dorparasti
سه شنبه 15 شهریور 1390, 00:00 صبح
من در یک ویندوز 32 بیتی (اکس پی و هفت ) برنامه ای برای نمایش کلیپ رو نوشته ام که از directx 9.0 استفاده می کنه . خوب توی ویندوز های 32 بیتی کار میکنه . اما توی بعضی سیستم ها به خصوص xp به محض کلیک بر روی آیکون برنامه خطای application is unable to run correctly ( 0*000007c1) رو میده . که هیچ نظری درموردعلتش ندارم. گیجم کرده .
و وقتی می خوام یک setup برای ویندوزهای 64 بیتی بسازم . طبق چیزی که در msdn خوندم میام و targetsystem رو برابر x64 قرار می دم و پروژه setup رو build میکنم . حالا برنامه رو توی یک ویندوز هفت 64 بیتی با موفقیت نصب میکنم برنامه حتی اجرا میشه و فرم ها بالا میاد ولی وقتی به بخشی می رسه که از diretX قراره استفاده بشه ( برای نمایش یک کلیپ ) پبغام خطای زیر رو میده :
this is not a valid win32 application ( hresult 800700c1)
واقعا حیاتی هستش این مسئله و نمی دونم چیکار کنم .راه حلی ندارم ؟
و وقتی می خوام یک setup برای ویندوزهای 64 بیتی بسازم . طبق چیزی که در msdn خوندم میام و targetsystem رو برابر x64 قرار می دم و پروژه setup رو build میکنم . حالا برنامه رو توی یک ویندوز هفت 64 بیتی با موفقیت نصب میکنم برنامه حتی اجرا میشه و فرم ها بالا میاد ولی وقتی به بخشی می رسه که از diretX قراره استفاده بشه ( برای نمایش یک کلیپ ) پبغام خطای زیر رو میده :
this is not a valid win32 application ( hresult 800700c1)
واقعا حیاتی هستش این مسئله و نمی دونم چیکار کنم .راه حلی ندارم ؟