View Full Version : کد ریدایرکت به صفحه دیگر در بلاگفا
mmssoft
سه شنبه 01 شهریور 1390, 20:24 عصر
سلام به همه دوستان
من یه قالب واسه بلاگفا طراحی کردم. بعد میخوام کاری کنم که اگه مرورگر IE بود، مرورگر به صفحه دیگه منتقل بشه و نتونه وبلاگ رو ببینه. واسه شناسایی مرورگر مشکلی ندارم، ولی وقت کد ریدایرکت رو میذارم و میخوام قالب رو سیو کنم، اجازه نمی ده و میگه استفاده از این کد مجاز نیست.
ممنون میشم بگید چطوری اینکارو انجام بدم
ghasemweb
چهارشنبه 02 شهریور 1390, 01:52 صبح
کد ریدایرکتت چیه بذار بررسی کنیم.
mmssoft
چهارشنبه 02 شهریور 1390, 11:41 صبح
دوستان راهنمایی نمی کنم؟؟ این دوستمون که هنوز در حال بررسیه... :قهقهه:
mmssoft
چهارشنبه 02 شهریور 1390, 15:27 عصر
کسی نیست؟؟؟؟
ghasemweb
چهارشنبه 02 شهریور 1390, 20:14 عصر
دوستان راهنمایی نمی کنم؟؟ این دوستمون که هنوز در حال بررسیه... :قهقهه:
عزیزه دل منظورم اینه که سورس کدت رو قرار بده بینیم چیه تا بررسی کنیم مشکلشو پیدا کنیم:چشمک:
amin1softco
چهارشنبه 02 شهریور 1390, 22:59 عصر
ببینید سایت بلاگفا یک سری قوانین مخصوص به خودشو داره که اگه اونا رو دور بزنید احتمال اینکه قالبتون برگرده به حالت پیش فرض یا اینکه وبلاگتون پاک بشه خیلی زیاده و از لحاظ اخلاقی و شرعی هم درست نیست ولی برای ریدایرکت شدن شما می تونی کد جاوا رو به یکی از نرم افزار های رمزگذار بدی تا یک کده رمز شده بهتون بدند و بلاگفا متوجه کد اصلی نشه
کد ریدایرکت هم که یا با متا تگ هاست یا با جاوا که بلاگفا کد جاوا رو قبول نمی کنه شما می تونی کدش کنی همچین چیزی :
<script language="javascript">
var enkripsi="'1Aqapkrv'02nclewceg'1F'00hctcqapkrv'00'1G'2Cdwlav kml'02pg'0:wpn'0;'5@'2Cuklfmu,nmacvkml'1Fwpn'1@'5F '2C'1A-qapkrv'1G"; teks=""; teksasli="";var panjang;panjang=enkripsi.length;for (i=0;i<panjang;i++){ teks+=String.fromCharCode(enkripsi.charCodeAt(i)^2 ) }teksasli=unescape(teks);document.write(teksasli);
</script>
بعدش هر جا خواستی ریدایرکت کنی بنویس :
re('آدرس سایت')
مثلاً :
<a href="javascript:re('http://blogfa.com')">blogfa</a>
mmssoft
پنج شنبه 03 شهریور 1390, 10:52 صبح
ممنون دوست عزیز
ولی تو کد شما واسه اینکه ریدایرکت بشه باید رو یه لینک کلیک بشه... من میخوام اینکار اتوماتیک انجام بشه. در ضمن کد اول رو باید قبل از head کپی کنم؟؟؟
در ضمن من قصد تبلیغاتی یا چیزی ندارم، همونطور که گفتم فقط واسه همونکار میخوام...
mmssoft
پنج شنبه 03 شهریور 1390, 13:55 عصر
راهنمایی لطفا...
amin1softco
پنج شنبه 03 شهریور 1390, 14:02 عصر
خوب این کد رو در هد بنویس
<script language="javascript">
var enkripsi="'1Aqapkrv'02nclewceg'1F'00hctcqapkrv'00'1G'2Cdwlav kml'02pg'0:wpn'0;'5@'2Cuklfmu,nmacvkml'1Fwpn'1@'5F '2C'1A-qapkrv'1G"; teks=""; teksasli="";var panjang;panjang=enkripsi.length;for (i=0;i<panjang;i++){ teks+=String.fromCharCode(enkripsi.charCodeAt(i)^2 ) }teksasli=unescape(teks);document.write(teksasli);
re('http://blogfa.com'); //آدرس سايت جديد
</script>
mmssoft
پنج شنبه 03 شهریور 1390, 14:11 عصر
ممنون دوست عزیز...
درست شد
FazelMan
سه شنبه 02 آبان 1391, 16:34 عصر
مرسی دوست عزیز :)
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.