View Full Version : سوال: قرار گیری 2 <div> در زیر هم
sabagood
سه شنبه 08 شهریور 1390, 14:04 عصر
سلام دوستان
1 تگ <div> دارم که بسته به تعداد رکوردایی که فراره در جدولی که در این <div> هست height اش رو auto گذاشتم
حالا <div> بعدی که قراره با کلیک کاربر بر روی دکمه ای ایجاد بشه که میشه می خوام زیر <div> بالایی باشه
حالا توی css اش مشکل دارم هر کاری میکنم این <div> جدید زیر قبلی قرار نمیگیره چون top اش رو نمی دونم چند بذارم؟
ممنون
cyrusthegreat
چهارشنبه 09 شهریور 1390, 04:24 صبح
سلام
دوست عزیز، شما برای انجام اینکار باید از جاوا اسکریپت استفاده کنید. من JQuery رو پیشنهاد می دم. برای انجامش با Jquery یه نمونه کد می زارم.
$(document).ready(function(){
var div = $(".divclass");
var offset = div.offset();
$(".div2class").css("top",offset.top);
});
جای divclass کلاس div اولی رو بزار یا بجای .divclass اگر div اولی آیدی داره #divId بزار. جای div2class هم کلاس div دومی که بعد کلیک میاد رو بزار
زینب فاطمی
چهارشنبه 09 شهریور 1390, 14:39 عصر
سلام
اعداد منفی بدید و با اعداد مختلف امتحان کنید.
sabagood
چهارشنبه 09 شهریور 1390, 16:03 عصر
یعنی چی ؟امکانش هست بیشتر توضیح بدین؟
cyrusthegreat
چهارشنبه 09 شهریور 1390, 17:02 عصر
مشکلتون حل شد؟
sabagood
چهارشنبه 09 شهریور 1390, 17:51 عصر
نه هنوز متاسفانه
به اینصورت نوشتم
var divGroup = $("#ShowAll");
var offset = divGroup.offset();
$("#groupsEdit").css("top",offset.top);
cyrusthegreat
چهارشنبه 09 شهریور 1390, 21:04 عصر
دوست عزیز
شما این div دوم رو چجوری ظاهر می کنید؟ اگر این div زیر div قبلی باشه زیر اون نمایش داده می شه. نیازی هم به قرار دادن height: auto برای div اولی نیست. شما بیشتر توضیح بدید تا من خوب بتونم کمکتون کنم.
sabagood
پنج شنبه 10 شهریور 1390, 01:11 صبح
واقعا لطف می کنین
من می خام 2 تا <div> داشته باشم که زیر هم قرار بگیرند اون <div> که بالا قرار خواهد گرفت heightاش مشخص نیست (height: auto رو پاک کردم بازم نشد) حالا من top پایینی رو چه جوری مشخص کنم که دقیقا زیر <div> بالایی باشه؟توی Css شون چی بنویسم؟
ممنون
cyrusthegreat
پنج شنبه 10 شهریور 1390, 02:47 صبح
سلام دوست عزیز
والله چون من منظورتون رو کامل نفهمیدم یه فایل آماده کردم براتون دانلود کنید.
توی زیپ سه تا فایل و دوتا پوشه هست. پوشه scripts که jquery توشه. پوشه styles که css هستش. سه تا فایل HTML هم هست.
فایل index: توی این فایل بدون هیچ گونه جاوا اسکریپتی دوتا Div رو زیر هم نشون دادم. این دوتا بدون توجه به حجم اطلاعات div اولی همواره زیر هم قرار می گیرن.
فایل index2: این فایل Div دومی زیر Div اولی هست ولی مخفی شده که با کلیک بر روی لینک نشون داده می شه.
فایل index3: تو این فایل div دومی بالای div اولی هست خارج از تگ html ولی با استفاده از jquery فاصله از بالاش رو مشخص می کنیم که می شه فاصله از بالای div اولی بعلاوه ارتفاع div اولی.
اگه مشکلی بود بگو در خدمتم.
sabagood
پنج شنبه 10 شهریور 1390, 13:24 عصر
ممنون درست شد
خیلی خیلی لطف کردین
cyrusthegreat
پنج شنبه 10 شهریور 1390, 15:29 عصر
خب خدارو شکر
فقط اینکه بگید مشکلتون با کدومش رفع شد؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.