View Full Version : اولین طرح با html و css
Amir-Shabani
یک شنبه 13 شهریور 1390, 12:35 عصر
سلام بر همه!
دوستان اگه لطف کنید این فایل رو دانلود کنید و نظر بدید خیلی ممنون میشم!
قبول زیاد خوب نیست! چون اولین طرح جدیم هستش!!!!!! ایرادات، نقطه نظر و هر چیزی که به ذهنتون میرسه رو بگید
با سپاس
alirezark
یک شنبه 13 شهریور 1390, 13:24 عصر
بیشترین مشکلش روی جای المان هات هستش . اگه می خوای 1024 کار کنی صفحه ات رو بنداز وسط رو ریسازهم کار کن. اگه فارسیه سایت رو راستچین کن و ...
Amir-Shabani
یک شنبه 13 شهریور 1390, 16:25 عصر
خیلی ممنون!
میشه بیشتر در مورد جایگیری المانها بگید!؟
hjran abdpor
دوشنبه 14 شهریور 1390, 16:23 عصر
برای شروع خوب بود .
بیشتر با مباحث CSS کار کن .
Amir-Shabani
دوشنبه 14 شهریور 1390, 18:41 عصر
خیلی ممنون
ali_autumnal
دوشنبه 14 شهریور 1390, 19:45 عصر
مطلب زیادی نوشتم واست اما هنگام ارسال پاسخ صفحه مشکل بارگزاری پیدا کرد هه نوشته هام پرید! حوصله نوشتن دوباره رو ندارم.
فقط بگم از جدول تا حد امکان استفاده نکن
به لینک (http://www.dynamicdrive.com/style/layouts/category/C10/P0/) برو و خوب مثال ها رو بخون.
موفق باشید
علی پاییزی
mahan19
دوشنبه 14 شهریور 1390, 21:07 عصر
علي آقا درست گفتن، سعي كن از جدول استفاده نكني، هر چقدر به css بيشتر تسلط داشته باشي بهتر ميتوني سايت رو طراحي كني، يه نكته ديگه اينكه تا ميتوني سايت ببين،تمپليت آماده رو بگير تحليل كن،تغييرات ايجاد كن و نتيجشو ببين...
در ضمن بهتر بود direction:rtl ميكردي.
Amir-Shabani
سه شنبه 15 شهریور 1390, 07:26 صبح
علی آقا : خیلی ممنون! از جدول به هیچ وجه استفاده نخواهم کذد!!!! لینک مفیدی بود
ماهان جان : حتما! میشینم تمپلیت تحلیل میکنم و سایت فارسی رو هم rtl میکنم... ممنون از راهنماییت
محمد متاله
سه شنبه 15 شهریور 1390, 18:09 عصر
با سلام
به نظرم از تگ <center></center> استفاده کنید یعنی درون صفحه تان بعد از تگ <form> این تگ را قرار دهید و سپس تمام عناصر صفحه تان را در بین این تگ قرار دهید تا کل صفحه تان در وسط قرار گیرد همچنین جای تگ های زیر را در بالای صفحه تان خالی می بینم
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
و همچنین تگ های meta
hakan648
سه شنبه 15 شهریور 1390, 22:22 عصر
سلام
فرمایش دوستان بسیار صحیح هست . اما قبل از هرکاری شما باید افزونه Firebug (http://getfirebug.com/downloads)رو بروی FF نصب و نحوه کار با اون رو یاد بگیرید .
بدون فایرباگ نه میتونید اشکالات طراحیتون رو متوجه بشید , نه میتونید سورس سایت هارو بررسی کنید , نه میتونید طراح بشید !!!
و البته قبل از شروع کار طراحی خودتون و نظر خواهی از دیگران , باید کتاب های زیادی مطالعه کنید و سعی کنید طرحی مشابه طرحی دیگر , بدون دیدن سورس طراحی کنید و بعد به مقایسه این دو بپردازید .
پیشنهاد میکنم بجای اینکه یک طرح کلی قرار بدید , سعی کنید با تکنیک های طراحی وب آشنا و بصورت موضوعی مطالب رو یاد بگیرید.
لینک یک کتاب رو براتون میزارم , امیدوارم بصورت کامل بر این کتاب مسط بشید !!!
http://forum.how2learnasp.net/Files/13906213.rar
در ضمن برای یاد گیری بعضی از مجهولات ذهنتون , بررسی سورس واقعا مفید هست .
مثلا در مورد قرار دادن محتوا در وسط سایت , بدون بررسی سورس سایت برنامه نویس (!!) متوجه نمیشدم که بوسیله margin این کار انجام میشه.
پس شد : دانلود فایرباگ + مطالعه کتاب + مطالعه سورس سایت ها
موفق باشید ...
cyrusthegreat
چهارشنبه 16 شهریور 1390, 01:35 صبح
دوستان عزیز
من حدود 7 ساله دارم طراحی وب می کنم و کد می زنم ولی هیچوقت به فایرباگ نیاز پیدا نکردم. امتحانش کردم ولی چیز جالب توجهی توش ندیدم که مجبور بشم ازش استفاده کنم. شما دوستان برای چی ازش استفاده می کنید؟ چیکار می کنه که بطور عادی نمی تونید اون کار رو انجام بدید؟
hakan648
چهارشنبه 16 شهریور 1390, 02:56 صبح
دوست عزیز من عرض جسارت ندارم ولی تجربه و قدرت یک کاربر به مدت زمان فعالیتش نیست!!
فایرباگ به شما امکان میده تا تغییرات رو بصورت زنده در مرورگر ببینید. همچنین تمام استایل هایی که بروی یک المان تاثیر گزارند رو به شما نشون میده.
می تونید محدوده ای که یک عنصر در صفحه اشغال میکنه رو هم خیلی ساده ببینید . مقدار padding و margin رو بصورت بصری قابل مشاهده میکنه .
میتونید تمام درخواست هایی که مرورگر برای دریافت اطلاعات صفحه به سرور ارسال میکنه رو با زمان ارسال و پاسخ ببینید.
میتونید کدهای جاوا اسکریپت رو دیباگ کنید .
حالا فرض کنید میخواید بهترین مقدار margin رو برای یک عنصر انتخاب کنید :
1 - در حالت معمولی و کاری که شما انجام میدید اینه که کدتون رو با یک ویرایشگر باز میکنید , در بین کدها دنبال عنصر مورد نظرتون میگردید و بعد یک مقدار بهش میدید و کدهارو ذخیره میکنید و بعد مرورگر رو باز میکنید و بعد تصمیم میگیرید که آیا این مقدار مناسب هست یا نه ؟ البته شما نمیدونید که آیا این فاصله بخاطر margin ای هست که شما دادید یا تاثیر استایل های عنصر های دیگه هم در مقداری که شما میبینید دخیل هست یا نه ؟؟؟
2 - صفحه رو با مرورگرتون اجرا میکنید و بعد Inspect Element میکنید و بعد در قسمت استایل ها مقدار مورد نظرتون برای margin رو اضافه میکنید و همون لحظه نتیجه اعمال استایل رو میبینید!!! همچنین با بردن موس بروی کد عنصر , فضای اشغالی توسط اون رو هم مشاهده میکنید!!!!
البته این یکی از کاربرد های فراوانی از فایرباگ هست . در دیباگ کردن برنامه های ای جکس و استایل دهی و دیباگ کردن جاوا اسکریپت و ... کاربرد های حیاتی داره!!!!
امیدوارم با این افزونه آشتی کنید !!! :لبخندساده:
Amir-Shabani
چهارشنبه 16 شهریور 1390, 08:03 صبح
آقا محمد : اون کدی رو که نوشتید! یادم میره بذارم!!!! در مورد تگهای متا هم اطلاعی ندارم که چی هستن! فقط دیدمشون!!!! خوب شد که یاد آوری کردید برم در موردشون مطلب جمع آوری کنم
ممنون
هاکان جان : فایرباگ رو دانلود کردم + اون کتابی + چندتا قالب برای تحلیل سورس کدشون!
از شما هم ممنون!
همچنین:لبخند:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.