ورود

View Full Version : میتونید مرا راهنمایی کنید؟

forbidden_1991
جمعه 11 شهریور 1390, 22:43 عصر
با سلام خدمت دوستان

اگه زحمتی نیست لطفا من را راهنمایی کنید !

دوستان من قصد دارم طراحی صفحات وب را به طور حرفه ای یاد بگیرم و دنبال کنم اما واقعا در بین این همه زبان برنامه نویسی و برنامه های مختلف گیج شدم !!!
از چند نفری راهنمایی گرفتم ولی هر کدوم یه حرفی بهم زدند
بعضی ها میگن PHP ، بعضی ها میگن به چیزی کاری نداشته باش و فعلا برو دنبال Html (البته من رفتم و الان حدود 80 % اون را بلدم) ، اینا همه یه طرف و اینکه از کدوم برنامه استفاده کنم یه طرف دیگه خیلی ها میگن از Adobe Dreamweaver استفاده کنم و بعضی ها هم میگن از Front Page استفاده کنم.
یا اینکه بعضی ها میگن از سیستم مدیریت محتوای ورد پرس یا جوملا استفاده کن به چه معنیه؟

اگه براتون زحمتی نیست لطفا من را راهنمایی کنید!!!
اینکه نقطه ابتدایی در بین این همه نظرات گوناگون چیه؟ چه مسیری را باید طی کنم؟ از کجا شروع کنم؟
اگه میتونید به من کتاب معرفی کنید تا از طریق آنها بتونم یه کارایی کنم

با تشکر از همتون
:بوس:

hjran abdpor
جمعه 11 شهریور 1390, 23:10 عصر
با سلام.
دوست عزیز شما باید اول ساختار یک صفحه وب را یاد بگیرد و چه استاندادرهای برای صفحات وب وجو دارد و مورد استفاده قرار میگیرد مثلا HTml , Css , .....

بعد از اینکه کامل انها را یاد گرفتید باید یک زبان تحت سرور نیز یاد بگیرید مثل Asp.net یا Php . البته دو سه تا دیگه هستن که مورد استفاده قرار میگرند من دو تامعروف انها را نام بردم .

در هنگام یاد گیری زبان تحت سرور حتما هم یک زبان تحت کلاینت یاد بگرید چون اگه بخوای و.اقعا طراح وب شی صدرصد لازم است که یاد بگیرد مثل جاواسکریپت یا جی کوئری.

موقعی که که این مراحل را تموم کردی به نظر من بهتره که یک وب سایت ازمایش برای خودت طراحی کنی تا مطالب را به صورت عملی نشز پیاده کرده باشید.

سیسنم های مدیریت محتوا نیز خیلی برای یادگیری کمک میکنید ولی به نظرم سراغ اونها نرید البته فعلا.

برای طراحی دیگه فرانت پیچ کاربرد نداره وبیشتر از خود Visual Studio استفاده میکنند به همراه
Dreamweaver.
موفق باشی

cyrusthegreat
جمعه 11 شهریور 1390, 23:54 عصر
سلام دوست عزیز

بعضی ها میگن PHP ، بعضی ها میگن به چیزی کاری نداشته باش و فعلا برو دنبال Html (البته من رفتم و الان حدود 80 % اون را بلدم)

نگاه کن، شما اول باید HTML و CSS رو یاد بگیری تا طراحی کنی. بتونی به اصطلاح یه قالب برا سایت تهیه کنی. بعد از اون باید به این قالب روح بدی. اینکار رو با استفاده از یک زبان تحت سرور باید بکنی. PHP و APS.net معروف هستن و من خودم PHP رو به شما توصیه می کنم. شاید دیگر دوستان بگن ASP.net ولی من خودم چون چندین ساله PHP می زنم این رو پیشنهاد می کنم. در کنارش باید یه زبان کلاینت ساید هم مثل Javascript یاد بگیری که به نظر من بهتره اصول اولیه رو یاد بگیری و بعدش از فریم ورک هایی که براش نوشته شدن مثل Jquery استفاده کنی.

اینکه از کدوم برنامه استفاده کنم یه طرف دیگه خیلی ها میگن از Adobe Dreamweaver استفاده کنم و بعضی ها هم میگن از Front Page استفاده کنم.

برنامه زیاد هستش. طرف Front Page نرو. اگر می خوای ویژوال باشه محیط کد زدنت و بصورت آنی ببینی چیکار می کنی و قابلیت Auto complete داشته باشه بهترینش Adobe Dreamwaver هست. ولی به نظر من بهتره که از ویرایشگر متن مثل Notepad++ استفاده کنی تا چیزهایی که می نویسی خوب تو ذهنت بمونه. چون قابلیت Auto complete حداقل برا من مضر بود وباعث شد تا چندماه اول هیچی از چیزهایی که می نوشتم یادم نمونه. من خودم الان هفت ساله دارم کد می زنم و بجر چند ماه اول بقیه رو از یه ویرایشگر متن که syntax highlighter داشت استفاده کردم.

یا اینکه بعضی ها میگن از سیستم مدیریت محتوای ورد پرس یا جوملا استفاده کن به چه معنیه؟

سیستم مدیریت محتوا برای این ساخته شده که شما دیگه به برنامه سمت سرور کاری نداشته باشی و اون تمام کارهای سمت سرور رو انجام بده. یعنی دیگه نیازی به یادگیری PHP نداری. این سیستم ها چندتا خوبی دارند چندتا بدی. خوبی هاشون اینه که دیگه نیاز نیست از اول بشینی کد بزنی. با دیتابیس سروکله بزنی. چون تیم پشتشون هست خیلی بهینه هستند و مشکلاتشون رفع شده. اگر مشکلی پیش بیاد سریع رفع می شه. کاربر زیاد دارن و می تونی ازشون کمک بگیری. قالب رایگان و پلاگین رایگان تا دلت بخواد دارن.

ولی بدیشون حداقل برای من اینه که قابلیت شخصی سازیشون زیاد نیست و اگر هم داشته باشند باید دستوراتشون رو یاد بیگری و این یه کار اضافه هستش. دارای برخی امکانات هستن که شاید هرگز نیاز بهشون پیدا نکنی و به همین دلیل سنگین هستن. و...

اگه براتون زحمتی نیست لطفا من را راهنمایی کنید!!!
اینکه نقطه ابتدایی در بین این همه نظرات گوناگون چیه؟ چه مسیری را باید طی کنم؟ از کجا شروع کنم؟
اگه میتونید به من کتاب معرفی کنید تا از طریق آنها بتونم یه کارایی کنم

خب نقطه ابتدایی HTML و CSS و Javscript هستش. با دونستن اینها و استفاده از یک CMS می تونی کلیه نیاز های وبسایتت رو تامین کنی. ولی چون گفتی حرفه ای پس باید یه زبان سرور ساید هم یاد بگیری. ولی فاز اولیه همون سه زبان اول هستش. کتاب هم چون خودم نخوندم برا اینها نمی دونم چی خوبه. دیگر دوستان بهتره کمکتون کنن.

forbidden_1991
شنبه 12 شهریور 1390, 15:08 عصر
سلام دوستان

از همتون تشکر میکنم ( به خصوص جناب cyrusthegreat و hjran abdpor )
واقعا مفید بود الان دیگه فهمیدم باید از کجا شروع کنم
از دوستان اگر کسی کتابی از مباحث HTML و CSS و Javscript سراغ داره به من معرفی کنه واقعا ممنون میشم

با تشکر از همتون
:بوس:

miladkamalabady
دوشنبه 21 شهریور 1390, 22:34 عصر
سلام
می تونید به آدرس آموزش html (http://www.4shared.com/file/kcZ3e2DB/amozesh-html_wwwaghazehcom.html) مراجعه کنید