PDA

View Full Version : سوال: اتصال همزمان کاربران به اینترنت و اینترانت

poorias7a
جمعه 04 شهریور 1390, 16:56 عصر
با سلام

من سوالی داشتن در مورد اینکه من در شرکت 2 سرور دارم که یکی اینترنت را بین کاربران تقسیم می کند و سرور دیگرم به اینترانت که به سرور دیگری در شهرستان است وصل شده و به دیتابیسی که در آنجا وجود دارد وصل می شود.

چه کار باید بکنم تا کاربرام همزمان هم به اینترنت دسترسی داشته باشند و هم از طریق اینترانت به دیتابیس روی سرور شهرستان متصل شوند ؟

با سپاس

hraeissi
جمعه 04 شهریور 1390, 19:14 عصر
با توجه به اینکه به 2 درگاه مختلف می خواهند متصل شوند تنها راه آن این است که 2 سرور اول به یک روتر متصل بشن و سپس کاربران به روتر متصل باشند بدین ترتیب در روتر یک روت می نویسید که اگر درخواست اینترانتی اومد به سرور اینترانت هدایت بشه و اگر هم اینترنت خواستند به سرور اینترنت

joker
جمعه 04 شهریور 1390, 21:39 عصر
به کارت شبکه کلاینتها دو تا ای پی از دو رنج IP ( اینترانت و اینترنت ) بده ، یکی از رنج اینترنت با تعریف گت وی آدرس سرور اینترنت ، و دیگری از رنج اینترانت ،

سرور ها هر دو باید از طریق یک سویئچ که در مرکز ارتباطی قرار داه سرویس بگیرند و از همان سوئیچ به سوئیچهای شبکه محلیتون کابل کشی شده باشه.

به این صورت کاربرها در آن واحد هر دو سرور را میبنند

poorias7a
شنبه 05 شهریور 1390, 10:51 صبح
ممنون از پاسخ دوستان

جناب Joker در مورد قسمت آخر راهنماییتون بیشتر توضیح میدین ؟

و اینکه آیا با پیاده سازی ویندوز سرور به عنوان روتر هم میتوان این مشکل را حل کرد؟

joker
شنبه 05 شهریور 1390, 11:25 صبح
از هر دو روش میتونی استفاده کنی ، استفاده از ویندوزسرور و routing نوشتن کار حرفه ای تره ، در مورد این سیستم شما چون زیاد شبکه پیچیده ای ندارید نیازی نیست

AMIBCT
شنبه 05 شهریور 1390, 14:04 عصر
یه روش خیلی ساده اینه که دسترسی به اینترنت رو از طریق ابزارهایی مثل CCProxy ممکن کنید

یعنی دسترسی مستقیم به اینترنت رو ببندید و با Proxy به کاربران اینترنت بدید
این طوری درگیر مسیردهی شبکه هم نمی‌شید

poorias7a
شنبه 05 شهریور 1390, 14:16 عصر
با تشکر از تمامی دوستان به خاطر توجه و پاسخگویی سریع به سوالات

جناب Joker با توجه به اینکه شما فرمودید که سرورها باید از یک سوییچ سرویس بگیرند

در این حالت که ما یک سرور تنها در تهران برای ارتباط با اینترنت و یک سرور دیگر در تهران برای ارتباط از طریق اینترانتی که مخابرات میدهد به سروری در شهرستان که آن هم به اینترانت متصل است د اریم این تنظیم 2 IP جواب میدهد؟
یا مشکل خواهیم داشت که کاربران تهران هم اینترنت داشته و هم به اینترانت متصل باشند؟

البته روش AMIBCT نیز به نظر خوب می آید
با تشکر