ورود

View Full Version : از چه کامپوننتی در این برنامه استاده شده؟

sahar_ah
دوشنبه 18 مهر 1384, 17:50 عصر
با سلام به همه
من میخواستم بدونم این برنامه و برنامه Real Player از چه کامپوننتی استفاده کرده.ممنون میشم اگه دوستان اسم این کامپوننت رو بگن.البته من بیشتر میخوام بدونم که اون کلید و اون قسمتی رو که با فلش معین کردم با چه کامپوننتی نوشتن.متشکرم
خسته نباشید

دنیای دلفی
دوشنبه 18 مهر 1384, 19:20 عصر
از Ocx خود RealPlayer استفاده شده

sahar_ah
دوشنبه 18 مهر 1384, 19:33 عصر
ممنونم
میشه بگید من اونو از کجا میتونم پیدا کنم
متشکرم

MNosouhi
دوشنبه 18 مهر 1384, 23:53 عصر
خودت هم می تونی اونو طراحی کنی

babak869
سه شنبه 19 مهر 1384, 06:55 صبح
با سلام
درسته Suipack همچنین اسکینی داره اما من فکر میکنم منظور خانوم سحر اینه که اون کنترلها رو چطور بصورت کنترلهای برنامه Realplayer در آوردند چون Suipack نمیتونه این کار رو بکنه.برای منم جالبه بدونم که ocx خود Realplayer رو از کجا میشه پیدا کرد که دوست خوبمون آقای دنیای دلفی اشاره کردند.آیا بعد از نصب برنامه Realplayer این Ocx روی هارد قرار میگیره یا باید جداگانه اونو تهیه کرد
موفق باشید

dadvand
سه شنبه 19 مهر 1384, 11:33 صبح
از suipack احتمالا استفاده شده چون همچین theme داره

sahar_ah
چهارشنبه 20 مهر 1384, 10:08 صبح
سلام
کسی نیست به من جواب بده .من می خوام بدونم اون کنترل ولوم رو با چه کامپوننتی انجام داده.ممنون میشم اگه راهنمایی کنید

vcldeveloper
پنج شنبه 21 مهر 1384, 04:58 صبح
اگه برنامه اش رو خودتون دارید، میشه نام کلاس هر یک از اون کنترل ها رو بدست آورد و فهمید از چی استفاده کردند.

sahar_ah
پنج شنبه 21 مهر 1384, 09:17 صبح
سلام
نه متاسفانه من فقط برنامه نصبی اونو دارم که برنامه Internet TV و برای تماشای آنلاین شبکه های ماهواره هست اما نمیدونم اون کنترل ولوم رو چطور آورده .کسی بلد نیست؟

babak869
شنبه 23 مهر 1384, 11:29 صبح
با سلام
من یه برنامه دیدم بنام Logic Control Volum که برای Real Player و Media Player بود اما من استفاده نکردم.فکر میکنم اون کامپوننت همون چیزی باشه که شما می خواید!!
موفق باشید