ورود

View Full Version : نحوه replace یک حرف در کلمه با حرفی دیگر بدون تغییر کل کلمه

royasaz_bam
سه شنبه 01 شهریور 1390, 10:11 صبح
سلام مشروح سوال:
به طور مثال در فید نام من نامهای عتا و تاهر را وارد نمودم و حال میخواهم آنها را با عطا و طاهر جایگزین کنم و بدیل اینکه تعداد فیلدهایی که با ید جاگزین گردند زیاد و متفاوت در کلمه ولی یکسان در حرف میباشند آیا راهی است که ÷س از جستجوی حرف "ت" آن را با حرف "ط" جایگزین گردد و بقیه کلمه باقی بماند زیرا به طور عادی وقتی حرف ت را جستجو میکنم عتا را پیدا میکند ولی وفتی با "ط" جایگزین میکنم کل کلمه عتا به "ط" جایگزین میشود با تشکر

mahdi_107
سه شنبه 01 شهریور 1390, 10:39 صبح
ابتدا موارد با فيلد مورد نظر با نام عتا را فيلتر كنيد سپس
در فرم ريپليس مورد اول را حرف "ت" و دوم را "ط" وارد كنيد

و همين طور براي بعدي

royasaz_bam
سه شنبه 01 شهریور 1390, 12:00 عصر
دوست گرامی عرض کردم که بدلیل تنوع کلمات همچون عتا و یا سایر کلمات دیگری که داخل آنها حرف ت بکار رفته فیلتر کردن عتا چندان کمکی به من نمیکند همچنین جایگزینی که شما میفرمائید کلمه عتا را به ط خالی تبدیل می کند در کل راه حل شما هیچکدام از سوالات مرا جواب نداد لازم به ذکر است فیلد نام بیش از 9000 فلید نام وجود دارد که طبق بر آورد من بیش از 200 نوع کلمه مختلف وجود دارد که داخل آنها حرف ت باید تبدیل به ط گردد که این نیاز به تابع و دستور العملی بغیر از راههای عادی جایگزینی دارد

mahdi_107
سه شنبه 01 شهریور 1390, 12:09 عصر
براردر من شما اگر مي خواهيد كل حروف "ت" تبديل به "ط" شود گزينيه ريپليس را زده در قسمت find what حرف "ت" دقت كنيد حرف ت نه عتا را وارد كرده و در قسمت replace with حرف "ط" را وارد مي كنيد
در قسمت look in فيلد مورد نظر را انتخاب كرده سپس قسمت Match را به any part of find تغيير داده و گزينه replace all را مي زنيد.

لازم بذكر است با اين روش تمامي حروف "ت" موجود در فيلد مورد نظر به "ط" تبديل خواهد شد.

اگر نمي خواهيد كل حروف ت تغيير كند بايد در find what كلمه فعلي (مثلا عتا) و در replace with كلمه جديد (مثلا عطا نه "ط") را وارد كنيد و سپس replace all را بزنيد

royasaz_bam
چهارشنبه 02 شهریور 1390, 09:55 صبح
عزیز جان برادر مشکل من با گزینه any part of find به درستی حل شد و این جای دو بار تشکر کردن را داشت