View Full Version : سوال: مشکل عجیب در مقایسه فیلد بانک اطلاعاتی با textbox
dezchilds
یک شنبه 13 شهریور 1390, 14:00 عصر
سلام تو برنامه ای که پیوست کردم یه مشکل دارم من یه شرط دارم که محتوی تکست باکس رو با فیلد name بانک اطلاعاتی مقایسه میکنه در صورتی که برابر باشند پیغام میده که موجود هست ولی مشکل اینجاست که تو بعضی مقایسه ها مشکل پیش میاد مثلآ من یک رکورد دارم system وقتی میخوام تو برنامه ثبتش کنم میگه این فیلد موجود هست و خوب کار میکنه ولی مثلآ یک رکورد دیگه دارم sss وقتی تو برنامه ثبت میکنم شرط اجرا نمیشه و ثبتش میکنه و چون این فیلد کلیدی هست از طرف بانک پیغام خطا میده . خودتون نگاه کنید بیشتر متوجه میشید ، برای متون فارسی هم همینطوره
ALIMAHDE54
یک شنبه 13 شهریور 1390, 16:32 عصر
با عرض سلام وخسته نباشید دوست عزیز من نمدونم شما به چه منظور از کد زیر استفاده کردین
i = Text1.Text
Adodc1.Refresh
If Adodc1.Recordset.Fields("name") = i Then
MsgBox ("Çíä äÇã ÏÑ ÓíÓÊã ãæÌæÏ ÇÓÊ")
Adodc1.Refresh
من از یه کد استفاده میکنم که فک کنم از این کد بهتره درسته یکم طولانیه ولی از این بهتره البته اساتید باید در این باره نظر بدن این کده
Adodc1.RecordSource = "SELECT * FROM fardik where code = '" & txtcode.Text & "' and name ='" & txt1.Text & "'"
Adodc1.Refresh
If Adodc1.Recordset.RecordCount <> 0 Then
MsgBox "اين مشتري قبلا توسط شما ثبت شده است .", vbOKOnly + vbInformation, "ثبت شده"
Exit Sub
Else
تو بقیه کد هم میتونی اونرو که نیاز داری بنویسی .
در ضمن یه پیشنهاد دیگه میتونی بانک اطلاعاتی رو به صورت کد معرفی کنی به این صورت Adodc1.ConnectionString = "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=" & App.Path & "\dbase\db1.mdb;"
Adodc1.CommandType = adCmdText
Adodc1.RecordSource = "SELECT * FROM fardik"
Adodc1.Refresh
dezchilds
یک شنبه 13 شهریور 1390, 16:44 عصر
سلام . دست شما درد نکنه جواب داد ، دلیل خاصی داره که میگید اینطوری بانک رو تعریف کنم ؟؟؟ آیا فرقی در پروژه داره ؟ واسه datagrid مشکلی پیش نمیاد ؟
ALIMAHDE54
دوشنبه 14 شهریور 1390, 09:30 صبح
سلام نه مشکلی پیش نمیاد البته من گفتم من هم مبتدی هستم تا به اینجا که من به این شکل استفاده کردم مشکلی پیش نیومده در ضمن با این نحوه ارتباط بانک اطلاعاتی با شی موجب میشه برنامه تو هر جایه دیگه که کپی میکنی دیگه لازم نباشه دوباره بان رو به adodc1 وصل کنی .بازم اگه سوالی داشته بپرسین .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.