ورود

View Full Version : گفتگو: مدیران گرامی واقعا امکان چت و گفتگوی آنلاین خیلی برای فروم لازم است

amirjalili
یک شنبه 13 شهریور 1390, 14:15 عصر
با گذاشتن امکان چت در سایت واقعا مشکلات زیادی حل خواهد شد و جدا از نیازهای واقعی سایت است.
مطمئنا قرار دادن این امکان ساده بسیار راهگشا و مفید خواهد بود.
با تشکر

kuh_nur
چهارشنبه 16 شهریور 1390, 18:40 عصر
با سلام
منم یه دوتا پیشنهاد دارم
با استفاده از این همه دوست برنامه نویس که هست یه مسنجر واسه سایت بسازیم و مدیران سایت یک mail server هم در کنار سایت ایجاد کنن و به همه اعضا یه آدرس مثل yourName@barnamenevis.org اختصاص بدن

مهران رسا
دوشنبه 21 شهریور 1390, 09:08 صبح
با استفاده از این همه دوست برنامه نویس که هست یه مسنجر واسه سایت بسازیم
پیشنهاد هایی شبیه این بارها و بارها مطرح شده. اما واقیت اینه که ، وقت عمل که میرسه هیچ کس حاظر نیست مسولیت قبول کنه.

joker
دوشنبه 21 شهریور 1390, 12:58 عصر
مسنجر برای یه سایت که کارش سوال و جواب فنی هست چیز بدیه، دیگه هیچ سوالی در سایت ثبت نمیشه ، و این یعنی نفر بعدی باید بره توی مسنجر شاید یکی دوباره جواب سوال مشابهه را بدونه و جواب بده...

حمیدرضاصادقیان
دوشنبه 21 شهریور 1390, 16:49 عصر
سلام.
در مورد Messenger یک مشکل این هست که اگر کسی آنلاین نباشه یا دوستان اگر جواب ندن توقعات خیلی میره بالا و یک جوری احساس میکنند مابقی افراد مخصوصا مدیران وظیفه دارن جواب بدن.
شخصا به مواری برخوردم که ازطریق Y!Messenger ازم سوالی شده و فرصت جوابگویی نبوده یا یکی دوبار جواب دادم ولی در دفعات بعدی فرصت نبوده متاسفانه همین باعث ایجاد توقع کرده و طرف گفته ازتون ناراحتم یا با حالتی میگه چرا جواب نمیدی.
به جز این مورد صحبتی که برادر Joker کردن هم مورد صحیحی هست.

علیرضا حسن زاده
دوشنبه 21 شهریور 1390, 20:10 عصر
قبلا این مورد بحث شده بود و آقای کشاورز سایتی رو معرفی کردن که با استفاده از میشه همچین امکانی توسایت داشت(البته تو چت تو اون سایت انجام می شد ) الان دقیقا یادم نیست که چجوری بود ولی قبلا وجود داشت الان نمیدونم

amirjalili
چهارشنبه 30 شهریور 1390, 15:24 عصر
در مورد Messenger یک مشکل این هست که اگر کسی آنلاین نباشه یا دوستان اگر جواب ندن توقعات خیلی میره بالا و یک جوری احساس میکنند مابقی افراد مخصوصا مدیران وظیفه دارن جواب بدن.
شخصا به مواری برخوردم که ازطریق Y!Messenger ازم سوالی شده و فرصت جوابگویی نبوده یا یکی دوبار جواب دادم ولی در دفعات بعدی فرصت نبوده متاسفانه همین باعث ایجاد توقع کرده و طرف گفته ازتون ناراحتم یا با حالتی میگه چرا جواب نمیدی.

اگر اینطوری باشه کلا چت چیز بدیه!
نه دوستان گرامی. برای جلوگیری از ناراحتی اولا فرد میتونه خودش رو Busy اعلام کنه. ثانیا قبل از شروع چت فرد به صورت غیر فعال دیده بشه و اگر اجازه چت داد اونوقت تازه وضعیتش اونهم فقط در اون زمان دیده بشه. از این آپشن ها خیلی در کامپوننت های چت وجود داره و قبلا فکرش رو کردند.

مسنجر برای یه سایت که کارش سوال و جواب فنی هست چیز بدیه، دیگه هیچ سوالی در سایت ثبت نمیشه ، و این یعنی نفر بعدی باید بره توی مسنجر شاید یکی دوباره جواب سوال مشابهه را بدونه و جواب بده...

مسنجر برعکس نظر شما واسه همچین جایی اصلا چیز بدی نیست چون این چت نیست که بد هست بلکه ممکن سیاست های سایت در رابطه با چت بد باشه. مثلا در همین سایت فرد سوال میپرسه و وقتی جوابی نگرفت پیغام خصوصی میده به کسی که بلده و اگه اون فرد دوست داشت جواب میده. ببین چیزی این وسط عوض نمیشه فقط طرف دیگه لازم نیست هی زرت و زرت پیغام خصوصی رد و بدل کنه.
یکبار همچین مشکلی واسه من پیش اومد. یکی از دوستان پیغام خصوصی داده بود. من تمایل داشتم که پاسخش رو بدم. حالا اون بنده خدا سورس رو اسه من گذاشت و من توضیحاتی راجع به فلان کد میخواستم. حالا واسه این توضیح من هی مجبور شدم پیغام خصوصی بدم و اون هم همینطور. مثلا من میخواستم بگم "اون سورست رو هم بفرست" که واسه همین باید یه پیغام خصوصی میدادم و واسه همچین چیزی که تو چت در 5 ثانیه انجام میشه در پیغام خصوصی 10 دقیقه طول میکشه و اگه من 7-8 تا جمله مهم و اجباری نیاز داشته باشم به طرف بگم 1 ساعت طول میکشه چون اون فرد هم دوباره باید بره و پیغام رو بخونه و بعد دوباره یه پیغام خصوصی بده.
حالا ببینین به درد میخوره چت یا نه!

joker
چهارشنبه 30 شهریور 1390, 17:28 عصر
خب شما لقمه را دور سرت پیچوندی ، برای اینکار کافی بود آیدی یاهوت را بهش میدادی

حامد مصافی
چهارشنبه 30 شهریور 1390, 18:32 عصر
کلا چت و گفتگوی آنلاین نه تنها لازم و ضروری نیست بلکه بیهوده و عبث نیز است (نظر شخصی خودم)

گاهی اوقات دوستان آی‌دی یاهوی بنده رو از این سایت بر می‌دارند وسوالاتشون رو به جای فروم از طریق مسنجو می‌پرسند. اگر هم جواب دریافت نکنند کلاس آموزشی فحش راه میندازند. حالا کاری به رفتار بعضی‌ها ندارم اما فروم برای سوالات مربوط به موضوع مشخص و نرم‌افزار پیام‌رسان برای فرستادن پیام خوری ساخته شده. حالا اگر کسانی مایل به داشتن رابطه کاری و فنی بیشتری هستند می‌تونند شناسه کاربریشونو به همدیگه بدند. اما تا جایی که من می‌دونم حتی در صورتی که چنین بخشی راه‌انداری بشه با وجود مشغله دوستان عملا بدون کاربر خواهد بود. برای مثال کانال irc سایت که همین الان خالیه و می‌تونید ازش به عنوان محل گفتگو استفاده کنید.

amirjalili
پنج شنبه 31 شهریور 1390, 08:25 صبح
خب شما لقمه را دور سرت پیچوندی ، برای اینکار کافی بود آیدی یاهوت را بهش میدادی

خیر.. فرض کنید بنده تمایل ندارم به هر دلیلی ای دی یاهو خود رو به طرف مقابل بدم. قرار نیست برای مفید بودن برای بچه های سایت از امکانات خارج از این سایت که گاهی مثل همین آی دی یاهو جنبه شخصی داره استفاده کنیم و اتفاقا لقمه رو دور سر پیچوندن دقیقا همینی هست که شما پیشنهاد میدین و نشانه کمبود سایت در وجود این امکان.

گاهی اوقات دوستان آی‌دی یاهوی بنده رو از این سایت بر می‌دارند وسوالاتشون رو به جای فروم از طریق مسنجو می‌پرسند. اگر هم جواب دریافت نکنند کلاس آموزشی فحش راه میندازند. حالا کاری به رفتار بعضی‌ها ندارم .

در پست های بالا جواب نظر شما داده شده .

اما فروم برای سوالات مربوط به موضوع مشخص و نرم‌افزار پیام‌رسان برای فرستادن پیام خوری ساخته شده.

شما از کجا به این نتیجه رسیدید؟! کافیه یه سرچ تو گوگل کنید تا ببینید چقدر ابزار چت فقط واسه فروم ها ساخته شده و داره تبلیغ میشه و البته شاید اونها هنوز به عبث بودن این قضیه پی نبرده باشند

مرتضی تقدمی
پنج شنبه 31 شهریور 1390, 23:47 عصر
سلام
من هم با اینکه کار مفیدی نیست موافق هستم. به هرحال باید سوالات و جواب ها به گونه ای در سایت قرار داشته باشند تا منبع آموزش و رفع اشکالی برای کاربران دیگر باشد.
موفق باشید

amirjalili
دوشنبه 11 مهر 1390, 15:33 عصر
سلام
من هم با اینکه کار مفیدی نیست موافق هستم. به هرحال باید سوالات و جواب ها به گونه ای در سایت قرار داشته باشند تا منبع آموزش و رفع اشکالی برای کاربران دیگر باشد.

همونطور که توضیح داده شد درخواست این امکان برای سوال جواب عادی نیست بلکه برای سوال هایی هست که به صورت پی در پی انجام میشه : مثلا :
__________________________________________________ ________
1:"سورس برنامه خودت رو بده تا من ببینم"
2: "تا 1 دقیقه دیگه سورس رو میدم"
2: "سورس رو ارسال کردم به ایمیلت"
1: "من سورس رو دیدم - حالا ایرادت کجاست و دقیقا میخوای چی کار کنی"
__________________________________________________ ________
همونطوری که میبینید این جملات بالا سوال و جواب نیست و به درد ثبت شدن در سایت نمیخوره. قضیه استفاده از مسنجر هم منتفی هستش چون ممکنه من اصلا نخوام آی دی مسنجرم رو که یه چیز خصوصی هستش رو به فلان کس بدم.
استفاده از مسنجر باعث میشه که سایت به جای همچین جملات بیهوده ای مثل بالا , از سوال و جواب های مفید پر بشه. همچنین همونطور که توضیح دادم قبلا نیاز به چت در فروم ها قبلا حس شده و چت های آنلاین زیادی هم مخصوص فروم ها ساخته شده پس دیگه سر اینکه به درد میخوره یا نه جای بحثی نیست.
امیدوارم مدیران به این قضیه جامه عمل بپوشانند.

mr-adler
دوشنبه 11 مهر 1390, 18:12 عصر
البته با عرض معذرت من هم با اقای amirjalili (http://barnamenevis.org/member.php?66343-amirjalili) هم نظرم اینطوری بسیاری از پست های اسپم به وجود نمیان و کاربران به راحتی میتونن اون پست هایی رو که ضروری نیست اونجا به هم بگن .

حرف شما کاملا درسته . چت به وجود میاد برای حذف پست های بیهوده نه برای حذف اطلاعات ارزشمندی که همه میتونن از اون استفاده کن ....

به هر حال نظر من اینه ....

مرتضی تقدمی
دوشنبه 11 مهر 1390, 21:02 عصر
البته با عرض معذرت من هم با اقای amirjalili (http://barnamenevis.org/member.php?66343-amirjalili) هم نظرم اینطوری بسیاری از پست های اسپم به وجود نمیان و کاربران به راحتی میتونن اون پست هایی رو که ضروری نیست اونجا به هم بگن .

حرف شما کاملا درسته . چت به وجود میاد برای حذف پست های بیهوده نه برای حذف اطلاعات ارزشمندی که همه میتونن از اون استفاده کن ....

به هر حال نظر من اینه ....

سلام
1- همه تاپیک ها و پستها که به این شکل نیستند.
2- اگر شما بدونید که با پرسیدن مشکلتون از کاربران داخل چت رم سریع جواب می گیرید, آیا باز هم میرید پست و تاپیک بزنید؟!
دراینصورت تالارها خالی میشه !
موفق باشید

حمیدرضاصادقیان
سه شنبه 12 مهر 1390, 09:30 صبح
اگر اینطوری باشه کلا چت چیز بدیه!
نه دوست عزیز چت به خودی خود چیز بدی نیست.

نه دوستان گرامی. برای جلوگیری از ناراحتی اولا فرد میتونه خودش رو Busy اعلام کنه. ثانیا قبل از شروع چت فرد به صورت غیر فعال دیده بشه و اگر اجازه چت داد اونوقت تازه وضعیتش اونهم فقط در اون زمان دیده بشه. از این آپشن ها خیلی در کامپوننت های چت وجود داره و قبلا فکرش رو کردند.
درسته فکرشو کردن.ولی وقتی شما با استفاده از این آیکن ها هم مجددا انواع درخواستهای نامعقول و حرفهای زیبا رو دریافت میکنی دیگه کاریش نمیشه کرد.
اینجاست که مجبوری کاربر مورد نظر رو Ignore کنی.

شما میتونید از طریق کانال IRC (http://barnamenevis.org/showthread.php?66439-IRC-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%86%D9%88%DB%8C%D8%B3&p=395859) خود سایت اینکارو انجام بدید.
ولی واقعا لزومی به اینکار نیست.
خیلی از سوالها و جوابها نیازی به ارسال کد ندارند. به غیر از این همه مدیران در تالارهای مربوطه یک سری قوانین رو نوشتن که هنگام پست کردن باید کاربران رعایت کنند. متاسفانه خیلی از دوستان لطف نمیکنند قبل از ارسال تاپیک ، اونو مطالعه کنند.