ورود

View Full Version : یک سوال از یونیتی

benyamin_pc
سه شنبه 08 شهریور 1390, 04:16 صبح
مشابه پنجره matinee در udk توی یونیتی چیزی نیست که بشه کار تایم لاینو باهاش انجام داد و انیمیشن ایجاد کرد؟

ماهان مقدم
سه شنبه 08 شهریور 1390, 22:50 عصر
Animation Window برو تو منوی Window پیداش می کنی البته به قدرت matinee آنریل نیست.

benyamin_pc
چهارشنبه 09 شهریور 1390, 10:32 صبح
Animation Window برو تو منوی Window پیداش می کنی البته به قدرت matinee آنریل نیست.

آره دیروز پیداش کردم و خودمم از اینکه چقدر نسبت به آنریل ساده ترو بی تشکیلات تره ماتم برد حالا این هیچی اصلا موندم که هیچی شبیه Kismet تو Udk اینجا نداریم!! این دیگه خیلی ستمه
اما دیروز داشتم کرای با یو دی کی مقایسه می کردم دیدم بهتره امکاناتشو با تری دی مکس مقایسه کرد تا یو دی کی . کرای باید از همه اینا قوی تر و گسترده تر باشه

benyamin_pc
چهارشنبه 09 شهریور 1390, 10:37 صبح
فقط من موندم چرا خوده تری دی مکس نمیاد از موتورش برای ساخت بازی هم استفاده کنه اونکه خودش خفن ترین موتور فیزیک و هندسه و ریاضیو داره . تری دی مکسو خیلی باهاش کار کردمو قدرتشو خوب میشناسم . اگه همچین کاری کنه کاملا تکتاز میشه

ماهان مقدم
چهارشنبه 09 شهریور 1390, 17:38 عصر
آره دیروز پیداش کردم و خودمم از اینکه چقدر نسبت به آنریل ساده ترو بی تشکیلات تره ماتم برد حالا این هیچی اصلا موندم که هیچی شبیه Kismet تو Udk اینجا نداریم!! این دیگه خیلی ستمه
اما دیروز داشتم کرای با یو دی کی مقایسه می کردم دیدم بهتره امکاناتشو با تری دی مکس مقایسه کرد تا یو دی کی . کرای باید از همه اینا قوی تر و گسترده تر باشه

خوب unity که لایسنسش 1500 دلاره چیزی بیشتر از این فعلا نمیتونه بذاره. یکسری پلاگین برای unity اومده مثل سیستم node بندی مکث 2011 باسه متریال هاست ولی اونها هم مالی نیستن. kismet آنریل یه چیز دیگه است.
من از یکی از رفیقام شنفته بودم یه بازی دیده که با مکث درست کرده بودن همون maxScript بود همش. البت مکث برای ساخت محتوای سه بعدیه، نمیشه بیای باهاش اینکار هارو بکنی باید هرچیزی رو تو قالب خودش نگه داشت. بعد اینکه من یادمه موتور فیزیکش havok بود که تو max payne هم استفاده کردن. عالی بود.

benyamin_pc
چهارشنبه 09 شهریور 1390, 21:47 عصر
البته با maxscript هیچگونه بازی نمیشه ساخت اما اینکه مکس بتونه بازی هم بسازه دور از دست رسه کمپانی آتودسک نیست
همین الانشم موتوری که مکس داره خیلی خفنه . مثلا سافت بادی و ریجید بادی و کالیژن دتکتشن و جاذبه و باد و ذره بین و پارتیکل خفنشو اونهمه ری اکتورو تشکیلاتش که فقط یک محیطه احمقانه ساخت تصاویر ویدئوئی نیست و کاملا هوشمنده و دقیقا همون چیزیه که توی یک موتور حرفه ای بازی بعضی از اینها ساخته میشه و مکس همشو ی جا داره
همین الانمش از ی موتور بازی کاملا حرفه ای که اصلا در این حد چیزی نیست خیلی خیلی حرفه ای تره و مکس اسکریپت کنترل کامل روی همه جزئیات تری دی مکس داره و ی دستورهائی برای کنترل کیبورد و صوت و این جور چیزها لازم داره + گرفتن ی خروجی که بیاد اون رندرر آن لاینی که توی صفحه مکس هستو تو خودش ایمبد کنه تا اسکریپت ها به همون شکله قبلی اجرا شن و تغییرات خیلی کمی برای این کار لازمه تا مکس تبدیل به ی موتور خفنه بازی شه البته ی سری اپتیم هائی لازم داره چون موتورش یکم سرعتش پائینه