View Full Version : How to Create Mobile Application with NetBeans 7.0.1
adel_minayi
چهارشنبه 02 شهریور 1390, 23:49 عصر
سلام
من نرم افزار 7.0.1 NetBeans IDE رو از سایت خود این نرم افزار دانلود کردم و چنان که نوشته بود این پک کاملترین مجموعه این بود که داشت، اما بعد از نصب در قسمت Category نسخه ی Java ME وجود نداره تا بتوانم Mobile Application بسازم، آیا باید به عنوان یک plugin دانلود و نصب کنم یا اینکه مجموعه ی کاملتری هم هست؟
چون یکبار همین NetBeans 7.0.1 رو دیدم که Java ME و در نتیجه Mobile Application رو داشت
اگه سیتی سراغ دارید که بتونم این مجموعه رو دانلود کنم ممنون میشم.
ahj1371
جمعه 04 شهریور 1390, 14:04 عصر
اول ببین jdk برای ME رو نصب کرده ای . اگر نصب کرده بودی باید مشکل از چیری باشه که دانلود کردی
ببین اگر JavaFX و Java EE رو هم نداشت یه بار دیگه خوب توی خود سایت نت بینز یا سایت اوراکل قسمتی که برای Java ME هست بگرد ببین شاید لازم بشه از سر دانلود کنی
موفق باشی
adel_minayi
جمعه 04 شهریور 1390, 14:29 عصر
چطور باید بفهمم JDK برای ME نصب شده یا نه؟آخه JDK مگه برای ME چیز مجزاییه؟
mohsen12345
جمعه 04 شهریور 1390, 18:11 عصر
سلام
من نرم افزار 7.0.1 NetBeans IDE رو از سایت خود این نرم افزار دانلود کردم و چنان که نوشته بود این پک کاملترین مجموعه این بود که داشت، اما بعد از نصب در قسمت Category نسخه ی Java ME وجود نداره تا بتوانم Mobile Application بسازم، آیا باید به عنوان یک plugin دانلود و نصب کنم یا اینکه مجموعه ی کاملتری هم هست؟
چون یکبار همین NetBeans 7.0.1 رو دیدم که Java ME و در نتیجه Mobile Application رو داشت
اگه سیتی سراغ دارید که بتونم این مجموعه رو دانلود کنم ممنون میشم.
دوست عزیز چمد نسخه از netbeans 7.0.1 هست شما کدومش رو دانلود کردید ؟
باید نسخه کاملش رو (All) رو دانلود می کردید
74408
proSPY
جمعه 04 شهریور 1390, 18:33 عصر
سلام
چند نکته رو توجه داشته باش که :
1- تا jdk نصب نباشه ، NetBeans نصب نمیشه.
2-برای برنامه نویسی موبایل باید نسخه کامل NetBeans رو نصب کرده باشی (نسخه 245 مگابایتی)
3-باید امکان برنامه نویسی موبایل رو هنگام نصب و در قسمت Customize انتخاب کرده باشی.
موفق باشی
proSPY
جمعه 04 شهریور 1390, 18:35 عصر
خب مثل اینکه همزمان پست زدیم
adel_minayi
شنبه 05 شهریور 1390, 06:00 صبح
دوست عزیز چمد نسخه از netbeans 7.0.1 هست شما کدومش رو دانلود کردید ؟
باید نسخه کاملش رو (All) رو دانلود می کردید
74408
بله همین رو دانلود کردم، اما همونطور که گفتم توی قسمت Category چیزی به اسم Java ME نداره که بتونم Mobile Application رو بسازم
http://barnamenevis.org/images/misc/pencil.png
proSPY
شنبه 05 شهریور 1390, 16:46 عصر
بله همین رو دانلود کردم، اما همونطور که گفتم توی قسمت Category چیزی به اسم Java ME نداره که بتونم Mobile Application رو بسازم
http://barnamenevis.org/images/misc/pencil.png
3-باید امکان برنامه نویسی موبایل رو هنگام نصب و در قسمت Customize انتخاب کرده باشی.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.