ورود

View Full Version : سوال: ساخت یک splash screen در canvas

yashar_mrq
یک شنبه 06 شهریور 1390, 17:32 عصر
من پروژه ای دارم که می خوام اولش یه splash screen باشه (با canvas)، که زمان نداشته باشه، یعنی منتظر بمونه تا کاربر یک کلید رو فشار بده، میخوام با هر کلیدی که کاربر می زنه این کار انجام بشه،
و بعد از زدن کلید، برنامه به یک canvas دیگه بره که توی اون canvas یک لیست داریم از گزینه های برنامه.
حال من این عبور از یک canvas به canvas دیگه را با چه دستورهایی باید پیاده کنم و اونها را توی چه قسمتی بگذارم؟

ممنون که جوابمو میدید...

mohsen12345
چهارشنبه 09 شهریور 1390, 16:39 عصر
من پروژه ای دارم که می خوام اولش یه splash screen باشه (با canvas)، که زمان نداشته باشه، یعنی منتظر بمونه تا کاربر یک کلید رو فشار بده، میخوام با هر کلیدی که کاربر می زنه این کار انجام بشه،
و بعد از زدن کلید، برنامه به یک canvas دیگه بره که توی اون canvas یک لیست داریم از گزینه های برنامه.
حال من این عبور از یک canvas به canvas دیگه را با چه دستورهایی باید پیاده کنم و اونها را توی چه قسمتی بگذارم؟

ممنون که جوابمو میدید...

دوست عزیز حرکت از یک canvas به دیگری رو سیستم عامل های سونی اریکسون به خوبی پشتیبانی نمی کنه و بهترین راه اینه که یک کلاس اصلی مشتق شده از Canvas داشته باشید و بقیه توابع رو از داخل اون تابع اصلی بخونید
در گوشی های سونی اریکسون با یک مکث کوچک که یک لحظه سیستم عامل رو نشون می ده انتقال به کلاس دیگه رو داره که این زیاد جالب نیست
.