View Full Version : فرمول محاسبه اصل و سود هر قسط
shkeramat
جمعه 04 شهریور 1390, 13:28 عصر
با سلام
در صورت امکان فرمول محاسبه اصل و سود در هر قسط با کوئری و همینطور با استفاده از کد را عنایت کنید
ضمنا اگر دوستی فایل ذیل را به صورت ساده جهت آموزش تکمیل کند سپاسگزار میشوم
ARData
یک شنبه 06 شهریور 1390, 11:52 صبح
شما نيازي به سابفرم نداريد ... براي هر رديف از فرمتون يک فيلد با عنوان درصد سود قسط تعريف مي نماييد و فرمت ديتاي اونو number از نوع Percent معرفي مي نماييد .... و در فيلد مربوط به کل قسط ، قسط + درصد قسط محاسبه خواهد شد ....
shkeramat
یک شنبه 06 شهریور 1390, 22:48 عصر
با سلام و سپاس اگر امکان دارد همین توضیحات را در فایل نمونه خودم عنایت کنید ممنون از شما
hghb57
دوشنبه 07 شهریور 1390, 10:33 صبح
ببين اين فايل به دردت مي خوره
من نرخ سود را براي كل دوره در نظر گرفتم و نسبت سود و اصل وام را در تمام اقساط يكسان در نظر گرفتم در حالي كه بانك ها متفاوت عمل مي كنند
ARData
دوشنبه 07 شهریور 1390, 11:50 صبح
کل فرم و کيوئري و جداولتون حذف و آيتم هاي جديد اضافه شد .................
shkeramat
دوشنبه 07 شهریور 1390, 17:53 عصر
با سلام و سپاس از دوستان
دوست عزیز hghb57 من دقیقا میخواستم محاسبه شود در هر قسط چه مقدار از اصل و فرع پرداخت میشود (فرمول محاسبه آنرا) چون همانطور که میدانید در هر قسط
از بهره کم میشود و از اصل پرداخت داریم ضمنا از کدام فرم استفاده نمودید َA یا B و از دستور DoCmd.RunSQL SQLStr ارورر میدهد و زرد رنگ میشود
دوست عزیزARData در فرم شما فقط کل بهره دیده میشود ضمنا من نتوانستم جدید وارد کنم تعداد قسط اتومات است یا دستی وارد شود چون ارورر میدهد
باز هم از شما سپاسگزارم
bemilove
دوشنبه 07 شهریور 1390, 18:12 عصر
دوستان عزيز قبل از اينكه دست به ساختن فرم بزنيد بايستي ....فرمول هاي زير در كوئري لحاظ شود تا در محاسبات دچار اشتباه نشويم(اميدوارم اشتباه نكرده باشم).......من نمي دونم چگونه مي توان در كوئري يك عدد را به توان يك عدد ديگر رساند؟
فرمول قديم :
74591
فرمول جديد :
74592
shkeramat
دوشنبه 07 شهریور 1390, 18:32 عصر
با سپاس فکر میکنم نوشتن فرمول در فرم راحت تر باشه ولی بهر حال منتظر پاسخ دوستان هستم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.