PDA

View Full Version : خبر: بزرگترین حافظه رایانه ای جهان(120 میلیون گیگابایت)

arezoo_66
شنبه 05 شهریور 1390, 19:59 عصر
شرکت IBM قصد دارد با استفاده از 200 هزار حافظه رایانه ای، رشته حافظه ای با گنجایش 120 پتافلاب را به وجود آورده و با این کار رکورد بیشترین گنجایش حافظه در جهان را به نام خود ثبت کند

این حافظه به اندازه ای است که می توان در آن 24 میلیون فیلم با کیفیت HD را ذخیره کرد. IBM این حافظه را با کنار هم قرار دادن 200 هزار حافظه دیسک سخت دیگر ایجاد می کند. بر اساس گزارش MIT این رشته حافظه گسترده نیازمند فضایی برابر 2 پتافلاب است تا تنها بتواند اسامی تمامی فایلها و پوشه های ساختاری را در خود حفظ کند.

این درایورها به منظور پایین نگه داشتن حرارت به صورت افقی در کنار یکدیگر قرار می گیرند و به جای هوا با استفاده از آب خنک می شوند.

source (http://www.mehrnews.com/fa/newsdetail.aspx?NewsID=1393147)

FastCode
سه شنبه 08 شهریور 1390, 02:34 صبح
این رو به سورستون میگم نه به شما.شما اگر عضو هستید یا همیشه نظر میدید و به نظراتتون توجه میشه, میتونید این رو برای خودشون پست کنید, چون وقتی من اونجا انتقادی مینویسم انگار به دیوار گفتم.
مواد لازم برای ترجمه یک مطلب انگلیسی که روی اینترنت پیدا کردیم به شرح زیر است:
۱.اول باید به اینترنت دسترسی داشته باشیم که در موقع لزوم فرق FLOP و FLOPS رو بفهمیم و بدانیم که اولی وجود خارجی ندارد.
۲.باید از گرامر انگلیسی مطلع باشیم تامتوجه این موضوع بشویم که چه زمانی s آخر کلمات نشانه جمع است.
۳.باید انقدر سواد کامپیوتری داشته باشیم که فرق Memory و مشخصه اصلیش Bandwidth و CPU با مشخصه اصلی ای به نام قدرت پردازش و کارت گرافیک با مشخصه ای به اسم FLOPS رو بفهمیم.
۴.باید انقدر شعور داشته باشیم که وقتی ۳ تای بالا رو نداریم, چیزی ترجمه نکنیم.

arezoo_66
سه شنبه 08 شهریور 1390, 16:55 عصر
دوست عزیز پیغامتون رو ارسال کردم

اما ایا شما هم برای اثبات حرفاتون دلیلی دارید؟ شما حتما سورس اصلی سایت رو دیدی که اینطور فرمودید؟

FastCode
سه شنبه 08 شهریور 1390, 17:24 عصر
دوست عزیز پیغامتون رو ارسال کردم

اما ایا شما هم برای اثبات حرفاتون دلیلی دارید؟ شما حتما سورس اصلی سایت رو دیدی که اینطور فرمودید؟
سورس که خودتون گزاشتید.مهر نیوز
نیازی به داشتن مطلب اینگلیسی هم نیست.
سر تا سر متن غلط املایی و تکنیکی داره.