ورود

View Full Version : شروع بازی نویسی

webpower
شنبه 05 شهریور 1390, 18:19 عصر
سلام دوستان
من تازه میخوام بازی سازی رو شروع کنم. من قبلا با زبان اسکریپت نویسی php تجربیاتی کسب کردم و برنامه های مختلفی تحت وب نوشتم و با syntax این زبان آشنایی کامل دارم(البته به جز قسمت شی گرایی) کلا میخوام بدونم برای شروع چه زبان برنامه نویسی مناسب تره که من برم سراغش و سفت و سخت دنبالش کنم.
خودم شخصا فکر میکنم از خانواده c باشه بهتره چونکه در اینباره که php شباهت زیادی به این زبان داره(نه از نظر وسعت بلکه از نظر ساختار و گرامر زبان) صحبتهای متعدی شنیدم
لطفا برای این زبان محیط کاری هم معرفی کنید visual studio خوبه؟ چه ورژنی رو تهیه کنم؟
لطفا راهنمایی کنید

Farzandekurosh
یک شنبه 06 شهریور 1390, 15:02 عصر
سلام دوست عزیز منم تازه کارم ولی فکر کنم یه مرحله از شما جلوترم (فقط برای اینکه روش برنامه نویسیم رو انتخاب کردم)
طبق برداشت هایی که من تو این چند وقته داشتم بازی سازی و برنامه نویسی گرافیکی دو مقوله جدا هستن
و برای بازی ساختن بهتره برید سراغ موتور های آماده ساخت بازی و بیشتر وقتتون رو روی طراحی خود بازی ، کاراکتر ها ، مرحله ها و غیره بذارید
اگه هم علاقه به برنامه نویسی گرافیکی دارید که خودش به نحوی زیرشاخه ای از علم بازی سازیه اونوقت به این مساله فکر کنید که
کدوم زبان و محیط و کتابخونه بهتره

و خلاصه اینکه برای ساختن بازی دو راه دارید :
1- بشینید از اول یک موتور بازی رو طبق سلیقه خودتون بسازید که اگه بخواید پیشرفته باشه راه طولانی است و با موتور خودتون بازی مورد علاقه تون رو بسازید .
2- از موتور های آماده استفاده کنید.

انتخاب من : cpluse + directx
با خوندن کتاب introduction to 3d game programming with directx
شروع کنید کتاب programming windows by charles petzold هم میتونه کمکت کنه

البته این ترکیبی که گفتم (cpluse + directx ) شاید اول کار ناامیدت کنه ولی سعی کن شی گرایی رو مسلط بشی
چون برنامه نویسی بازی نیاز به نوشتن چند صد خط کد داره و برای برنامه های متوسط به بالا
استفاده از مفهوم شی گرایی منطقی تر از روش های ساخت یافته مثل C است .
البته بازم تحقیق کن و ببین به چه چیزی علاقه داری اگه هدفت یاد گرفتن برنامه نویسی سه بعدی در محیط ویندوزه که همونا که گفتم
به نظرم عالین ولی اگه تو سیستم عامل های دیگه میخوای برو سراغ opengl که منباع هر دو هم توسایت هم بیرون زیاده.موفق باشی

webpower
یک شنبه 06 شهریور 1390, 20:39 عصر
سلام ممنون از توجهتون و اینکه دانسته های خودتون رو با من به اشتراک گذاشتید
من بیشتر علاقه دارم به بازی سازی بپردازم تا برنامه نویسی گرافیکی در واقع از این دومی متنفرم چونکه 1-خیلی سخته 2-وقتی انجین های آماده هست دیگه چرا برم سراغ کارهای سخت
ولی دو تا مشکل وجود داره یکی اینجین های آماده رایگان (مثل UDK) اکثرا شرطشون اینه که کسری از درآمد رو به اونها بدیم یا اینکه باید هزینه ی زیادی صرف کرد تا یک موتور رو خرید اما این مشکل به مرور زمان رفع خواهد شد و میشه با پیشرفت و افزایش در آمد اینگونه انجین ها رو خرید
اما مشکل دوم اینه که ممکنه اون قابلیتی که من میخوام رو یک انجین نداشته باشه مثل بازی چند نفره به صورت آنلاین، به نظر شما اون موقع باید برم ++C یاد بگیرم؟
راستی من دارم udk رو دانلود میککنم نظر شما راجع بهش چیه؟
لطفا اگر موتور قوی و رایگان میشناسید معرفی کنید
با تشکر

هم دانشگاهی
یک شنبه 06 شهریور 1390, 20:52 عصر
سلام!
خیلی خوبه ! حتما دانلودش کن !

بعد از دانلود به اینجا (http://promakers.ir/) هم یه سر بزن !

موفق باشید !

ras-amir
یک شنبه 27 شهریور 1390, 16:06 عصر
سلام رفیق ! من رو که میشناسی ؟ خیلی وقته آنلاین نشدی ...
به نظر من گیم میکر خیلی عالیه همه اماده ، هم زایگان ، هم راحت و هم می تونی برنامه بنویسی زبون مخصوص خودش رو داره ولی از نظر سینتسک شبیه سی پلاس پلاس هست ...
موفق باشی ...
راستی همه دو بعدی و هم سه بعدی داره...
خدا حافظ

webpower
یک شنبه 27 شهریور 1390, 18:29 عصر
سلام رفیق ! من رو که میشناسی ؟ خیلی وقته آنلاین نشدی ...
به نظر من گیم میکر خیلی عالیه همه اماده ، هم زایگان ، هم راحت و هم می تونی برنامه بنویسی زبون مخصوص خودش رو داره ولی از نظر سینتسک شبیه سی پلاس پلاس هست ...
موفق باشی ...
راستی همه دو بعدی و هم سه بعدی داره...
خدا حافظ

با توجه به توضیحاتتون فکر کنم باید کمی آشنایی با c++ پیدا کنم. در مورد موتور هم من فعلا udk رو دانلود کردم از نظر رابط کاربری عالیه ولی احتمالا در زمینه برنامه نویسی به مشکل بر میخورم زبان برنامه نویسیش unreal script که میگن اونم شبیه c++ هست ولی اگه به نتیجه ای نرسیدم میرم سراغ موتور های دیگه که بی شک اولین انتخابم حتما گیم میکر خواهد بود.
ممنون:چشمک:

BlueCom
جمعه 08 مهر 1390, 15:27 عصر
سلام

ورود به دنیای بازی زیاد سخت نیست . به شرطی که برای خودت معلوم کنی : می خوای بازی باز باشی . یا بازی ساز

بازی کردن همه بازی های دنیا هم دلیل نمیشه که میتونی بازی ساز بشی .

شاید پیشه خودت بگی من قدرت تحلیل تمام اتفاقات هنگام بازی رو حتی به صورت کد نویسی رو دارم .

در صورتی که این افراد در بازی سازی صنعتی فقط موقع نهار اگر همکار باشن شاید در حده چند سوال بازی ساز ها رو ببینن یا نهایت روزی یک ساعت .

آره دست چپ بودن افراد هم بی تاثیر نیست :لبخند:

پس در صنعت بازی برای این افراد هم جایگاهی وجود داره همراه مزایای مالی و معنوی ...... آره تستر های یکی از این گروها هستن

شاید بگی چر انقدر سخت می گیرید من فقط علاقه مندم نهایت هم دو سه تا بازی در آینده بسازم اون هم تنها یا مشارکتی .

:متفکر: البته اگر من جای تو باشم جشنواره ها یا فراخوان هایی که معمولا در دنیا سالی یک بار بر گذار می کنن شرکت می کنم همواره جوایزشون معرفی افراد برنده ها به شرکتهای بازی سازی معتبره . زیاد سخت نگیر امکان برنده شدن زیاده . این هم میتونه شروع خوبی باشه

چون اکثر بازی ها بسیار سادن.

بازی برای کنسول های کوچیکتر i Phon قبل از شرکت در مسابقات جهانی اقدام مناسب تریه . حتی فروش 1 یا 10 دلاری بازی به تعداد کسانی که این کنسول رو دارن که اگر فرض و 3 میلیون نفر بزاری . هزینه تولید بازی های بزرگتر رو بوجود می آره.

بنابراین امیدوارم هدف خودتو مشخص کرده باشی چون هر کدام از اینها زمان خورشون بد نیست. :گریه:

برای ابتدا می تونی از موتور های بازی دو بعدی Wizard که هم کار باهاشون ساده تره هم با روند تولید سیستم آشنا می کنن استفاده کنی . در تالار راهنمای انجینهای دوبعدی یه سری برنامه معرفی کردم.

در کنارشون هم زبان های رابط مثل java, lua , Python و زبانهای پایه ای و ماشینی تر , شروع کن و تا می تونی کدخونی تو قوی کن . زمانی که وارد دنیای سه بعدی می شی سرفصل های جدیدی جلو ته که نیاز به کد نویسی و

گرامره دوبعدی داره.

موفق باشی .