ورود

View Full Version : سوال: برنامه ويژوال سي پلاس با استفاده از فايلها

tazekaram
پنج شنبه 10 شهریور 1390, 10:16 صبح
سلام
برنامه اي قرار شده بنويسم كه در اون بايد براي ذخيره اطلاعات يك هتل از فايلها و ليست هاي پيوندي استفاده كنم و مديريت هتل رو كلا با سي پلاس بايد انجام بدم.فكر كردم شايد ويژوال بهتر از كنسول(غير ويژوال)(درست گفتم اين كنسول رو؟)كارم رو راه بندازه.حالا موندم تو كدوم محيط اين كارو انجام بدم.دوستان با تجربه تر ممكنه كمي راهنمايي كنن.ممنون

mehdi.mousavi
پنج شنبه 10 شهریور 1390, 12:30 عصر
سلام برنامه اي قرار شده بنويسم كه در اون بايد براي ذخيره اطلاعات يك هتل از فايلها و ليست هاي پيوندي استفاده كنم و مديريت هتل رو كلا با سي پلاس بايد انجام بدم.فكر كردم شايد ويژوال بهتر از كنسول(غير ويژوال)(درست گفتم اين كنسول رو؟)كارم رو راه بندازه.حالا موندم تو كدوم محيط اين كارو انجام بدم.دوستان با تجربه تر ممكنه كمي راهنمايي كنن.ممنون

سلام.
مدیریت فایل ها و Linked List ها، ارتباطی به واسط گرافیکی ای که به End-User عرضه می کنید نداره. در برنامه ای Console ای، کاربر با یک محیط Text-Based روبروست و اطلاعات رو در اون محیط وارد می کنه و نتایج رو در همون محیط مشاهده می کنه. در محیط Window-Based، کاربر همون ورود اطلاعات رو تحت شکل و شمایل دیگه ای انجام میده و ... در هر دو مورد، کلاس های مدیریت فایل و Linked List های شما یکسان هستن... (اما در مورد دوم، باید اطلاعات و پیش زمینه مناسبی از نحوه مدیریت Window ها در Windows توسط سیستم عامل داشته باشید، Win32 (یا حداقل یکی از Framework های موجود، مانند MFC، QT و ... رو بشناسید) و ... در نتیجه روش دوم نیاز به صرف زمان و دقت بیشتری داره. اگر این پروژه ای دانشگاهی هستش، بهتون توصیه می کنم کار رو در همون محیط Console انجام بدید.

موفق باشید.

shahbanoo
پنج شنبه 10 شهریور 1390, 21:55 عصر
سلام
من با win32 تازه شروع به کار کردم
توی کار با فایل ها با مشکل مواجه شدم
اگر یه منبعی برای کار با فایل ها معرفی کنید خیلی ممنون میشم.

mehdi.mousavi
جمعه 11 شهریور 1390, 19:41 عصر
سلام من با win32 تازه شروع به کار کردم توی کار با فایل ها با مشکل مواجه شدم اگر یه منبعی برای کار با فایل ها معرفی کنید خیلی ممنون میشم.

سلام.
لطفا به این آدرس (http://msdn.microsoft.com/en-us/library/aa364229(v=VS.85).aspx) رجوع کنید.

موفق باشید.