PDA

View Full Version : سوال: دادن رنگ جدا به داخل شکل

m2011kh
جمعه 04 شهریور 1390, 12:56 عصر
من یه شکل با تابع Line دارم و میخوام حاشیه شکل سیاه و داخل شکل سبز باشه برای همچین کاری باید چیکار کنم.
کشتم ولی یه چیزایی پیدا کردم که هم حاشیه و هم داخل رو یه رنگ میکنه.
:متفکر::متفکر::متفکر::متفکر:: تفکر::متفکر::متفکر::متفکر::م فکر::متفکر::متفکر::متفکر::مت کر::متفکر::متفکر::متفکر::متف ر::متفکر::متفکر::متفکر::متفک ::متفکر::متفکر::متفکر::متفکر: :متفکر::متفکر::متفکر::متفکر:: تفکر::متفکر::متفکر::متفکر::م فکر::متفکر::متفکر::متفکر::مت کر::متفکر::متفکر::متفکر::متف ر::متفکر::متفکر::متفکر::متفک ::متفکر::متفکر::متفکر::متفکر: :متفکر::متفکر::متفکر::متفکر:: تفکر::متفکر::متفکر::متفکر::م فکر::متفکر::متفکر::متفکر::مت کر::متفکر::متفکر::متفکر::متف ر::متفکر::متفکر::متفکر::متفک ::متفکر::متفکر::متفکر::متفکر: :متفکر::متفکر::متفکر::متفکر:: تفکر::متفکر::متفکر::متفکر::م فکر::متفکر::متفکر::متفکر::مت کر::متفکر::متفکر::متفکر::متف ر::متفکر::متفکر::متفکر::متفک ::متفکر::متفکر::متفکر::متفکر: :متفکر::متفکر::متفکر::متفکر:: تفکر::متفکر::متفکر::متفکر::م فکر::متفکر::متفکر::متفکر::مت کر::متفکر::متفکر::متفکر::متف ر::متفکر::متفکر::متفکر::متفک ::متفکر::متفکر::متفکر::متفکر: :متفکر::متفکر::متفکر::متفکر:: تفکر::متفکر::متفکر::متفکر::م فکر::متفکر::متفکر::متفکر::مت کر::متفکر::متفکر::متفکر::متف ر::متفکر::متفکر::متفکر::متفک ::متفکر::متفکر::متفکر::متفکر: :متفکر::متفکر::متفکر::متفکر:: تفکر::متفکر::متفکر::متفکر::م فکر::متفکر::متفکر::متفکر::مت کر::متفکر::متفکر::متفکر::متف ر::متفکر::متفکر::متفکر::متفک ::متفکر::متفکر::متفکر::متفکر: :متفکر::متفکر::متفکر::متفکر:: تفکر::متفکر::متفکر::متفکر::م فکر::متفکر::متفکر::متفکر::مت کر::متفکر::متفکر::متفکر::متف ر::متفکر::متفکر::متفکر::متفک ::متفکر::متفکر::متفکر::متفکر: :متفکر::متفکر::متفکر::متفکر:: تفکر::متفکر::متفکر::متفکر::م فکر::متفکر::متفکر::متفکر::مت کر::متفکر::متفکر::متفکر::متف ر::متفکر::متفکر::متفکر::متفک ::متفکر::متفکر::متفکر::متفکر: :متفکر::متفکر::متفکر::متفکر:: تفکر::متفکر::متفکر::متفکر::م فکر::متفکر::متفکر::متفکر::مت کر::متفکر::متفکر::متفکر::متف ر::متفکر::متفکر::متفکر::متفک ::متفکر::متفکر::متفکر::متفکر: :متفکر::متفکر::متفکر::متفکر:: تفکر::متفکر::متفکر::متفکر::م فکر::متفکر::متفکر::متفکر::مت کر::متفکر::متفکر::متفکر::متف ر::متفکر::متفکر::متفکر::متفک ::متفکر::متفکر::متفکر::متفکر: :متفکر::متفکر::متفکر::متفکر:: تفکر::متفکر::متفکر::متفکر::م فکر::متفکر::متفکر::متفکر::مت کر::متفکر::متفکر::متفکر::متف ر::متفکر::متفکر::متفکر::متفک ::متفکر::متفکر::متفکر::متفکر: :متفکر::متفکر::متفکر::متفکر:: تفکر::متفکر::متفکر::متفکر::م فکر::متفکر::متفکر::متفکر::مت کر::متفکر::متفکر::متفکر::متف ر::متفکر::متفکر::متفکر::متفک ::متفکر::متفکر::متفکر::متفکر: :متفکر::متفکر::متفکر::متفکر:: تفکر:

محسن واژدی
جمعه 04 شهریور 1390, 13:32 عصر
سلام علیکم
دستور Line تنها یک رنگ را میپذیرد یعنی نمیتوان همزمان دو رنگ در آن بکار برد، ولی میتوانید با کدی شبیه زیر رنگ لبه و داخل را مجزا کرد:

Private Sub Command2_Click()
Dim x1, x2, y1, y2
AutoRedraw = True
Cls
x1 = 200
x2 = 2000
y1 = 500
y2 = 5000
Line (x1, y1)-(x2, y2), RGB(43, 118, 43), B
Line (x1 + 10, y1 + 10)-(x2 - 20, y2 - 20), RGB(156, 237, 11), BF
Refresh
End Sub

موفق باشید

setroyd
جمعه 04 شهریور 1390, 13:43 عصر
چه شکلی مربع ؟؟

محسن واژدی
جمعه 04 شهریور 1390, 14:57 عصر
چه شکلی مربع ؟؟
فرقی نمیکنه، میتوانند با تغییر دادن مقادیر x2و y2 مستطیل یا مربع را رسم کنند

setroyd
جمعه 04 شهریور 1390, 15:29 عصر
چرا فرق داره مثلا ایشون میاد با یه حلقه دایره رسم میکنه یعنی از line کوچیک میاد به بزرگ و سپس دوباره به کوچیک درسته متد circle هست ولی کلا گفتم در این صورت کد خیلی سنگین میشه درسته دوست عزیز ؟! فک نکنم با api بشه رو متد line کار کرد مگر اینکه رسم خطوط هم با api باشه .

setroyd
جمعه 04 شهریور 1390, 15:33 عصر
من واسه همین به دوستمون گفتم
چه شکلی مربع ؟؟

اگه غیر از مربه یا مستطیل باشه با این کد جواب نمیگیره و باید وابسته به شکل تغییرات رو انجام بده .

محسن واژدی
جمعه 04 شهریور 1390, 17:00 عصر
چرا فرق داره مثلا ایشون میاد با یه حلقه دایره رسم میکنه یعنی از line کوچیک میاد به بزرگ و سپس دوباره به کوچیک درسته متد circle هست ولی کلا گفتم در این صورت کد خیلی سنگین میشه درسته دوست عزیز ؟! فک نکنم با api بشه رو متد line کار کرد مگر اینکه رسم خطوط هم با api باشه .

بله، صحیح میفرمائید در صورتیکه قصد رسم دایره داشته باشند اما هماگونه که ایشون در سوال قید کرده اند شکل " Line" رسم شده است:

من یه شکل با تابع Line دارم و ...

پس قصد ایجاد مربع یا مستطیل دارند