PDA

View Full Version : کدام برنامه؟؟

ras-amir
چهارشنبه 09 شهریور 1390, 13:27 عصر
سلام دوستان.
من یک برنامه نویس تازه واردم و ویژوال بیسیک رو در حد متوسط بلدم و پی اچ پی رو نسبتا حرفه ای کار کردم و ویژوال سی پلاس پلاس رو دارم شروع می کنم سرعت یاد گیری ام زیاده (ریا نباشه!) ، همه رو گفتم ولی نمی دونم با استفاده از چیز هاییی که بلدم چه برنامه ای بسازم؟ برنامه ام را برای پر کردن وقت نمی نویسم و می خواهم برنامه ام طرفدار دار باشد و توسعه اش بدم . البته بگم خیلی سخت گیرم و توی 1000 تا یکی رو انتخاب می کنم ! و بعد از ساخت همه برنامه های تا الانم تقریبا از همشون بدم می یاد!!!!
لطفا پست بزنید تا منبع ایده ای بشه . چون من توی برنامه نویس منبع ایده ندیدم.
(مدیر عزیز اگه اشتباه اومدم منتقلم کن!!:قهقهه:)
با تشکر

hjran abdpor
چهارشنبه 09 شهریور 1390, 17:02 عصر
به نظر من دنیای PHP خیلی برای شما بهتر است چون سی کار کردید و Php خیلی کم مورد توجه برنامه نویسان قرا میگرده و بیشتر به مجموعه .net رو اروردند .

ras-amir
چهارشنبه 09 شهریور 1390, 18:48 عصر
دوست عزیز ،ممنون از نظرتون . خوشحال شدم.
اتفاقا من از محصولات مایکرو سافت خوشم نمی یاد و نوشتم که پی اچ پی کار کردم. پی اچ پی رو هم کار کردم ولی پروژه ای نداشتم.
اما لوکال رو دوست دارم. اگه با وب قاطی هم بشه خوبه...
اصلا این ها رو ولش کن!
گفتم دنبال سوژه برنامه می گردم تا یک برنامه بسازم. البته طرفدار بشه براش پیدا کرد...!

hjran abdpor
چهارشنبه 09 شهریور 1390, 22:59 عصر
Php بیشتر برای طراحی وب سایت استفاده می شود ولی بعضی از حرفه ای (اونهای که لینوکس کار هستیند از php برای نوشتنم اسکریپت استفاده میکنند مثل یه برنامه مانند سی ) . به همین خاطر میگونید که Php خلی بهتر و سریع تر از ASP.net است .

شما برای کار یک فروشگاه اینترتنی با مدل جدی طراحی کنید یا یه انجمن . البته خیلی سخته.

ras-amir
پنج شنبه 10 شهریور 1390, 09:17 صبح
نه ، دوست دارم برنامه ام افلاین باشه.

ras-amir
جمعه 18 شهریور 1390, 13:24 عصر
یه هفته صبر کردم ...
کسی نظری نداره... خودتون چی می سازید ؟ من تازه واردم یکی کمک کنه!!!!!!!!!!!!!!!!!
:گریه::گریه::گریه::گریه::گریه: :گریه::گریه::گریه::گریه::گریه: :گریه::گریه::گریه::گریه::گریه: :گریه::گریه::گریه::گریه::گریه: :گریه::گریه::گریه::گریه::گریه: :گریه::گریه::گریه::گریه::گریه: :گریه::گریه::گریه::گریه::گریه: :گریه:

حمید محمودی
شنبه 19 شهریور 1390, 04:18 صبح
با سلام،

اینکه دیگران بگین به شما ایده بدن که چی درست کنید، به نظر من کار درست و مناسبی نیست.دلیل اینکه جواب درستی هم دریافت نکردین احتمالا بخاطر این قضیه هست.
درهر حال پیشنهاد من کار روی یه بازی هست.
حتی میتونید این ایده رو بصورت بازی افلاینی که قابلیت بازی گروهی در شبکه(مثلا اینترنت) داره ارتقا بدین.

موفق باشید.

ras-amir
شنبه 19 شهریور 1390, 13:36 عصر
اخه من گفتم بازی ساز هستم؟!!!
ولی می خوام بدونم ملت چی میسازند ، ایده بگیریم!!
حالا خودتون چی ساختید؟؟؟