ورود

View Full Version : جمع زدن یه تعداد از رکوردهای بانک اطلاعاتی و نمایش آن

ALIMAHDE54
سه شنبه 08 شهریور 1390, 11:38 صبح
با عرض سلام و خسته نباشید . میخواستم بدونم چطور میشه در یه جدول اکسس که اطلاعات هزاران نفر توش ثبت شده حساب یه نفر مثلا علی رو جمع زد مثلا اسناد دریافتی یا مقدار بدهی یا هر چیز دیگه چطور میشه این کار رو انجام داد این یه سوال و سوال بعدی اینکه با کلیک کردن روی نام اول در یه دیتا گرید تمامی دریافتی ها و پرداختی هایی رو که داشته رو بیاره و در آخر مجموع کل اونا رو بنویسه و اگه بدهی داشته با اونا رو بارنگ قرمز در دیتا گرید نشون بده از دوستان خواهش میکنم در سطحی توضیح بدن که متوجه بشم چون من اونقدر حرفه ای نیستم و در ضمن اگه باگذاشتن سورس کد راهنمایی کنند من زودتر یاد میگیریم ممنون .

ALIMAHDE54
شنبه 12 شهریور 1390, 09:41 صبح
با عرض سلام کسی نمیخواد جواب بده از اساتید خواهش میکنم راهنمایی کنن.

ALIMAHDE54
شنبه 12 شهریور 1390, 12:42 عصر
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان و اساتید محترم ازاساتید خواهش میکنم توضیح بدن راهنمایی کنن اگه متوجه منظور من نمیشید بگین بیشتر توضیح بدم دوستان من میخواتم با جستجوی یه فرد از بانک اطلاعاتی دریافتی هایی رو که از داشتیم یا پرذاختی هایی رو که به داشتیم رو حساب کنه مثلا از آقای مدیری 100 با گرفتنی داشتیم و 50 بار پرداختی داشتیم مجموع این 100 بار گرفتنی رو جمع کنه و مجموع این 50 بار پرداختی رو هم حساب کنه این یکی از سوالام ودیگری اینکه با کلیک در دیتا گرید اولی در دیتا گرید دومی لیست گرفتنی ها و پرداختی ها رو بیاره تا اینجا مشکلی ندارم ولی میخوام رنگ فیلد پرداختی ها به یه رنگ و رنگ فیلد گرفتنی ها به یه رنگ دیگه باشه اگه اساتید راهنمایی کنن بی نهایت ممنون میشم .

M.T.P
یک شنبه 13 شهریور 1390, 11:12 صبح
دوست عزیز بستگی به ساختار جدولتون داره اما برای شما یک مثال می زنم:

"Select Sum(FldBedehkar) As FldSUM From TableName Where FldAccount = 1000"
در مثال بالا محموع فیلد بدهکار کسی که شماره حساب اون 1000 هست در یک فیلد مجازی جدید با عنوان FldSum ریخته میشه.(در واقع رکوردست دارای یک فیلد با عنوان FldSum خواهد بود که مقدار آن مجموع بدهی های شماره حساب 1000 است.)
امیدوارم کلید حل مسئله رو پیدا کنید.

ALIMAHDE54
یک شنبه 13 شهریور 1390, 16:26 عصر
با عرض سلام و خسته نباشد و با تشکر از دوست عزیزم m.t.p که راهنمایی خوبی کردن درسته با این کدی که دادن مشکل حل نشد ولی با یکم تغییراتی که در این کد داشتم توانستم نیازم رو بر طرف کنم ولی هنوز یه سوال که داشتم نتونستم اونو برطرف کنم اونم اینکه چه طور میشه یه فیلد از دیتا گرید رو به رنگ دیگه ای در آورد مثلا فیلد نام کلا به رنگ قرمز نشان داده بشه از ابتدا تا انتها و دوم اینکه جمع این ستون مثلا ستون سوم دیتا گرید رو هم میخواستم بدونم چطور میشه حساب کرد و درآخر سر نمایش داد در ضمن یه سوال دیگه هم داشتم چطور میشه به طور ثابت کاری کرد که دیتا گرید فقط 100 تا رکورد ست رو نشان داد بیشتر از 100 تا رو نشون نده
http://barnamenevis.org/images/statusicon/user-offline.png

mohsen.j1990
دوشنبه 14 شهریور 1390, 11:53 صبح
hi
baraye taghire range yek field bayad az abzare vsflex estefade koni ke gride beyar kameli hastesh ba in abzar kheili az niazhaye digat ham raf mishe

baraye mahdod kardan grid bayad moghee select 100ta select koni masalan
Select top 100 [id],[name] from Table1

ALIMAHDE54
دوشنبه 14 شهریور 1390, 12:59 عصر
سلام .ممنون از راهنماییتون در مورد vsflex چطور میشه این کارو انجام داد چطوری میشه بانک اطلاعاتی رو به vsflex ارتباط داد و تو اون نمایش داد اگه یه مثال کامل بزنید ممنون میشم در ضمن vsflex چه مزیت هایی داره دیتا گرید بهتره یا vsflex ؟؟؟؟؟؟؟؟