ورود

View Full Version : سوال: عمل نکردن hover در اسکریپت html و php (تورو خدا کمک کنید، خیلی کارم گیره اینه)

arashmanteghi
دوشنبه 07 شهریور 1390, 16:03 عصر
سلام بچه ها
من توی صفحه php یه شرط رو چک میکنم و اگر درست بود یه باکس بهم نشون میده که اون باکس رو با css درست کردم. توی صفحه css بعد از نام باکس hover: گذاشتم و رنگ زمینه رو تغییر دادم اما اصلا کار نمیکنه. با جاوااسکریپت و خاصیت mouseover هم امتحان کردم نشد. در حالی که همین اسکریپت ساده توی یه صفحه html ساده کار میکنه. یعنی ایراد از کجاست؟ چی کارش کنم؟ تورو خدا کمکم کنید، دارم خل میشم :ناراحت:

ویرایش: بچه فکر کنم فهمیدم مشکل چیه، تویه این صفحه اصلا مرورگر نمیتونه بفهمه mouseover اتفاق افتاده، حتی با تگ a وقتی یه لینک میزارم، موس که میره روش شکل پونتر به خودش نمیگیره و نمیشه کلیک کرد. چی کار کنم؟

arashmanteghi
دوشنبه 07 شهریور 1390, 16:41 عصر
بچه ها نمیدونم چرا هر تگ div که میزارم hover روش کار نمیکنه توی این صفحه :گریه:

hamid.shekasteh
سه شنبه 08 شهریور 1390, 23:19 عصر
سلام
خیلی سخته که این طور تشخیص داد.ولی در حد یه احتمال شاید تکی باز شده و بسته نشده.
و شاید اینطور به نتیجه برسید:
کد php رو بنویسید به حالت ساده بیارید و اجرا کنید. (مثلا اون شرط رو فعلا کنار بگذارید و همیشه کار کنه)و اگر نتیجه گرفتین مرتبا به کد پیچیده نزدیکش کنید.
حالا سورس صفحه رو ببینید (html) حالا کل کد رو کپی کنید به یه ادیتور و ببینید تفاوتش با html ای که اول ساخته بودین و نتیجه گرفته بودین چیه.

من فقط این به ذهنم رسید.امیدوارم چون نوشتین "خیلی کارم گیره اینه" کمکی کرده باشم.

arashmanteghi
جمعه 11 شهریور 1390, 14:16 عصر
همه جوره با کد سر و کله زدم، آخرش درستش کردم. الان یه چیز جدید فهمیدم در این مورد. چون بالای صفحه منو کشویی داشتم و میخواستم منو روی محتویات سایت هم بی افته، توی تگ های div زیرین، مقدار z-index رو منفی دادم. با مقدار z-index منفی ، اصلا رویدادها انگاری غیر قابل تشخیص هستند. بلاخره مقدار صفر دادم به z-index و درست شد. ممنون