View Full Version : سوال: مشکل در فست ریپورت
hsn_abieteh
دوشنبه 14 شهریور 1390, 23:33 عصر
سلام خدمت دوستان عزیز
من یک مشکلی برای گزارش گیری تو برنامم پیش اومده.
یک گزارش دارم مثل شکل زیر که نام مسئول هر قسمت رو زیرش می نویسه.
http://1.talar.hostzi.com/images/0f971d8cd243.jpg
مشکلم تو قسمت پایین گزارش هست. که می خوام زیر گروه کل فیلدها رو به ترتیب نمایش بده . برای این کار یه داده اصلی میذارم روی صفحه ام. تا اون فیلد رو بذارم روی این ابزار. ولی وقتی این کارو می کنم master data یا همون داده ی اصلی میچسبه به بالای صفحه و وقتی هم می کشمش نمیاد پایین.
http://1.talar.hostzi.com/images/6705064b3875.jpg
کسی فست ریپورت کار کرده؟ چطوری این کارو بکنم تا اسامی زیر گروه زیر هم نمایش داده بشه؟
Mahmood_M
سه شنبه 15 شهریور 1390, 01:31 صبح
قسمتهای بالای گروه ها رو درون یک Header ( سرآمد ) قرار بدید ، در زیر Header یک MasterData ( داده اصلی ) بزارید و فیلدهای مربوط به گروه ها رو درونش قرار بدید ، در زیر MasterData هم یک DetailData ( داده جزئی ) اضافه کنید و فیلدهای مربوط به اعضای گروه ها رو درونش بزارید
نکته ی مهم اینه که شما باید بین جدول گروه ها و جدول اعضای گروه یک رابطه ی Master - Detail ایجاد کرده باشید ، یعنی یک جدول داشته باشید به عنوان Master و فقط لیست گروه ها توش باشه و یک جدول به عنوان Detail که فقط اسامی اعضای گروه توش باشه ، ورکوردهای درون جدول اعضا به وسیله ی یک فیلد مشخص ( مثلا ID یا ... ) به جدول Master ( گروه ها ) مربوط بشن
برای قرار دادن نام گروه ها در کنار همدیگه هم فکر میکنم ! می تونید تعداد ستونهای های MasterData ( داده اصلی در Fast Report ) رو افزایش بدید ، این ابزار یک خاصیت به اسم Column ( ستون ) داره که میتونید به وسیله ی اون ، لیست رو به صورت چند ستونه دربیارید ( البته تست نکردم که مثل چیزی که شما توی عکس گذاشتید میشه یا نه )
اگر فایل Demo ی Fast Report رو مشاهده کنید ، چند نمونه مثل این داره
* اگر تعداد گروه ها مشخصه ، فقط کافیه که کل مشخصات ( به همراه گروه ) رو توی یک Header بزارید و زیرش هم یک MasterData ( داده ی اصلی ) برای اعضای گروه
اگر تعداد و نحوه ی ارتباط جداولتون رو توضیح بدید ، بهتر میشه راهنمایی کرد ...
موفق باشید ...
hsn_abieteh
سه شنبه 15 شهریور 1390, 15:35 عصر
مرسی آقای مهندس از پاسخت
جوابم رو گرفتم
همونطوری که گفتید مشخصات فرمانده رو میریزم تو یک جدول. اعضاش رو تو یک جدول دیگه و گروهی که برا این اعضا هست هم تو یک جدول دیگه و با فیلد ID که خود برنامه بر نفر اختصاص میده به هم ارتباط برقرار میکنن
این جوابی بود که من می خواستم
74948
برا هر قسمت اطلاعات رو از طریق یک کوئری جداگانه به دست میارم. به این صورت
74949
به نظرتون این کار منطقی هست؟
دردسر این هست که برا اون سه تا گروه دیگه هم باید کوئری جداگانه بنویسم. داخل جدول مربوط به گروه باید یک فیلد برا درج شماره گروه بذارم و بعد براساس اون IDگروه و اون فیلدی که مربوط فرمانده مربوطه هست نمایشش بدم!!
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.