ورود

View Full Version : سوال: راه اندازی سایت

alinini
چهارشنبه 09 شهریور 1390, 14:12 عصر
سلام من میخوام بک سایت درست کنم و با تحقیق مختصری که کردم فهمیدم باید زبان های html و css را یاد بگیرم چند وقت پیش مطالبی در باره word press خوندم که خیلی گیجم کرد آخرش نفهمیدم من سایت را درست می کنم یا word press اگه میشه بگین که word press چیه و اینکه آیا می تونم برای خودم یه جایی درست کنم که مثل وبلاگ از اونجا پست بدم و ویرایش کنم

cyrusthegreat
پنج شنبه 10 شهریور 1390, 03:07 صبح
دوست عزیز

وردپرس یه اسکریپت ساخت وبلاگ هستش. HTML و CSS برای ساخت صفحات و اون چیزی که به کاربر نمایش داده می شه استفاده می شن که به مجموع اونها قالب می گن. ولی این دوتا فقط برای ساخت صفحات استاتیک خوب هستن. اگر شما بخوایید محتوای وبسایتتون پویا باشه، یعنی همون که خودتون گفتید، پست بدید و ویرایش کنید نیاز هست که یه برنامه سمت سرور اینکار رو برای شما انجام بده. وردپرس با PHP نوشته شده. شما می تونید خودتون شروع کنید با PHP وبلاگتون رو بسازی و با پایگه داده ارتباط برقرار کنید و خیلی کارهای دیگه و یا از این نرم افزار های آماده و اپن سورس و رایگان استفاده کنید و خودتون رو درگیر کد زدن نکنید. برای وردپرس قالب های زیادی هست که فارسی هم شدن و شما با نصب وردپرس و استفاده از یک قالب اون دیگه دغدغه برنامه نویسی ندارین و روی تولید محتوا و پست گذاشتن تمرکز می کنید.

سوال بود بپرسید در خدمتم

alinini
جمعه 11 شهریور 1390, 08:40 صبح
سلام شما چه سایتی رابرای خرید domin پیشنهاد می کنید؟؟
می خوام سرعت خوبی داشته باشه چون فهمیدم گوگل سرعت سایت را در محاسبه پیج رنک دخیل کرده

cyrusthegreat
شنبه 12 شهریور 1390, 00:01 صبح
سلام شما چه سایتی رابرای خرید domin پیشنهاد می کنید؟؟
می خوام سرعت خوبی داشته باشه چون فهمیدم گوگل سرعت سایت را در محاسبه پیج رنک دخیل کرده

سلام دوست عزیز
یک اینکه من نمی تونم تبلیغ کنم کجا برید بخرید. خودتون یه سرچ کوچولو بزنید بخرید. قیمت هاشم بین 10 تا 14 تومن متغییره.

دوم اینکه سرعت وبسایت هیچ ربطی به دامین نداره. دامین فقط یه نام و آدرس هست برای مشخص کردم وبسایت شما. هر دامین در اصل یه IP یکتا هستش که در اینترنت به یک هاست وصل می شه و با زدن آدرس سایت شما به اون هاست متصل می شید. پس اصلا دامین مهم نیست. اون چیزی که بعنوان سرعت برای رنک بهتر گوگل مشخص شده به سرعت بارگذاری وبسایت ربط داره و اونم به نوع کد زدن شما و میزان استفاده از عکس و ویدئو و جاوا اسکریپت و همچنین چگونگی نوشتن برنامه سرور سایدتون ربط داره.