ورود

View Full Version : برنامه نویسی بلوتوس در لینوکس

armintirand
یک شنبه 06 شهریور 1390, 16:27 عصر
سلام
من میخوام توی لینوکس برای مدیریت بلوتوث برنامه ای بنویسم البته با پایتون زیاد نوشتن ولی من با سی یا سی پلاس چیزی ندیدم چیزایی هم برای شروع کار پیدا کردم ولی فکر نمیکنم بتون با اونا شروع کنم ولی کلا چیزی که میخوام بنویسم مشابه همون برنامه های ارسال اتومات بلوتوث توی ویندوزه که میشه نسخه متن باز و لینوکسی.
اگه ممکنه الگوریتم کار رو برام بگید و اینکه چطور از کیوت برای قدرت دادن بهش میتونم استفاده کنم.

حامد مصافی
یک شنبه 06 شهریور 1390, 18:12 عصر
اکثر نرم‌افزار‌های لینوکسی از کتابخانه bluez استفاده می‌کنند. اما شما انتخاب دیگری نیز دارید. libbluedevil1 یک کتابخانه برای کیوت است که به عنوان یک لفاف bluez عمل کرده و امکانات بلوتوث را در اختیار شما قرار می‌دهد. kdebluetooth نیز از libbluedevil1 استفاده می‌کند. من به شخصه از این‌ها استفاده نکرده‌ام اما بررسی‌هایی اجمالی در مورد کلاس‌ها و اصول این کتابخانه‌ها کرده‌ام به همین دلیل با اطمینان می‌تونم بگم کار راحتی پیش‌رو داری. موفق باشی

armintirand
دوشنبه 07 شهریور 1390, 03:01 صبح
ممنون حامد جان ولی اگه کمی بحثو بازتر کنی بهتر میشه!اگه ممکنه موارد زیر رو کمی توضیح بدی ممنون میشم.
تو لینوکس همه چیز به شکل فایله اگه بلوتوثو یک فایله خوندنی ونوشتنی در نظر بگیرم باید این مراحلو طی کنم اول اونو یک جا مانت کنم مثلا یک فولدر تو دایرکتوری mnt به صورت داینامیک براش میسازم که اسمشم اسم بلوتوث میشه بعد مثل یک دایرکتوری معمولی توش مینویسم و... آیا الگوریتم کار همین است یا فرق دارد؟
مورد بعد اینه که اصلا این bluez کارش چیه و برنامه من با چه روشی بااون ارتباط برقرار میکنه؟در مورد libbluedevil1 همینطور؟
دستورhcitool scanبرای جستجوی بلوتوث به کارمیره البته توی ترمینال لینوکس.من باید اینودوباره تو برنامم بسازم یا از همین هم میتونم استفاده کنم؟
من میخوام برنامه اول اسم بلوتوثها را سرچ کند و در یک دیتابیس به همراه مک آدرسشان ذخیره کند مثلادر sqlite بعد هربار یکی را بخواند و فایلهای مشخص شده را به نوبت بفرستد و به هرکدام موفق شد در دیتابیس مشخص کند تا در جستجوی دوم دوباره آنها را نیارد و هر کدام هم موفق نشد از لیست دیتابیس پاک کند...
کلا اگه در مورد برنامه یک چیزهایی تیتروار بگید تا بتونم کار را شروع کنم ممنون میشم.

حامد مصافی
دوشنبه 07 شهریور 1390, 14:49 عصر
چرا فکر می‌کنی تو لینوکس همه چیز به صورت فایله؟؟؟!!!

سورس libbluedevil رو دانلود و اونو کامپایل کن. سپس در شاخه doc داکیومنت‌های ساخته شده doxygen رو خواهی دید. که می‌تونی برای شروع ازشون استفاده کنید. روی همرفته ۴-۵ تا کلاس بیشتر نداره.