View Full Version : سوال: یک هاست رایگان ترجیحا فارسی با پشتیبانی از وردپرس ؟
Programmer 1
سه شنبه 15 شهریور 1390, 11:32 صبح
سلام دوستان ،
من دنبال مکانی نسبتا مطمئن و مناسب برای انتشار مطالبم هستم که انعطاف خوبی هم داشته باشه ، طبق بررسی هایی که کردم استفاده از سرویس های وبلاگ دهی اصلا انعطاف و امنیتی از لحاظ پشتیبان گیری اطلاعات نداره ، دیگه ناچار شدم از سیستم های مدیریت محتوا که دستمون کاملا بازه استفاده کنم ، خودم وردپرس رو انتخاب کردم، ولی الان یک هاست رایگان نمیتونم پیدا کنم که مطمئن باشه نسبتا ، به نظر شما گیگفا خوبه؟
تا حد امکان خارجی نباشه چون اصلا نمیشه به هویتشون پی برد .
سرور رایگانی هم که میخوام شامل موارد زیر باشه :
پشتیبانی از آخرین نسخه های PHP , MySQL, Apachi, Wordpress و...
تزجیحا پشتیبانی از FTP و ترافیک مناسبی هم داشته باشه
با تشکر/.
sina_oonline
سه شنبه 15 شهریور 1390, 12:55 عصر
روی هاست رایگان اصلا حساب نکن امروز می بینی هست فردا میبینی نیست حالا خارجی هاش یکمی مطمئن ترن ایرانی که اصلا!در ضمن واقعا لزومی به استفاده از هاست فارسی داری؟؟تو بیشتر با محیط admin ورد پرس کار داری کار زیادی با خود پنل هاستینگ نداری.اشتباه می کنم؟
البته هاست های php ارزان قیمت هستن می تونی با هزینه کمی یه هاست خوب بخری
Programmer 1
سه شنبه 15 شهریور 1390, 16:04 عصر
خارجی هاش یکمی مطمئن ترن ایرانی که اصلا!
دلیلی دارید برای حرفتون!؟ توجه کنید فریب یوزر اینترفیس زیبای بعضی سایتهای خارجی رو نخورید!
در ضمن واقعا لزومی به استفاده از هاست فارسی داری؟؟تو بیشتر با محیط admin ورد پرس کار داری کار زیادی با خود پنل هاستینگ نداری.اشتباه می کنم؟
نه فقط برای این یک هاستینگ داخلی میخواستم که اگه یه وقت مشکلی پیش اومد خدمات پشتیبانی داشته باشه ، حداقل ایرانی هستیم زبون هم رو بهتر میفهمیم و احساس میکنم راحت تر بشه پی گیری کرد ، درسته با کنترل پنل وردپرس بیشتر کار میکنم .
البته هاست های php ارزان قیمت هستن می تونی با هزینه کمی یه هاست خوب بخری
درسته تو فکرش هم بودم ولی چون تازه از برنامه نویسی دسکتاپ اومدم سمت وب میخوام یه مدتی با مفاهیم آشنا بشم بعدش انشاءالله اگه سایت خوبی از آب در اومد روی یک هاست خوب قرار بدم و از همین اول هرینه اضافی نکنم .
ممنون میشم اگه دوستانی که از هاست رایگان استفاده کردن تجربیات خودشون رو در اختیار من قرار بدن ، این که چه سرویسی بهتره و کیفیتش بهتره و اطمینان و ...
نمی دونم گیگفا خوبه یا نه کسی باهاش کرده کرده برای مدت زیادی؟
با تشکر /.
arashariyan
چهارشنبه 16 شهریور 1390, 20:19 عصر
دوست عزیز
gigfa.com رو امتحان کنید
masooumi
سه شنبه 22 شهریور 1390, 23:35 عصر
درود
هاست رایگان cpanel از ابیت هاست
1 . سرور لينوكس مي باشد .
2. كنترل پنل Cpanel 11 مي باشد .
3. مي توانيد اسكريپت PHP بر روي هاست خود نصب كنيد .
4. مكان سرور آلمان بوده و 100% وارز مي باشد .
امكانات سرويس :
1 گيگابايت فضا
پهناي باند نامحدود
وب ميل
ساب دامنه نامحدود
پارك دامنه نامحدود
ديتابيس نامحدود
پشتيباني از PHP 5.2.6
3% سي پي يو و 1 مگابيت پورت اختصاصي براي هر اكانت هاست
سرويس بلافاصله پس از سفارش ، تحويل داده خواهد شد .
DNS :
ns23.ebit-host.us
ns24.ebit-host.us
براي ورود به كنترل پنل از لينك زير استفاده كنيد :
https://ns23.ebit-host.us:2083
قوانين :
نصب رپيدليچ ممنوع مي باشد و در صورت مشاهده ، اكانت Suspend خواهد شد .
نصب اسكريپت هاي اسپم ، ايميل تبليغاتي ، بات ، استريم ممنوع مي باشد و در صورت مشاهده اكانت Suspend و يا Terminate خواهد شد .
نصب اسكريپت Torrentممنوع بوده و در صورت مشاهده ، اكانت شخص Suspend خواهد شد .
استفاده از هاست به عنوان هاست دانلود ممنوع بوده و در صورت مشاهده ، اكانت شخص Suspend خواهد شد .
تست امنيتي سرور ، آپلود شل و هك ممنوع بوده و در صورت مشاهده ، اكانت Terminate خواهد شد .
در صورتي كه بيش از 20% منابع سرور را به مدت 90 ثانيه اشغال كنيد ، هاست شما Suspend خواهد شد .
هزينه ها ( اين هزينه ها شامل سرويس هاي پولي نمي باشد):
ريستور كردن Backup : در هر بار 5.000 تومان
تحويل بكاپ توسط ما : بكاپ هر سايت 4.000 تومان
باز كردن سايت Suspend شده :در هر بار 8.000 تومان (سايت هايي كه به علت استفاده بيش از حد از منابع سرور بسته شده باشند ، بايد به پلن هاي پولي ارتقا دهند .در صورت ارتقا به پلن هاي پولي ، هزينه انتقال و . . . از شما دريافت نخواهد شد. )
بنده این مطلب رو دیروز در جایی خودم و الان به شما معرفی می کنم.
در حالت کلی استفاده از هاست رایگان قابل اعتماد نبوده ، نیست و نخواهد بود و توصیه نمی کنیم.
اینم لینک سایت :
https://ebit-host.com/2011/08/%D9%87%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D9%88%D9%8A%D9%86%D8%AF%D9%88%D8%B2-%D8%B1%D8%A7%D9%8A%DA%AF%D8%A7%D9%86/
سپاس
معصومی
mohsen6500
پنج شنبه 31 شهریور 1390, 10:56 صبح
سلام دوست عزیز بنده الان حدود یک سالی هست که از سرور گیگفا (http://gigfa.com) استفاده میکنم
تا به حال که مشکل آنچنانی نداشتم!
یعنی اصلا از طرف سرورشون مشکلی نداشتم!
و جدیدترین وبم رو که ساختم حدود 3ماه میشه دارم فعال فعاله!
از php,mysql ,wordpress هم پشتیبانی میکنه
و توی خود سایت میتونید به طور اتوماتیک آنرا در پنل خود بذارید
فقط بدیش اینه که سرویس ایمیل نداره!
که برای اونایی که نیاز اساسی با این سرویس دارند یک معظل بزرگ محسوب مییشود!
تابه حال کارم نیفتاده ، شاید سرویس ارائه دهنده ایمیل هم بتونید گیر بیارید و واسش بذارید
درضمن این سایتی که دوست عزیزمون معرفی کردند فیلا کاربری قبول نمی کنه
موفق باشید
Mehr@ban
چهارشنبه 12 تیر 1392, 10:49 صبح
سلام دوستان
حوزه هاست هم هست
البته خدمات به همه کاربران میده ولی به وبمستران مذهبی و ارزشی امکانات اختصاصی رو میده
پشتیانیش هم خوبه
http://Hozeh-Host.ir
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.