ورود

View Full Version : هنگ کردن پی در پی سیستم

Web.Designer01
پنج شنبه 10 شهریور 1390, 14:05 عصر
سلام
من به تازگی یه کیس جم کردم با هزینه حدود 1 میلیون.
اینم مشخصاتشه:
CPU:AM3 - Phenom II X6 1100T - 3.3GHz
MB:ASUS - M4A89GTD PRO/USB3
RAM:KINGSTON - Dual Channel 8GB - 1333-(2x4GB)
H.D.D:Western Digital - SATA 2 - 2 TeraByte / 64mb buffer
VGA:Geforce 250 GTS 1GB
Case:GREEN -Falcon
Power:GREEN - GP530A-EU
DVD:LITEON - 24X - SATA
وقتی بستمش هر 1 رب یه بار هنگ میکنه و وقتی ریستشم میکنم دیگه بالا نمیاد باید خاموش روشنش کنم تا بیاد بالا،دوباره هنگ میکنه،البته وقتی با هاردش زیاد کار میکنم و اطلاعات رد و بدل میکنم اینجوری میشه وگرنه در حالت عادی دیرتر هنگ میکنه،مشکل از چی میتونه باشه به نظرتون،من هاردو با خود سی دی ویندوز پارتیشن بندی کردم،الانم همه جا بستس نمیدونم باید کجا ببرمش،ممنون میشم راهنماییم کنید.

میلاد قاضی پور
پنج شنبه 10 شهریور 1390, 22:09 عصر
بالا نمیاد یعنی چی دقیقا ؟
بیپ میزنه ؟
بایوس رو در بیار بعد از چند دقیقه دوباره بذار ببین مشکل حل میشه ؟
بایوس رو حتما آپدیت کن .
قطعات اضافی رو دونهدونه بردار ببین مشکل حل میشه؟ وتوی کدوم کارت ممکنه مورد باشه ؟
با هارد و گرافیک دیگه هم امتحان کن.
ممکنه بالا بیاد اما در انجام ریست تأخیر باشه . یعنی ریست که میکنی منتظر باش ببین میمونه یا بالا میاد آخر؟
اگه بعد از انجام این موارد به نتیجه نرسیدی احتمال اینکه بوردت مورد داشته باشه هست .

Web.Designer01
جمعه 11 شهریور 1390, 00:14 صبح
بالا نمیاد یعنی چی دقیقا ؟
بیپ میزنه ؟
بایوس رو در بیار بعد از چند دقیقه دوباره بذار ببین مشکل حل میشه ؟
بایوس رو حتما آپدیت کن .
قطعات اضافی رو دونهدونه بردار ببین مشکل حل میشه؟ وتوی کدوم کارت ممکنه مورد باشه ؟
با هارد و گرافیک دیگه هم امتحان کن.
ممکنه بالا بیاد اما در انجام ریست تأخیر باشه . یعنی ریست که میکنی منتظر باش ببین میمونه یا بالا میاد آخر؟
اگه بعد از انجام این موارد به نتیجه نرسیدی احتمال اینکه بوردت مورد داشته باشه هست .
مرسی از اینکه جواب دادین،وقتی هنگ می کنه دیگه بالا نمیاد یعنی مانیتور خاموش میشه دیگه روشن نمیشه کیس همینجوری برا خودش روشنه،باید خاموشش کنم دوباره روشن کنم،گفتم شاید از هاردش باشه یکی گفت احتمالا چون با خود ویندوز سون پارتیشن بندیش کردم اینطوری شده و باید با برنامه master partition پارتیشن بندی کنم،اما مشکل از هاردم نبود یه هارد دیگه روش انداختم دوباره ویندوز روش ریختم و وقتی بالا اومد دوباره بعد چند دقیقه وقتی داشتم یه سری اطلاعات از تو هارد کپی پیست میکردم هنگ کرد،مشکل از پایه فن سی پی یو هم نبود اونم چک کردم،بایوس رو چجوری میشه آپدیت کرد؟

میلاد قاضی پور
جمعه 11 شهریور 1390, 03:14 صبح
برای آپدیت بایوس روی سیدی بورد برنامش باید باشه . اگه نبود تو سایتش باید باشه . اگه نبود نمیدونم بوردت از کدوماست. دوست من اگه همه ی کارارو انجام دادی و نتیجه نگرفتی بوردت به احتمال زیاد مشکل داره . در اولین فرصت بفرست گارانتی . البته یک مورد دیگه هم هست . ممکنه پاورت مورد داشته باشه(psu/power supply unit). اگه پاورم مورد نداشت آخرین چالشت با بوردت خواهد بود. پیروز باشی.