View Full Version : سوال: درست نشان ندادن صفحه با مرورگر IE
hastiam
جمعه 04 شهریور 1390, 04:04 صبح
سلام دوستان:
من صفحاتی دارم که با مرورگرهای مختلف تست کردم و درست نشون میده و هیچ مشکلی نداره به جز تو IE که دیوونم کرده هیچی رو درست نشون نمیده حتی رنگی که برای هدر سایتم گذاشتم رو نشون نمیده. (از IE9 استفاده می کنم). برای حل این مشکل باید چکار کنم؟ چون اکثریت از IE استفاده می کنند.:گریه::گریه:
hamidre13
جمعه 04 شهریور 1390, 06:29 صبح
دوست عزیز برای این کار از تگ های دستوری ای ای استفاده کن یعنی یه کد سی اس اس جدا فقط واسه ای ای بنویس در ضمن به شما پیشنهاد میدم از همون اول طراحی سایتت رو حداقل همزمان توی ای ای و فایرفاکس با هم چک کن!
<!--[if IE 9]><link href="stylesheets/ie9.css" rel="stylesheet" type="text/css" media="all" /><![endif]-->
Javad.Kashi
جمعه 04 شهریور 1390, 07:17 صبح
سلام
یه پیشنهاد: برای اینکه سایت شما در همه مرورگر ها یکی باشد(در اصطلاح Cross-Browser شود) هنگام استفاده از کدهای JavaScript از کتابخانه JQuery استفاده کنید. (چون یکی از ویژگی های آن Cross-Browser بودن است)
hastiam
جمعه 04 شهریور 1390, 10:15 صبح
سلام
یه پیشنهاد: برای اینکه سایت شما در همه مرورگر ها یکی باشد(در اصطلاح Cross-Browser شود) هنگام استفاده از کدهای JavaScript از کتابخانه JQuery استفاده کنید. (چون یکی از ویژگی های آن Cross-Browser بودن است)
دوست خوبم من کلا از jquery استفاده کردم.
HamidTatalo
جمعه 04 شهریور 1390, 10:27 صبح
پدوست عزیز مرورگر IE کلا ناساطگاری زیادی داره و باید وقتی مینوشتی اینارو آزمایش می کردی اما مرورگر نسخه 8 به بعد رو سعی کردن سازگارتر بکنن
ولی مطمئنن اشکال شما جاهای دیگه هم هست و نمیتونید بگید سازگاری کامل با مرورگرهای دیگه هم داره . شاید در ظاهر درست کار بکنه ولی سازگار نیست .
دلیل من اینه که شما میگید حتی رنگ هم قاطی میکنه . مثلا اگر از کدهای رنگ سازگار با وب استفاده کنید این کدها توی تمام مرورگرها و سطح وب ثابت هستند ! این یه دلیل برای سازگار نبودن کدهای شما !!!
hastiam
جمعه 04 شهریور 1390, 10:41 صبح
دوست عزیز برای این کار از تگ های دستوری ای ای استفاده کن یعنی یه کد سی اس اس جدا فقط واسه ای ای بنویس در ضمن به شما پیشنهاد میدم از همون اول طراحی سایتت رو حداقل همزمان توی ای ای و فایرفاکس با هم چک کن!
<!--[if IE 9]><link href="stylesheets/ie9.css" rel="stylesheet" type="text/css" media="all" /><![endif]-->
دوست عزیزم ممنون از راهنمایی خیلی خوبتون.
الان من همین کار رو انجام دادم هر تغییری رو انجام میدم درست کار میکنه اما برای صفحاتم یک هدر گذاشتم که ولی اون هدر رو نشون نمیده. css اش به شکل زیره :
background-image: url('../Image/MasterPage/headerNew.png');
حالا اگه به جای background-image از background-color استفاده کنم درست کار میکنه به نظرتون مشکل از چیه؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.