ورود

View Full Version : مبتدی: چند سوال بسیار ساده در مورد Query نوشتن

Black Shadow
شنبه 05 شهریور 1390, 17:16 عصر
درود.
دوستان من چندتا مشکل ساده با Access دارم و البته اولین بارم هست که با این بانک کار میکنم و نیاز به کمک خیلی فوری شما عزیزان دارم.
سوال اول اینکه میخوام یک فیلد که مقادیر عددی برای مبالغ رو دریافت میکنه طوری تنظیم کنم که مبالغ کمتر از 100000 اگر وارد شد پیام خطای "مقدار اشتباه است." نمایش بده.

سوال دوم اینکه میخوام یه Query بنویسم که در جدول جستجو بکنه و برای مثال هرچی خودرو با نام RED وارد شده رو استخراج کنه.

سوال سوم اینکه یک Query دیگه هم باید بنویسم که کلیه عملیات انجام شده روی یک موضوع خاص مثلا خودروهای مدل 1990 رو نمایش بده

سوال چهارم اینکه میخوام یک گزارش جهت نمایش یک Query مثلا همین Query قبلی بسازم.

میدونم سوالام زیاد و پیش پا افتاده هست اما ببخشید. واقعا نیاز دارم تا فردا انجامش بدم. اگه لطف کنید و راهنماییم کنید بسیار بسیار ممنون میشم.

موفق و سربلند باشید.

hghb57
شنبه 05 شهریور 1390, 18:26 عصر
سوال اول
ابتدا فيلد مورد نظر را انتخاب كن و بعد در properties tab در قسمت Validation rulls مقدار <100000 و در قسمت Validation Text مقدار "مقدار اشتباه است." را قرار بده

<100000

سوال دوم
در Query Design در قسمت Criteria مقدار مورد نظر را (مثلا RED) وارد كن. اگر مي خواهي در هر بار اجراي برنامه رنگ را وارد كني در قسمت Criteria عبارت [Color] را وارد كند (متن اختياري است و بجاي Color مي تواني هر عبارتي خواستي وارد كني. در زمان اجراي Query مقدار Color از تو پرسيده مي شود و مي تواني RED يا هر رنگ ديگري را وارد كني. اگر مي خواهي مقدار رنگ را از يك فرم بگيرد بايد آدرس شي مورد نظر را (Text box يا ...) در قسمت Criteria وارد كني و در زمان اجراي query فرم مورد نظر بايد باز باشد.

سوال سوم
شبيه سوال قبل است و يا من موضوع را متوجه نشده ام اگر خواستي فايلت را بفرست

سوال چهارم
اگر با اكسس آشنا نيستي بهترين كار استفاده از report wizard است كه گزارش هاي آماده تهيه مي كند