PDA

View Full Version : ارتباط با دیتابیس هاست از طریق کنسول مای اس کیو ال؟

armintirand
دوشنبه 07 شهریور 1390, 05:31 صبح
سلام
من میخوام از طریق کنسول مای اس کیو ال به دیتابیس هاستم که اونم مای اس کیو ال هست وصل بشم اگه ممکنه دستور صحیح این کار روبرام بگید من از این دستور استفاده میکنم
mysql -host hostIP -u Username -p
جای hostIP آی پی هاستمو میذارم وجای Username یوزرنیمی که توی هاست برای استفاده از این دیتابیس ساختمو میذارم وبعد هم که پسو.رد میخواد پسوردی که برایاین یوزر دیتابیس ساختمو میدم که خطای
ERROR 1045 (28000): Access denied for user 'urumlugi_master'@'46.28.75.178' (using password: YES)
میده
ممنون

bigtime
سه شنبه 08 شهریور 1390, 12:46 عصر
با سلام
این خطا میگه که برای دسترسی به رمز عبور نیاز دارید.
ولی برای اتصال به mysql می توان از command prompt استفاده کرد من تا الان نشنیدم در مورد اتصال از mysql به mysql , فکر هم نمی کنه که بشه چون اصلا منطقی به نظر نمی رسه.
شما برای اتصال از طریقی که گفتم به شکل زیر باید عمل کنید:
mysql -hhost_name -uuser_name -ppassword
باید عمل کنید.ایراد کد بالای شما اینه که نباید فاصله قرار بدید مثلا بین q -p password
این q برای درست در امدن شکل کد وارد شده

armintirand
سه شنبه 08 شهریور 1390, 23:20 عصر
دوست عزیز مواردی که شما میگید درسته ولی کافی نیست
من با تحقیقی که کردم به این موضوع رسیدم که باید فایل /etc/mysql/my.cnf ویرایش بشه و skip-networking کامنت بشه که من نوی mysql5 پیداش نکردم و نوشته # Instead of skip-networking the default is now to listen only on
# localhost which is more compatible and is not less secure
توی این فایل بود که متوجه منظورش نشدم لینک زیر هم چیزای متفاوت دیگه ای میگفت http://www.cyberciti.biz/tips/how-do-i-enable-remote-access-to-mysql-database-server.html
حالا من برای استفاده از دیتابیس mysql هاستم با کلاینت mysql کامپیوترم چیکار باید بکنم؟