ورود

View Full Version : سوال: سوال در تغییر بانک اطلاعاتی

m2011kh
چهارشنبه 02 شهریور 1390, 16:09 عصر
در vb بانکم acces است می خواهم بانک را به sql تغییر دهم کد های برنامه را چگونه تغییر دهم

ali_mo7670
چهارشنبه 02 شهریور 1390, 17:09 عصر
تو فقط کافیه conecctionstring شی ado رو عوض کنی.
فقط همین!

farboodj1375
چهارشنبه 02 شهریور 1390, 18:11 عصر
ممنون.
باید برای ConnectionString چی بنویسیم؟(برای اس کیو ال سرور 2000)

ali_mo7670
چهارشنبه 02 شهریور 1390, 18:52 عصر
باید قبلش تنظیمات اولیه sql رو انج ام بدی

"Provider=SQLOLEDB.1;Password=rsr200;Persist Security Info=True;User ID=rsr;Initial Catalog=andi;Data Source=192.168.1.10"

farboodj1375
چهارشنبه 02 شهریور 1390, 19:53 عصر
سلام.
خیلی خیلی ممنون.
میشه یک آموزش مختصر بدین؟
1-منظورتون از اینکه باید تنظیمات اولیه Sql رو انجام بدم چیه؟
2- این کدی که شما گذاشتین مال یک بانک پسورد دار هست؟
3-اینجا مسیر بانک رو کجا دادین؟به جای DataSource نوشتین 192.168.1.10
4-ایا فقط ConectingString تغییر کنه کافیه؟یعنی کارهای دیگه مثل ثبت مورد جدید و ... مثل بانک اکسس انجام میشه؟
5-امکانش هست یک نمونه ساده با یک توضیح مختصر بدین؟
-----------------------------------------------------------------------
شرمنده ها....ولی خب واقعا چیز بدرد بخوریه
لطف بزرگی میکنین اگه کمک کنین.

farboodj1375
چهارشنبه 02 شهریور 1390, 19:56 عصر
راستی ببخشید یک چیز دیگه:
اگه از بانک اس کیو ال تو برناممون استفاده کنیم,تو سیستم کاربر هم حتما باید نصبش کنیم؟(SqlServer200 رو میگم).تنظیماتش رو باید اونجا هم تنظیم کنیم؟
ممنون.

ali190
چهارشنبه 02 شهریور 1390, 20:57 عصر
سلام
امیدوارم نماز و روزه های همگی عزیزان مقبول درگاه حق تعالی قرار بگیره ، انشاء الله
در اکثر موارد این تغییر دیتابیس از اکسس به sql با تغییر یک کانکشن استرینگ انجام میشه
شما بر ای اینکه بتونید این کانکشن استرینگ رو بسازید ابتدا یک adodc به فرمتون اضافه کنید
سپس از طریق همون به اصلاح ویزاردش با انتخاب provider مدنظرتون (sql server) و ست نمودن سایر پارامترهای دیگه به متن مورد نظرتون در کانکشن استرینگ برسید و همون string رو کپی کنید و در قسمتهای مورد نیاز ازش استفاده کنید
در مورد 192.168.1.10 هم باید بگم برای اینکه بتونید با بانکتون ارتباط داشته باشید نیاز دایرد به آدرس سرور
آدرس سرور میتونه در حالت local یا محلی عبارتی مثل . یا (local) باشه
ولی در بحث های ارتباط شبکه که ارتباط محلی هم متونه زیر مجموعه اش باشه باید از نام کامپیوتری که داره نقش سرور رو بازی میکنه یا آدرس IP اش در کانشکن استریگتون استفاده کنید
که در اینجا از گزینه دوم یا IP استفاده شده است
در اون قسمتی هم که گفتم در اکثر جاها با تعویض کانشکن استرینگ مشکل حل میشه دلیلش اینه که در بعضی از جاها بخصوص در UPDATE کوئری ها و بعضی از SELECT کوئری هایی که درش از برخی از توابع مثل InStr در یک جمله sql استفاده شده به مشکل بر میخورین که باید جملتون رو به فرم sql server در بیارید
چون بعضی از اوقات لهجه دستورات sql در دو دیتابیس اکسس و sql server با هم فرقهای کوچیکی میکنه
امدورام تونسته باشم کمکم کوچیکی بهتون کرده باشم
باز هم اگر مشکلی بود در خدمتم
یاعلی

farboodj1375
چهارشنبه 02 شهریور 1390, 21:24 عصر
سلام.
ممنون.
راستش رو بخواین کامل متوجه نشدم.
میشه لطف کنین و یک نمونه ساده فقط بری اتصال به بانک اطلاعاتی Sql قرار بدین؟
در ضمن میشه بگیسن اون اختلاف کوچیک تو چه چیزهایی هست؟
بازهم ممنون.

ali190
چهارشنبه 02 شهریور 1390, 21:52 عصر
مثلاً از روش زیر برای برقرای ار تباط با sql server میتونید استفاده کنید
Private Sub Form_Load()
Adodc1.ConnectionString = "Provider=SQLOLEDB.1;Integrated Security=SSPI;Persist Security Info=False;Initial Catalog=server name"
Adodc1.RecordSource = "select * from table3"
Adodc1.Refresh
End Sub
در مورد سایر تفاوتها که به بخشی از اونها اشاره کردم
برای بقیه اش هم باید در کار باهاشون برخورد کنید و در جهت رفعشون اقدام کنید
یاعلی

farboodj1375
پنج شنبه 03 شهریور 1390, 09:22 صبح
سلام.
مرسی.
تو ابن کد milad چیه؟نام سرور هست؟اصلا این نام سرور چیه؟
ببخشید که من در مورد Sql هیچ اطلاعاتی ندارم.
تو این صفحه (http://www.connectionstrings.com/ConnectionStrings/Customize/sql-server) با دادن نام سرور و نام دیتابیس و یوزرنیم و پسورد کانکشن استرینگ رو میسازه(برای SqlServer 2000)
ولب مشکل اینه که من اصلا UserName و Password نذاشتم موقع نصب و نام سرور رو هم نمیدونم.
درضمن باید نام دیتابیس رو وارد کنیم یا مسیر اون رو؟
بازهم ممنون.

ali_mo7670
پنج شنبه 03 شهریور 1390, 11:33 صبح
milad نام دیتابیس هست و همون ip یا کلمه local کافیه و نیازی و ادرس دهی نداریم یعنی همین ادرسشه
درمورد usernameو password باید بگم که اینها به عنواد uesrهای استفاده کننده از دیتابیس هستن که میتونی به این روش اظافه کنی
سیس بر روی (windows nt)(local) کلیک کرده و گزینه properties را کلیک نمایید به تب securite رفته و گزینه sqlserver and windows را انتخاب نمایید و بر روی دکمه ok کلیک نمایید
3-در بخش securite رفته و یک login ایجاد کنید
تذکر : language را Arabic انتخاب کنید
حال به دیتا بیس مورد نظر رفته سپس به قسمت users رفته و user مورد ساخته شده رو دیتابیس اظافه میکنیم
درمورد نصب sql روی سیستم مشتری هم باید بگم که همه تنظیمات رو دوباره باید انجام بدی

اگه سوالی دیگه بود در خدمتیم.

ali190
پنج شنبه 03 شهریور 1390, 14:43 عصر
milad نام دیتابیس هست و همون ip یا کلمه local کافیه و نیازی و ادرس دهی نداریم یعنی همین ادرسشه
البته milad نام کامپیوتر سرور هست

farboodj1375
پنج شنبه 03 شهریور 1390, 17:04 عصر
سلام.
ممنون.
مثل اینکه در این زمینه خیلی وضعم خرابه...:لبخند:
هیچی متوجه نمیشم.
منظورتون از کامپیوتر سرور چیه؟همون کامپیوتری که اس کیو ال روش نصبه؟
احتیاجی نیست که این نام به نام کامپیوتر کاربر تغییر کنه؟
یک نمونه نمیشه بذارین؟

farboodj1375
پنج شنبه 03 شهریور 1390, 17:07 عصر
درمورد نصب sql روی سیستم مشتری هم باید بگم که همه تنظیمات رو دوباره باید انجام بدی

آخه اینجوری که نمیشه...
بخوایم همه تنظیمات سیستم خودمون رو رو سیستم کاربر هم اعمال منیم...
شاید ما به کاربر دسترسی نداشته باشیم و برنامه برای فروش انبوه باشه...
شایدم من منظورتون رو اشتبه فهمیدم.

ali_mo7670
پنج شنبه 03 شهریور 1390, 17:41 عصر
تنظییمات فقط برای اتصاله به سرور هست اگه این تنظیمات رو انجام ندی به هیج وجه نمیتونی ارتباط رو برقرار کنی تازه 2 تا که بیشتر نیست!
حالا درمورد سرور باید بگم که تو با sql میتونی ازطریق شبکه هم اتصال برقرار کی یعنی یک سیستم برای سرور و دیتابیس که روی اون نصب میشه و سیستم های دیگه که به عنوان client عمل میکنن
ویا اینکه کلا یک سیستم که هم سرور باشه و هم کلاینت
مثال هم که باید بگم تو در کجا مشکل داری که هم اونجا رو واست توضیح بدم هم اینکه مثال بزنم!

farboodj1375
جمعه 04 شهریور 1390, 10:05 صبح
ممنون.
الان اسم کامپیوتر من Farbood هست.ConnectionString برای بانکس به نام Database چی میشه؟

ali_mo7670
جمعه 04 شهریور 1390, 10:50 صبح
سلام

constr = "Provider=SQLOLEDB.1;Password=rsr2020;Persist Security Info=True;User ID=rsr;Initial Catalog=database;Data Source=farbood"

تو این کد نام یوزرم rsr هست پسوردش rsr2020 هست نام دیتابیسم database هست نام کامپیوتر سرور farbood هست

constr = "Provider=SQLOLEDB.1;Password=rsr2020;Persist Security Info=True;User ID=rsr;Initial Catalog=database;Data Source=(local)"

تو این کد همه چی مثل بالا هست فقط این بار به صورت local دسترسی داری
این کدم بابالایی هیچ تفاوتی نداره

constr = "Provider=SQLOLEDB.1;Password=rsr2020;Persist Security Info=True;User ID=rsr;Initial Catalog=database;Data Source=."

موفق باشی

farboodj1375
جمعه 04 شهریور 1390, 12:13 عصر
ممنون.
وقتی SqlServer رو باز میکنم نوشته : Server Name:JALALI-A65F8E1D\SQLEXPRESS

این همون نام سرور نیست؟گیج شدم.

در ضمن واقعا از راهنمایی هاتون ممنون.خیلی لطف میکنین.

farboodj1375
جمعه 04 شهریور 1390, 12:24 عصر
فکر کنم دارم متوجه میشم.
اگه اشتباه نکنم اسم کامپیوترم JALALI-A65F8E1D هست و اسم User کامپیوترم Farbood . (ببخشید اشتباه کردم)
شما که گفتین نام یوزر rsr هست منظورتون یوزر کامپیوتر هست ؟
یوزر کامپیوتر من(Farbood) پسورد نداره...

بازم خیلی خیلی ممنون.

farboodj1375
جمعه 04 شهریور 1390, 12:29 عصر
سلام.
ببخشید.
نمیشه کانکشن استرینگ رو بصورت دستی تنظیم کرد؟( از گزینه ی Custom )
من اونجا وقتی میخوام نام سرور رو انتخاب کنم ارور میده...
ali_mo7670
جمعه 04 شهریور 1390, 12:41 عصر
این بخاطره اینه که تو اول باید یک یوزر پسورد دار تعریف کنی وبعد اقدام کنی یا اینکه use windows nt رو علامت بزنی
درست گفتی نام کامپیوترت همونه
اگه سوالی بود من فعلا هستم

quiet_programmer
جمعه 04 شهریور 1390, 12:43 عصر
با سلام.

1. اول اس کیو ال رو به صورت سرور بر روی ماشینی که قراره سرور باشه نصب کنید. برای این کار در بخش database engine configuration در هنگام نصب گزینه Mixed mode رو انتخاب کنین. بعد پسورد رو وارد کنین. لینک زیر نحوه نصب اس کیو ال رو بصورت سرور و با کمک عکس توضیح داده.
http://www.sqlserverclub.com/essentialguides/how-to-install-sql-server-2008-step-by-step-guide.aspx
2. برای راحتی کار فایروال ماشین کلاینت و سرور رو غیر فعال کنید. البته در صورتی که بدونین کلاین و سرور بر روی چه پورتی توافق کردن میتونین فقط اون پورت رو از فایروال باز کنید که به مشکل نخورین. تو لینک بالا بعد از نصب پیکربندی سروری رو توضیح داده به نظر بنده چون من خودم این کارو انجام میدم این قسمت رو بیخیال شین و فایروال رو غیر فعال کنین.(هرچند کار درستی نیست ولی پدر بی سوادی بسوزه)
3. تو برنامه ی کلاینت یا سرور از کانکشن استرینگ زیر استفاده کنید.
"Provider=SQLOLEDB.1;Data Source=" & TxtServerName.Text & ";Initial Catalog=" & TxtDataBaseName.Text & ";User Id=" & TxtUserName.Text & ";Password=" & TxtPassword.Text & ";"

TxtServerName:آدرس ip ماشین سرور
TxtDataBaseName: نام بانک
TxtUserName: بزنین sa یا اگه تو انجین اس کیو ال کاربر تعریف کردین و میخواین با اون نام کاربری کانکت بشین اسم کاربر رو بزنین.(sa ادمین محسوب میشه)
TxtPassword: اگه کاربر sa رو انتخاب کردین رمزی رو بنویسین که هنگام نصب اس کیو ال به صورت سروری از شما خواسته شده بود رو وارد کنید. ر غیر این صورت اگه کاربر دیگه ای رو زدین رمزی که هنگام ایجاد کاربر وارد کردین رو بزنین
اگه این کارو انجام دادین و به مشکل برخوردین بگین تا انشااله به کمک دوستان حلش کنیم.

موفق باشید.

farboodj1375
جمعه 04 شهریور 1390, 19:05 عصر
یا اینکه use windows nt رو علامت بزنی
اینو از کجا علامت بزنم؟

یه چیز دیگه اینکه منظور شما از کاربر(User) کاربر SqlServer هست , نه کاربر ویندوزو.درسته؟

واقعا از همه متشکرم به خاطر اینهمه زحمت که میکشن....

farboodj1375
جمعه 04 شهریور 1390, 19:13 عصر
اگه کاربر sa رو انتخاب کردین رمزی رو بنویسین که هنگام نصب اس کیو ال به صورت سروری از شما خواسته شده بود رو وارد کنید. ر غیر این صورت اگه کاربر دیگه ای رو زدین رمزی که هنگام ایجاد کاربر وارد کردین رو بزنین

ممنون.
2 تا سوال : 1-اگه اون رمزی رو که اسس کیو ال بصورت سروری از من خواسته بود رو فراموش کرده باشم باید از کجا پیداش کنم؟(البته یادم نمیاد یه همچین چیزی رو موقع نصب وارد کرده باشم.)

از کجا باید یک یوزر جدید تو اس کیو ال سرور (2005 ) تعریف کنم؟

quiet_programmer
شنبه 05 شهریور 1390, 01:13 صبح
با سلام.

1-اگه اون رمزی رو که اسس کیو ال بصورت سروری از من خواسته بود رو فراموش کرده باشم باید از کجا پیداش کنم؟

اینو نمیدونم ولی احتمالا راهی نداشته باشه. مثل اینه که کلمه عبور ادمین ویندوز رو گم کرده باشی. ولی اگه وستان راهی براش دارا بگن که ما هم یاد بگیریم.

البته یادم نمیاد یه همچین چیزی رو موقع نصب وارد کرده باشم.

فقط وقتی هنگام نصب اس کیو ال به صورت Mixed mode (حالت سروری) میتونین پسورد وارد کنین.

از کجا باید یک یوزر جدید تو اس کیو ال سرور (2005 ) تعریف کنم؟

بعد از بازکردن انجین اس کیوال با استفاده از کاربر sa از قسمت Security و قسمت Logins. روی Logins کلیک راست کنین و گزینه New Login رو بزنین بعد میتونین یه کاربر جدید تعریف کنین.

farboodj1375
شنبه 05 شهریور 1390, 09:44 صبح
پس الان من باید SqlServer رو پاک و دوباره نصب کنم؟

quiet_programmer
شنبه 05 شهریور 1390, 14:58 عصر
با سلام.

پس الان من باید SqlServer رو پاک و دوباره نصب کنم؟ نه. در صورتی که بخوای بصورت windows authentication وصل بشی نه به صورت کلاینت سروری از کانکشن استرینگ زیر استفاده کن:

StrConn = "Provider=SQLOLEDB.1;Integrated Security=SSPI;Persist Security Info=False;Initial Catalog=" & Me.TxtDataBaseName.Text & ";Data Source=" & Me.TxtServerName.Text & ""

یاحق
موفق باشین

farboodj1375
شنبه 05 شهریور 1390, 18:50 عصر
ممنون.
تست میکنم نتیجش رو میگم.

farboodj1375
یک شنبه 06 شهریور 1390, 09:52 صبح
ببخشید,اینایی که شما گفتین مال SqlServer 2000 بود یا SqlServer2005 ؟ یا فرقی نداره؟
ممنون.

quiet_programmer
یک شنبه 06 شهریور 1390, 13:08 عصر
با سلام.

ببخشید,اینایی که شما گفتین مال SqlServer 2000 بود یا SqlServer2005 ؟ یا فرقی نداره؟باید بگم مراحل نصب که گفتم بره sql server 2008 بود ولی کانکشن استرینگ فرقی نمیکنه.

یه برنامه میزارم که اول از کاربر میپرسه که میخواد به صورت لوکال یا سروری به دیتا بیس کانکت بشه. بعد از کانکت به دیتا بیس یه لاگین ساده گذاشتم.

74496
با استفاده از تابع زیر عمل کانکت به دیتابیس رو انجام میده:

Public Function InitDataBase(StrConn As String) As Boolean
On Error GoTo Trap

StrConnection = StrConn
Set Conn = New ADODB.Connection
Conn.Open StrConnection
InitDataBase = True
Exit Function

Trap:
InitDataBase = False
MsgBox Err.Description
End Function

تابع زیر یه دستور اس کیو ال میگیره و نتیجه کوری رو در غالب ADODB.Recordset برمیگردونه:

Public Function GetReader(Sql As String) As ADODB.Recordset
Dim rs As New ADODB.Recordset

If rs.State <> ADODB.ObjectStateEnum.adStateClosed Then
rs.Close
End If
rs.CursorLocation = adUseClient
rs.Open Sql, Conn, adOpenStatic, adLockBatchOptimistic, ADODB.CommandTypeEnum.adCmdText
Set GetReader = rs
End Function

به عنوان مثال برای لاگین اگه تو دیتابیسمون یه جدول به اسم TblOpration داشته باشیم با فیلدهای UserName و Password و admin با استفاده از رویه زیر (البته فرض بر این است که تابع InitDataBase اجرا شده و ارتباط با دیتابیس برقرار است) میتونیم لاگین انجام بدیم:

Private Sub CmdLogin_Click()
Dim Reader As ADODB.Recordset
Set Reader = Module2.GetReader("SELECT * FROM TblOpration WHERE (UserName='" & Me.TxtUserName.Text & "' AND Password='" & Me.TxtPass.Text & "')")

If Not Reader.BOF Then
Module2.IsAdmin = Reader.Fields(2)
Module2.UserName = Me.TxtUserName.Text
MsgBox "فرم اصلي باز شد"
Else
MsgBox "نام کاربري يا رمز عبور اشتباه است" + vbCrLf + "لطفا دوباره سعي کنيد", vbMsgBoxRight + vbCritical + vbOKOnly, "Warning"
Me.TxtPass.Text = ""
Me.TxtUserName.Text = ""
Me.TxtUserName.SetFocus
End If
End Sub

حالا خود کدرو دانکنید ببینید که چه شکلیه:

7449774497

یاحق
موفق باشید.

http://barnamenevis.org/images/misc/pencil.png

farboodj1375
دوشنبه 07 شهریور 1390, 11:43 صبح
سلام.یک دنیا ممنون.واقعا نمیدونم با چه زبونی ازتون تشکر کنم.
موفق شدم.

چندتا سوال داشتم اگه میشه جواب بدین خیلی خیلی ممنون :

1-میشه در مورد اجرای نرم افزار در سیستم کاربر یکم بیشتر توضیح بدین؟باید دیتابیس رو کنار برنامه بذاریم؟چون اینجا که دیتابیس رو از روی سرور میخونه.

2-من از طریق گزینه ی Custom در Adodc هم بصورت دستی به بانک وصل شدم.
خیلی خیلی راحت بود.اینجوری امکاناتش کمتر نمیشه؟در سیستم مشتری مشکلی پیش نمیاد؟

3-در صورتی که از اون روش بدون نیاز به پسورد استفاده کنیم ( فکر کنم Use Windows Authentication ) فرقی نمیکنه؟امکانات و دسترسی کمتر نمیشه؟

4-در سیستم کاربر , نام سرور باید به نام سیستم کاربر تغییر کنه.درسته؟در ضمن بعد از نام سرور فکر کنم باید یک \ و کلمه ی SqlExpress اضافه بشه.

شرمنده اینقد سوال میپرسم.خیلی خیلی ممنون.
خیلی وقت بود که میخواستم اینو یاد بگیرم ولی نتونسته بودم.
بازم ممنون.

farboodj1375
دوشنبه 07 شهریور 1390, 14:20 عصر
ببخشید 2 مورد دیگه :

1- من شنیدم میشه به جای نام سرور یک نقطه گذاشت تا روی هر سروری جواب بده.درسته یا نه؟ رو سیستم من ارور داد.(شاید هم به خاطر این بوده که از Windows Authentication استفاده کرده بودم.)

2- من میخواستم یک بانک اکسس رو به sql تبدیل کنم.وقتی توی SqlServer یک بانک جدید میسازم و روش راست کلیک میکنم,تو منوی Task گزینه ی Import Data وجود نداره.
نکنه این هم بخاطر استفاده از Windows Authentication هست ؟

3-پس از اینکه از یک بانک Sql در برنامه استفاده کردیم , برای اینکه برنامه در سیستم کاربر به درستی اجرا بشه باید چیکار کنیم؟آیا لازمه کل SqlServer رو نصب کنیم؟راه دیگه ای نداره؟چون SqlSever یکم سنگینه و نصبش هم شاید یکم برای کاربر سخت باشه.
آیا SqlServer مثل کریستال ریپورت مرج ماژول نداره؟
کسی یک فایل نصب شونده نداره که با نصب اون دیگه نیازی به نصب Sql Server در سیستم مشتری نباشه؟

ممنون.

quiet_programmer
دوشنبه 07 شهریور 1390, 19:40 عصر
با سلام.

1-میشه در مورد اجرای نرم افزار در سیستم کاربر یکم بیشتر توضیح بدین؟باید دیتابیس رو کنار برنامه بذاریم؟چون اینجا که دیتابیس رو از روی سرور میخونه.

شما برای اجرای برنامتون حتما نیاز به انجین اس کیو ال دارین. حالا این انجین رو میتونین رو سرور داشته باشین و از طریق IP به اون انجین متصل بشین یا به صورت محلی یه انجین نصب کنین. مثلا من تو یه شبکه محلی یه اس کیو ال 2008 به صورت Mixed mode(حالت سروری) نصب کردم و بقیه سیستمها از طریق ip به این انجین متصل میشن. خوب همونطور که بدیهیه وقتی بخوایم به صورت ریموت به انجین اس کیو ال متصل بشیم باید به روش sql server Authentication متصل بشین.

2-من از طریق گزینه ی Custom در Adodc هم بصورت دستی به بانک وصل شدم.
خیلی خیلی راحت بود.اینجوری امکاناتش کمتر نمیشه؟در سیستم مشتری مشکلی پیش نمیاد؟

اینجا فقط به نظر من مشگل انعطاف پذیری پیش میاد. انعطاف پذیری اتصال به روش کد نویسی خیلی بالاتر از روش ویزاردیه هر چند در روش ویزاردی هم ما یه کانکشن استرینگ تولید میکنیم. من روش کد نویسی رو پیشنهاد میکنم. تو ویبی من تا حالا به صورت ویزاردی کار نکردم ولی احتمالا ویبی اسکیوال اکسپرس نداره و وقتی بخواین رو یه سیسیتم دیگه اجرا کنین باید مراحل اتصال رو دوباره انجام بدین ولی تو محیط دات نت چون خود دات نت(در صورت نصب به صورت Full) اس کوال اکسپرس داره در صورت اجرا تو سیستم دیگه نیازی به تنظیمات دوباره نداره. نتیجه اینکه به نظز بنده اتصال به روش کد نویسی بهتره.

3-در صورتی که از اون روش بدون نیاز به پسورد استفاده کنیم ( فکر کنم Use Windows Authentication ) فرقی نمیکنه؟امکانات و دسترسی کمتر نمیشه؟

قسمت اول سوالتون مبهم بود. چی فرقی نمیکنه؟ ولی در مورد دسترسی و ... باید بگم نخیر هیچ فرقی نمیکنه شما بخواین یه کاربر رو بصورت windows authentication یا sql server authentication به انجین اس کیو ال متصل کنین. اعمال permission به کاربر هنگام ایجاد کاربر تعریف میشه.

4-در سیستم کاربر , نام سرور باید به نام سیستم کاربر تغییر کنه.درسته؟در ضمن بعد از نام سرور فکر کنم باید یک \ و کلمه ی SqlExpress اضافه بشه.

قسمت اول سوال: برای اینکه بدونین اسم سرورتون چیه اس کیوال رو باز کنین قبل از اتصال به انجین دیتا بیس تو پنجره کوچیکی که باز میشه و شما connect رو کلیک میکنین، مقابل سرور نیم، نام سرور رو نوشته.

1- من شنیدم میشه به جای نام سرور یک نقطه گذاشت تا روی هر سروری جواب بده.درسته یا نه؟ رو سیستم من ارور داد.(شاید هم به خاطر این بوده که از Windows Authentication استفاده کرده بودم.)

منم قبلنا با این مشکل روبرو شدم و ربطی به نو اتصال نداره. در این صورت نام سرور رو مستقیما بنویسین.

2- من میخواستم یک بانک اکسس رو به sql تبدیل کنم.وقتی توی SqlServer یک بانک جدید میسازم و روش راست کلیک میکنم,تو منوی Task گزینه ی Import Data وجود نداره.

اطلاعی در زمینه تبدیل اکسس به اس کیوال ندارم. ولی اگه کد دستورات اسکیوال بانک اکسس رو داشته باسین میتونین تو اس کیوال با ایجاد یه کوری این دستورات رو اجرا کنین تا بانکتون ساخته بشه.

نکنه این هم بخاطر استفاده از Windows Authentication هست ؟

هیچ ربطی نداره. این دو نوع اتصال بجز در روش اتصال که صورت لوکال و ریموت هست فرق چندانی باهم ندارن.

کسی یک فایل نصب شونده نداره که با نصب اون دیگه نیازی به نصب Sql Server در سیستم مشتری نباشه؟

تنها راهش اینه که شما یه اس کیو ال اکسپرس نصب کنین.

یاحق.
موفق باشین

farboodj1375
دوشنبه 07 شهریور 1390, 20:38 عصر
تنها راهش اینه که شما یه اس کیو ال اکسپرس نصب کنین.

ممنون.
میشه بگین این اس کیو ال اکسپرس چیه؟
نصبش از اس کیو ال سرور راحتتره؟
حجمش چقدره؟لینک دنلود ندارین؟

quiet_programmer
سه شنبه 08 شهریور 1390, 11:40 صبح
با سلام.

میشه بگین این اس کیو ال اکسپرس چیه؟

یه انجین دیتا بیس که امکاناتش کمتر از اس کیو ال سروره.

نصبش از اس کیو ال سرور راحتتره؟

تاحالا نصب نکردم. من وقتی دات نت 2010 مینصبم خودش نصب میشه و تو محیط دات نت ازش استفاده میکنم.

حجمش چقدره؟لینک دنلود ندارین؟

اطلاعی از حجمش ندارم.

یاحق
موفق باشین

farboodj1375
سه شنبه 08 شهریور 1390, 12:22 عصر
ممنون از راهنمایی هاتون.
میشه بگین اگه نخوایم بانک رو از روی سرور بخونیم باید چیکار کنیم؟
منظورم اینه که بانک رو از کنار برنامه بخونیم.
هر کار کردم نشد............

quiet_programmer
سه شنبه 08 شهریور 1390, 13:41 عصر
منظورم اینه که بانک رو از کنار برنامه بخونیم.

یعنی چی که از کنار برنامه بخونیم یکم بیشتر توضیح بده.

فایل mdf باید روی یه اس کیوال انجین اتچ بشه و نمیشه مثل بانک اکسس شما بیاین اون رو بصورت مستقیم اوپن کنین.

farboodj1375
سه شنبه 08 شهریور 1390, 14:25 عصر
منظورم اینه که بانک رو به انجین اتچ نکنیم.
اونو با فایل Ldf بزاریم کنار فایل اجرایی برناممون و هرجا بود بانک رو از اونجا بخونه(از مسیر برنامه.)(App.path)

quiet_programmer
سه شنبه 08 شهریور 1390, 19:21 عصر
منظورم اینه که بانک رو به انجین اتچ نکنیم.
اونو با فایل Ldf بزاریم کنار فایل اجرایی برناممون و هرجا بود بانک رو از اونجا بخونه(از مسیر برنامه.)(App.path)

نه همچین چیزی نمیشه.

farboodj1375
سه شنبه 08 شهریور 1390, 21:03 عصر
سلام.
مطمین هستید؟وقتی از گزینه ی Custom در Adodc میخوایم استفاده کنیم یک گزینه داره که میشه دیتابیس رو انتخاب کرد.
احتمالا باید یه راه حلی داشته باشه...