ورود

View Full Version : گرفتن بکاب از ویندوز xp و تمامیبرنامه های نصب بروی اون و بازگردانی اون در کمترین زمان ممکن.

aminghaderi
یک شنبه 13 شهریور 1390, 16:06 عصر
سلام به همه دوستان.
حقیقتا از نصب ویندوز و سایر مخلفات اون خسته شدم ، و دنبال راهی برای اسان شدن کار می گردم که مطمعن هستم هست ولی خوب من بلد نیستم .

من برای نصب ویندوزم زمان زیادی رو از دست می دم :
1- نصب ویندوز :30 دقیقه.
2- نصب آپدیت های ویندوز :120 دقیقه.
3- نصب انتی ویروس + آپدیت : 90 دقیقه.
4- نصب ویژوال : 40 دقیقه.
5- نصب اسکیوال : 40 دقیقه. (تازه اگر گیر نده؟!).
6- نصب نرم افزار های کاربردی : 90 دقیقه.
------------------------------------------------
جمع :حدودا 7 ساعت طول می کشه تازه اگر خطایی وجود نداشته باشه....

چطور می تونم بکابی از ویندوز و آنتی ویروس و آپدیت های اونها و مابقی برنامه های نصب شده بروی سیستم بگیرم که در صورت خراب شدن ویندوز ظرف مدت چند دقیقه همه رو برگردونم.

ممنون.

میلاد قاضی پور
یک شنبه 13 شهریور 1390, 17:06 عصر
حدود یکسالی هست که ویندوز عوض نکرده بودم تا همین اواخر که خواستم از سون استفاده کنم .
از برنامه نورتون گوست استفاده کنید . 10 دقیقه برای بک آپ گیری از 20-30 گیگ اطلاعات زمان میخواد .
5 دقیقه هم برای بازگردانی.
ضمنا با توجه به فشردگی فایل بک آپ میتونید تمام اون 30 گیگ رو در 2 الی 3 دی وی دی رایت کنید .

*اگر ویندوز منصوب در درایو سی رو بک آپ گرفتید برای اینکه بعدا با شورتکاتها به مشکل بر نخورید اون ویندوز باید در همون درایو بشینه.

Netsky
شنبه 19 شهریور 1390, 21:58 عصر
سلام . من از Easeus Todo backup استفاده میکنم . نسخه مجانی داره . فایل بک آپ از ویندوز رو میریزه روی یکی از درایوهاتون و با ساختن یه سی دی بوت ، میتونید سیستم رو بوت کرده و بک آپ را برگردونید .
از سایت todo-backup.com (http://todo-backup.com) هم میتونید بگیریدش .

موفق باشید ..........

aminghaderi
یک شنبه 27 شهریور 1390, 16:08 عصر
بسیار ممنونم از راهنمایی های ارزشمندتون.

shpegah
یک شنبه 27 شهریور 1390, 17:27 عصر
برای ویندوز 7 اورجینال لپ تاپ هم میشود این کارراکرد؟

میلاد قاضی پور
یک شنبه 27 شهریور 1390, 18:10 عصر
"برای ویندوز 7 اورجینال لپ تاپ هم میشود این کارراکرد؟"

گتعاً!!