View Full Version : چگونگی ثابت ماندن ظاهر سایت در هر رزولیشن
amirhosein
یک شنبه 17 مهر 1384, 22:21 عصر
با سلام . من یه سایت طراحی کردم که تو رزولیشن 800*600 هم در ایکس پی و هم در 98 یه جوره ولی در رزولیشن 1024*... به هم میریزه . باید چکار کنم ؟ من حتی از css هم استفاده کردم و برای یه لایه اومدم style نوشتم ولی نمی دونم چرا بازم تاثیر نداره !!! اگه لطف کنین و زود جوابمو بدین خیلی ممنون میشم که حسابی ریختم به هم . :افسرده:
javad_hosseiny
دوشنبه 18 مهر 1384, 11:18 صبح
طبیعتا باید صفحه موردنظر خود را با توجه به رزولیشن های مختلف طراحی کنید
برای انجام این منظور چند راه وجود دارد:
1 - چند صفحه برای حالت رزولیشن های مختلف طراحی کرده و با استفاده از کد جاوااسکریپت در ابتدای صفحه مود صفحه نمایش را تشخیص و صفحه موردنظر را نمایش دهید (این روش پیشنهاد نمی شود)
2 - در طراحی عکس های و تیبل ها و .... از حالتی استفاده کنید که با افزایش رزولیشن تصویر یا تیبل یا ... کشیده شود
(مثلا در مورد عکس یک قسمت از عکس که دارای زمینه ثابت بوده را انتخاب کرده و به عرض یک پیکسل از آن را جدا کنید و آن را در داخل ستونی از یک جدول با عرض 100% نمایش دهید (که این تعیین عرض باعث کاهش یا افزایش با توجه به نوع رزولیشن می گردد) (نمونه این کار را در سایت www.Pazhuhesh.net (عکس بالای صفحه و کادر تیبل ها می تونید ملاحظه کنید) البته دقت کنید برخی از جداول و یا ... که باید در قسمت خاص از صفحه مثلا بالا یا چپ و راست (مثل منوها) باشند از خاصیت valign خود جدولشان می توانید استفاده کنید
3 - شاید در طراحی شما امکان جدا کردن یک تصویر حتی با عرض یک پیکسل نیز نباشد و یا طراحی بگونه ای باشد که در صورت کشیدن تصویر باعث نازیبایی صفحه گردد در این حالت پیشنهاد می کنم که کل صفحه را در داخل یک تیبل بصورت center قرار داده و سطر آن جدول را نیز center کرده و ستون آن را بصورت middle قرار دهید (که باعث می شود که در کل صفحه بصورت وسط در وسط نمایش داده شود ) و حالا شاید شما در صفحه اتان از فروم (چند صفحه ایی) استفاده کرده باشید که برای آن نیز کافی است به اندازه صفحه اصلیتان (در اینجا منظور 600*800) هست در دستور فروم ست در وسط تعریف کنید مثلا بصورت *,800,* و یا *,600,* و البته سورس صفحه بقیه قسمت های را می توانید به یک صفحه همرنگ صفحه اصلیتان هدایت کنید (نمونه این کار در سایت www.haghighi.ir (هم صفحه اول و هم صفحه دوم)
amirhosein
دوشنبه 18 مهر 1384, 19:45 عصر
با تشکر از راهنماییهای شما . در مورد راه اول ، چه جوری میشه رزولیشن دستگاه کاربر رو بدست آورد ؟ ممنون
javad_hosseiny
سه شنبه 19 مهر 1384, 12:37 عصر
می تونید با استفاده از دو پارامتر شی screen طول و عرض صفحه نمایش (البته به پیکسل) را بدست آوردی
screen.width
screen.height
و با استفاده از یک شرط ساده آن را به صفحه موردنظر خود هدایت کنید
jannati
چهارشنبه 18 آبان 1384, 10:58 صبح
بهترین راه استفاده از Tableو ست کردن اندازه طول و عرض آن به 100%است.
javad_hosseiny
چهارشنبه 18 آبان 1384, 16:20 عصر
دقت داشته باشید که در حالت متن و ... (غیرتصویر) استفاده از تیبل معنی دارد
ولی در حالتی که منوها و یا مطالب صفحه شما بصورت تصویر هست وجود درصد در تعیین عرض و طول تیبل نمی تواند تصویر شما را بزرگ یا کوچک بکند و شما از روش های دیگر (مثل روش های فوق) برای این منظور باید استفاده کنید
tabib_m
چهارشنبه 18 آبان 1384, 19:14 عصر
می تونید با استفاده از دو پارامتر شی screen طول و عرض صفحه نمایش (البته به پیکسل) را بدست آوردی
screen.width
screen.height
اینا طول و عرض browser رو برمیگردونن یا طول و عرض صفحه ی مانیتور؟
javad_hosseiny
چهارشنبه 18 آبان 1384, 19:30 عصر
طول و عرض صفحه desktop را (با توجه به تعیین رزولیشن صفحه مثال 600*800، 1024* 768 ، ....)
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.