ورود

View Full Version : کپی بخشی از طراحی سایت های خارجی

ali_autumnal
یک شنبه 13 شهریور 1390, 23:47 عصر
با سلام و خسته نباشید

یه سوالی داشتم:

اگه بخشی (یا مثلا کلا) از طرح صفحه ای رو از یه سایت خارجی کپی کنی مشکلی پیش میاد؟

متشکرم
علی پاییزی

hamidre13
یک شنبه 13 شهریور 1390, 23:54 عصر
منظورت از كپي چي هست؟

ali_autumnal
دوشنبه 14 شهریور 1390, 00:14 صبح
گفتم که: طرح صفحه.
مثلا رنگ چطور باشه، لوگو چطوری. منوها ، پایین صفحه و...

ali_autumnal
دوشنبه 14 شهریور 1390, 00:17 صبح
یا مثلا به سورس کدش نگاه کنی سردربیاری و ازون کدها کپی کنی. بعضی وقت ها قسمتی از کد رو برداری و بعضی وقت ها کل کد رو.
و از این کارای زشت دیگه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hamidre13
دوشنبه 14 شهریور 1390, 00:54 صبح
مشكلي پيش نمياد ولي ديزايني كه انجام دادي يونيك نيست

ali_autumnal
دوشنبه 14 شهریور 1390, 11:43 صبح
رو طراحی زیاد وقت میزارم. چیزه جالبی در میاد. ایشالا بزودی آخرین کارم رو میزارم می بینید.

hjran abdpor
دوشنبه 14 شهریور 1390, 15:57 عصر
دوست عزیز همون طور که میدانیم اگه وب سایت پویا باشد در واقع چیزی که در Source یک سایت مشاهده میشود در واقع بعد از Render کردن سایت است ، و خیلی سخت است که دوباره بتونیم همون قالب سایت را بازسازی کنیم یا به قول شما کپی کنیم.

ali_autumnal
دوشنبه 14 شهریور 1390, 19:19 عصر
دوست عزیز همون طور که میدانیم اگه وب سایت پویا باشد در واقع چیزی که در Source یک سایت مشاهده میشود در واقع بعد از Render کردن سایت است ، و خیلی سخت است که دوباره بتونیم همون قالب سایت را بازسازی کنیم یا به قول شما کپی کنیم.

نه دوست عزیز من حرف شما رو رد می کنم. اگه وقت بزارید براحتی میتونید کل صفحه رو دقیقا کپی کنید. منتها واقعا حوصله میخواد و بسیار پر دردسر. مخصوصا طراحی های سایت های خارجی!
در آینده نزدیک هول حوش 2 هفته بعد سورس هایی که از سایت های خارجی کپی کردم رو واستون میزارم و آدرس سایت اصلی رو هم همینطور.