ورود

View Full Version : سوال: کدام ورژن؟؟

ras-amir
چهارشنبه 09 شهریور 1390, 13:34 عصر
سلام پروگرمر های عزیز.
به نظر شما کدام نسخه از ویژوال سی پلاس ضرب در دو بهتر است و کاربران بیشتری دارد؟؟
تشکر یادتون نره

ras-amir
پنج شنبه 10 شهریور 1390, 09:18 صبح
یعنی هیچکی نظر نداره!!!:متعجب:

Arcsinos
پنج شنبه 10 شهریور 1390, 18:11 عصر
سلام
هیچ فرقی نمیکنه . ویژوال نسخه ی شیشش هم همون کارو میکنه ، نسخه ی 2010 هم همون کارو . حالا اگه میخوای شرو کنی خب با 2010 که جدید تره شروع کن .
موفق باشی

ras-amir
جمعه 11 شهریور 1390, 08:31 صبح
ممنون دوست عزیز که جواب دادید.
یعنی هیچ فرقی نمی کنه؟ از خرده تفاوتی هم دارند بیان کنید تا استفاده کنیم.

Arcsinos
جمعه 11 شهریور 1390, 08:56 صبح
مثلا برانامه های vs 6 برای اجرا شدن به msvcrt.dll نیاز دارن برنامه های vs 2008 از msvcrt9.dll استفاده میکنن . که هر دوتاشون در حال حاظر به همراه ویندوز وجود دارن .
یا مثلا یه جا مزیت های vs 2008 رو نسبت به vs 6 اینطوری بیان کرده :
1- اضافه شدن استاندارد های بیشتر به کامپایلر ++C
2- سیستم عامل های X64 ، موبایل ، و XBOX رو ساپورت میکنه .
3-STL بهبود پیدا کرده
4- اشکالهای زیادیش برطرف شده
5- پروژه ها سریعتر ساخته (Build) میشن
6- IDE یا محیط گرافیکیش بهتر شده
7- کتابخانه ی MFC هم آپدیت شده .
8-.....

اشکالاش

1- IDE کند تر شده .
2- سرعت MSDN آفلاینش افتضاح شده .
3- ...

منبع (http://stackoverflow.com/questions/62389/what-are-the-differences-between-visual-c-6-0-and-visual-c-2008)

یکی دیگه هم که فکر میکنم تو VS 2010 وجود داره اینه که تو VS 6 نمیتونی روبان درست کنی ولی توی VS 2010 میتونی درست کنی .

موفق باشی .

ras-amir
جمعه 11 شهریور 1390, 13:15 عصر
برای یک مبتدی کدوم بهتره شروع کنه؟
تشکر هم کردیم استاد!

Arcsinos
جمعه 11 شهریور 1390, 17:50 عصر
من خودم شخصا دارم با VS 6 کار میکنم . البته گفتم هیچ فرقی نمیکنه . توابع API تو همه ی نسخه های MFC یکی هستن . حتی میتونی برنامه ای رو که با VS 6 نوشتی توی VS 2010 باز کنی و بدون هیچ ذره ای (دقت کن هیچ ذره ای ) کامپایل کنی . ولی چون حجم پروژه هایی که با VS 2010 یه مقدار بالاست حدود 130 مگ ، البته حجم پروژه ی خام که برای بالا بردن سرعت Build هست نه حجم فایل exe. من از VS 6 استفاده میکنم تا وقتی که حرفه ای شدم وخواستم یه پروژه ی کامل بنویسم اون موقع میام سراغ VS 2010 . در ضمن پروژه هایی که با VS 6 نوشته میشن . تم نمیگیرن یعنی تو هر ویندوزی که اجرا بشن تمشون (Theme) کلاسیکه البته شاید یه کارایی بشه کرد واسه تغییر تم ولی اگه پروژه رو توی 2010 بنویسی تم پروژه ها متناسب با تم ویندوز خواهد بود .

من پیشنهاد میکنم با VS 6 شرو کن البته همونطور که بالا هم گفتم میتونی با 2010 هم شرو کنی و هیچ فرقی نداره .

موفق و موید باشی .(میتونی تشکرت رو هم پاک کنی چون ما واسه تشکر جواب نمیدیم مثلا اگه تو تشکر کنی و تعداد تشکر های من بره بالا مثلا بشه 100000 تا چه اتفاقی میوفته ؟)

ras-amir
جمعه 11 شهریور 1390, 22:11 عصر
ممنون از راهنمایی ات.
نه، این طور که فکر می کنی نیست ، من دوست دارم به همه دوستان بابت راهنمایی هاشون تشکر کنم.
حالا به هر شکلی...
این داخل پراتزی هرو خودم بهش فکر کردم ، درست می گی.
خدا نگدارت