ورود

View Full Version : backupخیلی فوری

marzieh_k
پنج شنبه 21 مهر 1384, 10:17 صبح
سلام
من میخواهم از یک بانک هر ماه backup بگیرم و backupهای هر ماه رو داشته باشم یعنی backupگیریهای جدید replace نشه رو backupr قبلی.در ضمن میخوام هر وقت نیاز باشه اونها رو هم بازیابی کنم.
لطفا منو راهنمایی کنید

AminSobati
پنج شنبه 21 مهر 1384, 21:57 عصر
دوست عزیزم،
اگر از دستور Backup Database یا Backup Log استفاده کنین، این دستور هیچ وقت Backup جدید رو Over Write نمیکنه مگر اینکه With Format همراهش داده باشید.
برای زمان بندی هم از Job باید کمک بگیرید.

marzieh_k
یک شنبه 24 مهر 1384, 23:42 عصر
سلام
ممنونم که جوابم رو دادید ولی من ولی من که امتحان کردم همه روی یه فایل dat ذخیره میشه ولی مثلا میگه دومین فایل یا ...
در ضمن من چطوری اونو بازیابی کنم مثلا یه سیستم حقوقی هر ماه میخوان backup بگیرن ومثلا اگه یه بار اطلاعات چند ماه گذشته رو خواستن بتونن ببینن چطوری میشه وبانک ماه جاریشون تغییر نکنه
اگه میشه فوری جواب بدین ممنون میشم

AminSobati
دوشنبه 25 مهر 1384, 07:21 صبح
کاملا درسته، هر Backup یک شماره میگیره و در دستور RESTORE هم بوسیله پارامتر WITH FILE باید Backup مورد نظر رو مشخص کنین.
شما وقتی Restore انجام میدین، دیتابیس بر میگیرده به زمانی که Backup گرفته بودین. لذا اگر قصد دارین اطلاعات فعلی دست نخوره، باید Backup رو با نام یک دیتابیس جدید Restore کنین.

marzieh_k
جمعه 29 مهر 1384, 14:04 عصر
سلام اگه من اسم بانکی که restore میشه رو عوض کنم اون وقت نمیتونم تو برنامه ازش استفاده کنم چون Connection برنامم به اسم اون Datadase اصلیه.حالا باید چکارش کنم.
در ضمن چطوری میشه خود کاربر مسیر Backup رو مشخص کنه
ممنون میشه اگه راهنمایی کنید