ورود

View Full Version : طراحی یک آزمایشگاه مجازی برای تمرین

mammad_asir
پنج شنبه 03 شهریور 1390, 02:13 صبح
با سلام من یک کامپیوتر یا لپ تاپ دارم حال یک نرم افزاری بود به نام virtual pc آیا اگه اینو نصب کنم مثلا میتونم 3 یا 4 ویندوز xp و یکی ویندوز سرور روی سیستم نصب کنم و مثل اینکه چند تا سیستم دارم کار کنم ؟ اگه بخوان اینا رو شبکه کنم باید به تعداد ویندوز کارت شبکه داشته باشم؟آیا برای هر کدام یک آی پی جدا اختصاص میده ؟ میتونم همه ویندوز ها را تو یک زمان داشته باشم ؟ چه فرقی بین این کار و داشتن چند کامپیوتر مجزا است؟ و کمی راهنمایی دیگر ... تشکر

ehp_kz6597
پنج شنبه 03 شهریور 1390, 07:13 صبح
سلام
1- جواب مثبته virtual box , virtual pc , vm ware از معروفترین ماشین های مجازی هستند که قطعا یکی از مهترین کاربرد های اون تو زمینه شبکه است
2- نه تو خود این برنامه ها معمولا به شما این امکان رو میدن که برای سیستمتون کارت شبکه تعریف کنین . تو سیستم اصلیتون هم برای اتصال به اونا میتونین یه کارت شبکه مجازی ایجاد کنین
3- بله . البته باید خودتون آی پی بدین
4- بله . البته بستگی به قدرت سیستم شما داره ، چون به ازای هر سیستم مجازی که اجرا میکنین منابع سیستمتون رو به اشتراک میذارین
5- خب اولین و مهمترین مورد ( به نظر من و احتمالا دیگران) مسئله مالی هست . شما اگه بخوای یه سیستم با مشخصات پیش فرض ویندوز اکس پی دست و پا کنی چقدر باید هزینه کنی ؟ حالا اگه یدونه بشه چندتا !!

موفق باشید

mammad_asir
پنج شنبه 03 شهریور 1390, 23:57 عصر
- نه تو خود این برنامه ها معمولا به شما این امکان رو میدن که برای سیستمتون کارت شبکه تعریف کنین . تو سیستم اصلیتون هم برای اتصال به اونا میتونین یه کارت شبکه مجازی ایجاد کنین
حال اگه من بخوام کارهای کابل کشی و از این قبیل را تمرین کنم چی؟

ehp_kz6597
جمعه 04 شهریور 1390, 06:50 صبح
این یه مورد رو دیگه شرمنده
نرم افزارهای شبیه ساز زیاد هست ولی همشون (اونایی رو که دیدم ) برای طراحی و کانفیگ استفاده میشه نه برای این منظور که شما میخوای (شایدم باشه و من خبر ندارم ؟!!)
اگه فقط برای شبکه کردن چند سیستم به هم (یه lan کوچیک) میخواین این کار رو انجام بدین که اصلا نیازی به آموزش نداره یه سر به هاب و یه سر به پشت کیس و بیشتر تنظیمات نرم افزاری مهمه
اگه میخوای اصول و نحوه استفاده از ابزارها و استاندارها برای طراحی ، ایجاد و نگهداری یه شبکه رو یاد بگیری باید یه جوری ( :متفکر: ) تو یه شرکت درست و حسابی خودتو جا کنی و ریز ریز کار ها رو یاد بگیری