ورود

View Full Version : آموزش: درخواست راه حل

dezchilds
دوشنبه 14 شهریور 1390, 18:39 عصر
سلام دوستان من تو یه تیبلم 4 تا فیلد دارم با نام های
schoolname , archivecode , studentcode , name
فیلد archivecode عددی است متغیر از یک تا 99 و فیلد schoolname هم اسم مدرسه هست میخوام برای مثال هنگامی که تو برنامه schoolname رو روی طالقانی انتخاب کردم و archive کد رو روی 1 قرار دادم آخرین عددی که با این چینش ذخیره کردم +1 بشه و برای مثال اگه archive کد رو روی 2 انتخاب کردم بازم اعداد 1 تا بینهایت رو داشته باشم ! نمیدونم منظورمو خوب رسوندم یا نه اگه میشه دوستان کمک کنند .

_behnam_
دوشنبه 14 شهریور 1390, 22:34 عصر
اگه میخواید به صورت اتوماتیک یک عدد به عدد آخرین رکورد اضافه بشه خوب میتونید توی اکسس یه آیدی اتونامبر بزارید اما اگه میخواید خودتون این کارو کنید به صورت دستی
باید عدد آخرین رکورد رو بدست بیارید و یکی به آن اضاف کنید

کدش یه چیزی مثل کد زیر میشه بستگی داره که شما برنامتون رو چطور نوشته باشید

Private Sub Command1_Click()
MsgBox LastNumber
End Sub

Function LastNumber() As Integer
Adodc1.Recordset.MoveLast
LastNumber = Adodc1.Recordset.Fields("Field name") + 1
End Function

dezchilds
دوشنبه 14 شهریور 1390, 23:54 عصر
اینو میدونم ولی من میخوام بر اساس archivecode عدد بدم مثلآ میگم
مدرسه طالقانی 99 تا archivecode داره حالا من میخوام archivecode1 رو انتخاب کنم و مثلآ student کد رو بدم 1 و ذخیره کنم حالا میخوام واسه بار دوم که برنامه باز میشه وقتی رو کمبو باکس طالقانی و کمبو باکس archivecode رو 1 انتخاب میکنم دیگه عدد ها از 2 شروع بشه ولی واسه بقیه archivecode ها از همون 1 شروع بشه تا زمانی که عدد ها اشغال بشن

_behnam_
سه شنبه 15 شهریور 1390, 02:24 صبح
خوب میتونید با sql مثلا تو دیتابیس فقط فیلدهای مدرسه رو انتخاب کنید مثلا فقط فیلدهای طالقانی رو انتخاب کنید و ببینید که ایا مدرسه ثبت شده یا نه اگه ثبت نشده بود که از یک شروع بشه و ثبت بشه اگه هم ثبت شده بود به روش بالا به آخرین رکورد رفته و عدد آنرا یا یک جمع کنید