View Full Version : سوال: چگونه یک دایرکتوری را در جاوا بخوانم و در آن به دنبال فابل مورد نظرم بگردم؟
dreamyworld
یک شنبه 06 شهریور 1390, 12:44 عصر
سلام. من میخوام یه دایرکتوری رو از ورودی بگیرم و داخلش دنبال یه فایل با اسمی در قالب regular expression بگردم.اسم هم قبلا توسط یک فایل .txt تز ورودی گرفته شده..
soheril.server
دوشنبه 07 شهریور 1390, 18:03 عصر
سلام. من میخوام یه دایرکتوری رو از ورودی بگیرم و داخلش دنبال یه فایل با اسمی در قالب regular expression بگردم.اسم هم قبلا توسط یک فایل .txt تز ورودی گرفته شده..
با سلام
اگه یکم بیشتر توضیح بدید شاید بتونم کمکتون کنم چون قبلا" این کار رو کردم. دنبال چه نوع فایلی می گردید؟ وقتی پیدا شد می خواین باهاش چه کار کنین؟ آیا حتما" فایل توی اون دایرکتوری هست یا می تونه نباشه؟
L u k e
دوشنبه 07 شهریور 1390, 22:28 عصر
توی کلاس فایل یه متد داره به اسم list که می تونید لیست فایل های توش رو بگیرید
dreamyworld
دوشنبه 07 شهریور 1390, 23:45 عصر
خوب ببین قراره یه کلاس بنویسم که از ورودی یه فایل .txt بگیره که توش یه اسم به صورت regular expression قرار داره..هم چنین یه مسیر دایرکتوری بگیرم و برم توش بگردم ببینم فایلی با این اسم وجود داره یا نه؟اگر وجود داشت مسیرش رو برگردونم و اگرنه null برگردونم..همین :D خیلی سریع هم بهش احتیاج دارم اگه می تونین کمکم کنین..
بهزاد علی محمدزاده
سه شنبه 08 شهریور 1390, 02:00 صبح
ببینید شما با این روش می تونید این کار و انجام بدید:
File checkFile = new File(c:\yourfile.txt");
boolean isFile = checkFile.exists();
if(isFile){
checkFile.getPath();
}
dreamyworld
سه شنبه 08 شهریور 1390, 14:05 عصر
ببینید شما با این روش می تونید این کار و انجام بدید:
File checkFile = new File(c:\yourfile.txt");
boolean isFile = checkFile.exists();
if(isFile){
checkFile.getPath();
}
ببینین من می خوام یه مسیر مشخص کنم که توش یه سری فایل .txt باشه بعد با توجه به regular expression که از ورودی گرفتم بین اونا بگردم و اگر اسم هرکدوم از اونا بهش می خورد مسیرشو برگردونم..
AlexDGono
سه شنبه 08 شهریور 1390, 15:12 عصر
Доброго времени суток. Куплю приватные фото девушек, ДОРОГО! У кого есть что предложить, пишите на alexboss30@gmail.com
spiderman200700
جمعه 11 شهریور 1390, 15:53 عصر
ببینین من می خوام یه مسیر مشخص کنم که توش یه سری فایل .txt باشه بعد با توجه به regular expression که از ورودی گرفتم بین اونا بگردم و اگر اسم هرکدوم از اونا بهش می خورد مسیرشو برگردونم..
فکر میکنم این جواب دقیقتون باشه:
این متد، مسیر پوشه ای که فایل های مورد نظر درون اون قرار دارند ، و نام فایلی که قراره بین فایلهای پوشه جست و جو بشه رو میگیره.
اگر فایل مورد نظر بین فایلهای پوشه باشه، مسیر فایل رو برمیگردونه در غیر این صورت مقدار null رو بر میگردونه.
public String findFile(String DirPath, String FileName) throws IOException {
File[] dirFile = new File(DirPath).listFiles();
for (int i = 0; i < dirFile.length; i++) {
if (dirFile[i].getName().equals(FileName)) {
return dirFile[i].getPath();
}
}
return null;
}
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.