View Full Version : سوال: نشان دادن عکس های OpenCV در پنجره با Visual C++ 2010 و ...
rostamiani
جمعه 04 شهریور 1390, 17:11 عصر
سلام
1.من تا به حال با VS2010 پروژه Win32 نساختم .نمی دونم عکس هایی که با OpenCV از وبکم گرفته شده و به فرمت Mat ذخیره شده توی کنترلی نشون داد.توی مثال های خودش فقط توی حالت کنسولی برنامه نوشته و توی فرم های خودش می تونه عکس ها رو نشون بده.
اینجا در مورد کلای Mat توضیح داده :
http://opencv.willowgarage.com/documentation/cpp/basic_structures.html
2.با C# کار کردم ولی توی C++ جایی برای طراحی و ساختن فرم و ... پیدا نکردم. با نسخه Express هم میشه فرم درست کرد یا نه ؟
متشکرم :لبخندساده:
.:saeed:.
چهارشنبه 09 شهریور 1390, 09:19 صبح
دوست خوبم OpenCV که خودش پنجره میسازه با استفاده از تابع namedWindow اگه اشتباه نکنم ولی ساختن پنجره به فرم win32 اونقدرا کار راحتی نیست. در ضمن چون خود openCV از Qt واسه واسط کاربریش استفاده میکنه میتونی از کیوتی استفاده کنی
rostamiani
یک شنبه 13 شهریور 1390, 17:28 عصر
خیلی خیلی متشکرم :)
1.Namedwindow برای من کافی نیست. به چیزی شبیه دکمه هم نیاز دارم.و فعلا چون کار عجله ای هست فرصت ندارم برم سراغ Qt ولی در آینده می خوام از Qt استفاده کنم
2.راستش نمی دونستم میشه با Qt به راحتی از OpenCV استفاده کرد یا نه ... چون کتابخانه کامپایل شده برای Qt همراهش نیست و چیزی هم در مورد ساختن پروژه برای Qt توی مستندات OpenCV ندیدم.ولی اینکه شما میگی خود OpenCV از Qt استفاده می کنه خیلی جالبه !ممکنه بیشتر توضیح بدید ؟ چطور می تونم از OpenCV توی Qt استفاده کنم؟
سپاسپزارم :)
.:saeed:.
سه شنبه 22 شهریور 1390, 21:30 عصر
خیلی خیلی متشکرم :)
2.راستش نمی دونستم میشه با Qt به راحتی از OpenCV استفاده کرد یا نه ... چون کتابخانه کامپایل شده برای Qt همراهش نیست و چیزی هم در مورد ساختن پروژه برای Qt توی مستندات OpenCV ندیدم.ولی اینکه شما میگی خود OpenCV از Qt استفاده می کنه خیلی جالبه !ممکنه بیشتر توضیح بدید ؟ چطور می تونم از OpenCV توی Qt استفاده کنم؟
سپاسپزارم :)
ببینید شما برای استفاده از OpenCV یه سری کتابخونه دارید که پسوندشون .lib هستش دیگه و به راحتی قابل لینک به برنامه ای که با کتابخونه کیوتی ( که اونم یه سری فایل .lib ) هستش.توی کتاب OpenCV 2 Computer Vision Application Programming Cookbook اتفاقا از کیوتی کمک گرفته شده . بهش سری بزنید
najinarges
یک شنبه 27 شهریور 1390, 12:40 عصر
با سلام
من میخوام opencv رو یاد بگیرم. الان دارم vc++ رو از روی ترجمه کتاب C++ How to Program 5th Edition Farsi Edition "رو می خونم. آیا این کتاب به طور کامل مفید هست که بتونم بعد برم سراغ یادگیری opencv? و آیا باید تمام مباحث vc++ رو بخونم ؟ممنون میشم دوستان راهنمایی بفرمایند. ممنون میشم اگر سریع پاسخم رو بدید چون معمولا وقتی سوالی میپرسم اینجا خیلی طول میکشه تا دوستان پاسخ بدن و گاهی هم بی پاسخ میمونه :(
ببخشید اگر جای مناسبی هم سوالم رو نپرسیدم.
alamate_aoal
دوشنبه 28 شهریور 1390, 08:26 صبح
OpenCV و Qt با ++C نوشته شدند.
شما باید با زبان ++C در حد متوسط آشنایی داشته باشید
najinarges
دوشنبه 28 شهریور 1390, 10:24 صبح
OpenCV و Qt با ++C نوشته شدند.
شما باید با زبان ++C در حد متوسط آشنایی داشته باشید
ممنون از شما دوست گرامی.
سوال دیگه ای هم دارم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید:
برای یادگیری opencv کتاب OReilly رو دارم. آیا هیچ منبع فارسی کاملی برای opencv هست یا نه؟
باز هم تشکر
alamate_aoal
سه شنبه 29 شهریور 1390, 06:46 صبح
اگر منبع فارسی و لو اینکه ناقص هم باشه منو خبر کن:قهقهه:
alamate_aoal
سه شنبه 29 شهریور 1390, 06:54 صبح
در صورتی که از کامپایلر MingGW در Qt استفاده میکنید ; برای استفاده از OpenCV باید اونو با همون کامپایلرتون کامپایل کنید.
کامپایلش خیلی ساده است و چیزی حدود 10 دقیقه طول میکشه
najinarges
سه شنبه 29 شهریور 1390, 09:50 صبح
اگر منبع فارسی و لو اینکه ناقص هم باشه منو خبر کن:قهقهه:
پس اینطور که معلومه باید همون زبان اصلی رو بخونم البته یه نگاه که انداختم به نظر نگارش روانی داره ولی خوب اگر فارسی بود سریعتر میشد خوند. به هر حال تشکر از پاسخ.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.