ورود

View Full Version : مبتدی: سوال در مورب سرور وب

mammad_asir
جمعه 04 شهریور 1390, 03:03 صبح
با سلام
من تازه دارم برنامه نويسي وب شروع ميکنم و از زبان پي اچ پي استفاده ميکنم چند تا سوال پيش پا افتاده داشتم ولي کمي کيج شدم کتاب هم در اين زمينه خوندم از بقيه هم پرسيدم ولي اصل قضيه رو نفهميدم
کار آپاچي يا آي آي اس پيه ؟ مثلا اينکه براي کار با پي اچ پي باد کامپيوتر ما به يک وب سرور تبديل بشه يعني چي ؟مگه اينا مثل برنامه هاي ويندوزي کامپايل نميشوند و به اچ تي ام ال تبديل نميشن ؟اصلا وب سرور چيه؟این وب سرور کجاست؟ مرکز آی اس پی چیه و کجاست؟ اگه يک سايت نوشته باشم و بخوام اونو رو اينترنت بزارم بايد چي کار کنم ؟ لطفا کمي روان توضيح دهيد و اينکه من اکثر مطالب که اول کتاب هاي پي اچ پي نوشته رو خوندم ولي چيزي رو درک نکردم

binyaft
جمعه 04 شهریور 1390, 03:21 صبح
کار آپاچي يا آي آي اس پيه ؟
درخواست رو میگیرن و بعد اجرا میکنن
برای مثال شما ادرس site.com/1.php رو وارد میکنید اپاچی میره و تو فایل تنظیمات نگاه میکنه ببینه باید این پسوند رو با چی اجرا کنه ، سر آخر میده به مفسر PHP و بعد دوباره پاسخ رو از مفسر میگیره میده به کاربر ....

مثلا اينکه براي کار با پي اچ پي باد کامپيوتر ما به يک وب سرور تبديل بشه يعني چي ؟
یعنی یه چیزی مثل آپاچی باشه که درخواست های کاربران رو پاسخ بده

؟مگه اينا مثل برنامه هاي ويندوزي کامپايل نميشوند و به اچ تي ام ال تبديل نميشن ؟
زبان PHP کامپایل نمیکنه ، تفسیر میکنه ...

اصلا وب سرور چيه؟این وب سرور کجاست؟
کامپیوتری که روش سرویس دهنده وب مثل آپاچی نصب باشه ، هر جا هم میتونه باشه حتی زیر دریا ...

مرکز آی اس پی چیه و کجاست؟
یعنی چی ؟

اگه يک سايت نوشته باشم و بخوام اونو رو اينترنت بزارم بايد چي کار کنم ؟
باید بری یک نام دامنه بخری + فضا میزبانی که بتونی فایلهاتو رو اون بریزی و اجرا کنی ، همین