه دیش بزرگ ما.هواره بالای همه ی شعبشون هست،
یه WAN واس خودشون دارن، پس نمیشه وسط راه اطلاعات رو کش رفت ( شایدم بشه، ولی .. :-؟؟ ) .

در زمینه ی بررنامه نویسی و تو شعبه، قبلنا که یه چیزی تو مایه های داس بود، الان هم شنیده بودم دارن لینوکسی میشن، اسم فاکس پرو هم تو بانک زیاد شنیدم و فکر کنم دارن خودشون رو از شر فاکس پرو خلاص می کنند،
فاکس پرو با لینوکس سازگاری نداره ؟؟؟

اینو حال کردم :

بهترین واژه عالم : هک

یعنی میشه ما هم بشیم ؟؟؟ :((

hjran abdpor
چهارشنبه 02 شهریور 1390, 00:39 صبح
با سلام .
دوست عزیز هر کس بستگی به پشتکار وتلاش خودش داره که به کجا میرسه .به قول یکی از بزرگان برنامه نویس :
تلاش + باور + مطالعه = استاد هر چی

من نزدیک 6 سال هست شنیدیم بانک میخوان ویندوزی بشن ولی پروژشون به مشکل برخودره و از کار افتاده حالا چه برسه به اینکه لینوکسی بشه (کارمندان بانک هنوز بلد نیستند یک پنجره را باز کنند چه برسه به ..........) .
فاکس پرو هم به خاطر اینکه سال یا 70 60 نرم افزا رار طراحی کردن استفاد ه میکنن چون بیشترین امنیت را در اون زمون داشته !!!!!!!!

vesall
چهارشنبه 02 شهریور 1390, 22:43 عصر
ممنون.

لینوکسو مطمئن هستم