ورود

View Full Version : بارگذاری سایت دانلود

vice_city
جمعه 11 شهریور 1390, 20:29 عصر
سلام به همه.
تیم ما قصد ایجاد دو سایت با موضوعات دانلود فیلم و دانلود نرم افزار رو داره.
لطفا راهنمایی کنید که برای ایجاد این سایت ها باید از چه نوع سروری استفاده کرد.
آیا مدیافایر به جای هاست پیشنهاد میشه؟
ممنون.

hamidre13
جمعه 11 شهریور 1390, 21:44 عصر
واسه این کار از یه سرور معمولی نمیتونید استفاده کنید، باید پهنای باند بالایی داشته باشید فکر نمیکنم مدیا فایر به شما اجازه بده که از طریق وب سرویس ها بهش دسترسی داشته باشید من بهتون پیشنهاد میدم که با رپیدباز گفت و گو کنید در ضمن کار بزگی هست این کار اگر اشتباه کنید تمام زحماتتون به باد میره!

vice_city
جمعه 11 شهریور 1390, 23:24 عصر
فکر نمیکنم مدیا فایر به شما اجازه بده که از طریق وب سرویس ها بهش دسترسی داشته باشیدمنظورتون رو درست متوجه نشدم.

اگر قرار باشه بجای هاست از مدیافایر استفاده کنیم ، ما سایت رو روی یک هاست معمولی مثلا 5گیگی آپ میکنیم و لینک فایل ها (لینک مدیافایر فایل ها) رو توی قسمت دانود سایت میگذاریم و با این مساله مشکلی نداریم.
لطفا بیشتر توضیح بدین.

hamidre13
شنبه 12 شهریور 1390, 06:27 صبح
من فکر میکردم میخواید که خودتون فایل ها رو روی سرور خودتون بارگذاری کنید و یه سرور فایل شیرینگ بسازید، کاری که شما می خواید انجام بدید خیلی آسون هست ولی به نظر من مطمئنا مدیافایر هم در آینده محدودیت هایی واسه کاربراش قایل میشه!
اگه بتونید یه سرور فایل شیرینگ واسه خودتون درست کنید به نظر من اصولی تر و بهتر هست

vice_city
شنبه 12 شهریور 1390, 16:05 عصر
من فکر میکردم میخواید که خودتون فایل ها رو روی سرور خودتون بارگذاری کنید و یه سرور فایل شیرینگ بسازید، کاری که شما می خواید انجام بدید خیلی آسون هست ولی به نظر من مطمئنا مدیافایر هم در آینده محدودیت هایی واسه کاربراش قایل میشه!
اگه بتونید یه سرور فایل شیرینگ واسه خودتون درست کنید به نظر من اصولی تر و بهتر هست
بله درسته.اگر به سوالم دقت کرده باشد نوشتم "آیا مدیافایر به جای هاست پیشنهاد میشه؟".
هدف اصلی ما بارگزاری فایل ها روی هاست خود سایته ، ولی با توجه به قیمتهای بالای هاست های وارز به این موضوع فکر کردیم که میتونیم از هاست های رایگان استفاده کنیم که قطعا محدودیت هایی هم دارند.گفتم این بحث رو اینجا مطرح کنیم تا کسانی که تجربه این کار رو دارن نظر بدن.
سوالم اینه که:
کلا برای این کار چه راه هایی وجود داره و چه راه هایی رو پیشنهاد میکنید؟

hamidre13
یک شنبه 13 شهریور 1390, 06:14 صبح
همون طور که گفتم میتونید با رپیدباز , رپید پارس و اینطور سرویس دهنده ها مشورت کنید ولی اگر بخواید به صورت سایت هایی که مثلا مثل رپید شیر عمل میکنند عمل کنی(کم کردن سرعت ، باز کردن فقط یه پورت واسه دانلود و .....)د راستش من خودم دو سال هست دنبالش هستم و هنوز نفهمیدم از چه روشی استفاده میکنند!

hamidre13
یک شنبه 13 شهریور 1390, 06:24 صبح
در ضمن اگه بتونید با این شرکت هم به توافق برسید مطمئنا هم قیمتش خوب هست هم اینکه میتونید فایل هاتون رو روی سرور خودتون آپ کنید:
godaddy/ (http://www.godaddy.com/)