View Full Version : بدست آوردن favicon سایت ها:
sajad_3dmax
پنج شنبه 10 شهریور 1390, 18:39 عصر
با عرض سلام.
بنده میخوام favicon سایت هایی رو بدست بیارم.
در بدست آوردن favicon بعضی از سایتها مشکل دارم (از جمله همین سایت برنامه نویس)و درواقع کدی که تو تگ head برای اینکار هست رو پیدا نمیکنم که آدرس favicon رو بگیرم.باید چیکار کنم؟
hamid.shekasteh
پنج شنبه 10 شهریور 1390, 21:23 عصر
سلام
این برای این سایت
http://www.barnamenevis.org/favicon.ico
در سایر موارد هم همینطوره.
sajad_3dmax
جمعه 11 شهریور 1390, 01:44 صبح
امیدوارم تو همه سایت ها جواب بده.
پس چرا کدش تو قسمت html صفحه هاشون نیست؟
cyrusthegreat
جمعه 11 شهریور 1390, 05:22 صبح
امیدوارم تو همه سایت ها جواب بده.
پس چرا کدش تو قسمت html صفحه هاشون نیست؟
سلام
تا اونجایی که یادم میاد و قبلا با favicon سروکله زدم این بود که اگر توی روت با نام favicon.ico قرارش بدی خود مرورگر نمایش می ده و نیازی به نوشتن تگ html براش نیست. ولی مطمئن نیستم.
----------
الان اینجا خوندم http://www.html-kit.com/support/favicon/favicon-quick-guide/ که دقیقا حرف من درسته.یک آیکون با نام favicon.ico توی روت. بخاطر همین دیگه کدی نمی بینی.
محمد متاله
سه شنبه 15 شهریور 1390, 19:06 عصر
با عرض سلام.
بنده میخوام favicon سایت هایی رو بدست بیارم.
در بدست آوردن favicon بعضی از سایتها مشکل دارم (از جمله همین سایت برنامه نویس)و درواقع کدی که تو تگ head برای اینکار هست رو پیدا نمیکنم که آدرس favicon رو بگیرم.باید چیکار کنم؟
معمولا در سایتها از این تگ برای مشخص کردن faveIcon استفاده می کنند
<link rel="SHORTCUT ICON" href="icons/LogoIcon.png"/>البته نام و مسیر icons/LogoIcon.png دقیقا همین نام و مسیر نمی باشد فقط به عنوان نمونه در اینجا آورده ام ولی تگ link و خصوصیت rel به همین صورت می باشد.
ولی فکر کنم در بعضی سایتها به صورت داینامیک با برنامه نویسی این کار انجام می شه
cyrusthegreat
چهارشنبه 16 شهریور 1390, 01:36 صبح
معمولا در سایتها از این تگ برای مشخص کردن faveIcon استفاده می کنند
<link rel="SHORTCUT ICON" href="icons/LogoIcon.png"/>البته نام و مسیر icons/LogoIcon.png دقیقا همین نام و مسیر نمی باشد فقط به عنوان نمونه در اینجا آورده ام ولی تگ link و خصوصیت rel به همین صورت می باشد.
ولی فکر کنم در بعضی سایتها به صورت داینامیک با برنامه نویسی این کار انجام می شه
همشهری عزیز
شما اگه پست من رو می خوندین و اون لینکی که دادم، متوجه می شدید که نیازی به برنامه نویسی نیست. فقط کافیه فایلی با نام favicon.ico بسازی وداخل روت قرار بدی. خود مرورگر نمایشش می ده.
محمد متاله
یک شنبه 03 مهر 1390, 11:31 صبح
درسته ولی اگر پسوند آیکون ico باشه و شما برای تمام صفحاتتان بخواهید فقط از یک favicon استفاده کنید روش شما درسته اما طبق مطالب سایتی که خودتان آدرس دادید بهترین روش همان روش لینک دادن با تگ اچ تی ام ال هست که در این صورت می توانید آیکون های با پسوند png هم داشته باشید و همچنین برای هر صفحه favicon مختلفی نیز می توانید تعریف کنید یعنی در سایتی که آدرس دادید نیز تاکید کرده که بهترین روش لینک دادن می باشد و فقط به صرف قرار دادن favicon بهترین نتیجه را نخواهید گرفت که به صورت زیر بیان کرده
Method 1: Add favicon tag to the HEAD section
Method 2: Upload favicon.ico to web site’s root
This method does not give the best results and should be used only if the method number 1 cannot be used
Method 3: Check web hosting documentation
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.