ورود

View Full Version : راهي هست كه GUI منظورم پنجره و دكمه ها و تكسباكس و... رو به روشي غير دستي ايجاد كرد؟

miki_ir
چهارشنبه 09 شهریور 1390, 21:28 عصر
سلام
ببينيد واقعا درس كردن رابط كاربر تو جاوا از طريق كدنويسي و با نوت پد كشندس
من از نت بين كه استفاده مي كنم قابل قبول نيس به خاطر اينكه ميخام كدم فقط از كلاسهاي استاندارد جاوا
Awt و Swing‌استفاده كنه
خب اومدم پلاگين visual swing رو تو ecilips‌نصب كردم خدايشش كار رو راحت كرده راحت ميتوني مثه وي‍ژوال بيسيك رابط كاربر رو ايجاد كني
فقط يه عيب داره اونم اينه يه بخشاييشو از غير awt و swing استفاده مي كنه
كسي راهي بلده كه فرم هاي برنامم رو راحت بتونم ايجاد كنم بتونم هندلر به دكمه ها اضافه كنم و نتيجه ي كار فقط از awt,swing‌استفاده كرده باشه
. حجم دانلودشم زياد نباشه
كلا منظورم اينه ميخام فرمامو با ابزار درست كنم اما طوري به نظر بياد كه استاد فك كنه با نت پد و به صورت دستي ايجادش كردم
منتظر جواب دوستانه خوبم هستم

spsoofbaf
پنج شنبه 10 شهریور 1390, 11:57 صبح
سلام دوست عزیز
من خودم از eclipse استفاده میکنم و swt رو به swing و awt ترجیح میدم ولی اگه حتما میخوای از swing استفاده کنی، خود NetBeans هم این قابلیت رو داره.
کافیه right click روی اسم package بکنی و یه JFrame Form ، JPanel Form یا ... ایجاد کنی
ادامه کار رو هم خودت خواهی دید

miki_ir
پنج شنبه 10 شهریور 1390, 13:02 عصر
سلام دوست عزیز
من خودم از eclipse استفاده میکنم و swt رو به swing و awt ترجیح میدم ولی اگه حتما میخوای از swing استفاده کنی، خود NetBeans هم این قابلیت رو داره.
کافیه right click روی اسم package بکنی و یه JFrame Form ، JPanel Form یا ... ایجاد کنی
ادامه کار رو هم خودت خواهی دید
مشكل اينجاس من مجبورم (استاد خواسته) از swing و awt استفاده كنم . نت بين هم مشكل اينجاس طوري كدا رو ايجاد مي كنه تابلو كه دستي ايجاد نشدن
بهر حال ممنون راه سختو انتخاب كردم گرافيكو دستي از صبح دارم ايجاد مي كنم كار طاقت فرسايي
ممنون