View Full Version : سوال: عدم تطابق سمت چپ و راست سایت
arashmanteghi
سه شنبه 15 شهریور 1390, 19:18 عصر
سلام دوستان. من توی پروژم یه جایی گیر کردم. یه div کلی برای محتوای سایت در نظر گرفتم که توی این div، دو تا div دیگه گذاشتم به نام های leftContent و rightContent و اینجوری محتوای سایت از هم جدا میشه.
بسته به کاربری که لاگین میکنه ممکنه سمت چپ یا سمت راست طولانی تر از اون یکی میشه. چه کار کنم که اونی که کوتاهتر در میاد ، همیشه به اندازه بلندتره برسه؟ به اطلاعتون برسونم که طراحی سایتم تقریبا تموم شده و نمیتونم دست به تغییرات بنیادی در زیر ساخت قالب بزنم :لبخند:
hakan648
سه شنبه 15 شهریور 1390, 23:14 عصر
سلام
حتما شما برای کنار هم قرار دادن این دو div از float استفاده کردید . همونجوری هم که میدونید float یک عنصر رو به حالت شناور در میاره .
حالا برای اینکه این دو div به یک اندازه باشند یا میتونید عرض هرکدام رو %50 یا یک اندازه یکسان مثلا 400px بگذارید .
البته اگه %50 بزارید , با IElمشکل خواهید داشت . چون کلا IE مرورگر Normal ای نیست ;)
برای همین در صفحه نمونه ای که براتون نوشتم , عرض یکی از div هارو %49.9 گرفتم .
صفحه نمونه رو از فایل ضمیمه دریافت کنید .
74962
cyrusthegreat
چهارشنبه 16 شهریور 1390, 01:32 صبح
دوست عزیز
با استفاده از JQuery و پلاگین Equalheight می تونی انجامش بدی.
hakan648
چهارشنبه 16 شهریور 1390, 03:03 صبح
دوست گرامی - راه حلی که بنده گفتم مگه درست نیست ؟ دیگه چه نیازی به JQuery هست ؟
از این جهت میپرسم که شاید من متوجه سوال نشده باشم و یا منظور شما چیز دیگه ای بوده باشه !؟؟
cyrusthegreat
چهارشنبه 16 شهریور 1390, 12:39 عصر
دوست گرامی - راه حلی که بنده گفتم مگه درست نیست ؟ دیگه چه نیازی به JQuery هست ؟
از این جهت میپرسم که شاید من متوجه سوال نشده باشم و یا منظور شما چیز دیگه ای بوده باشه !؟؟
من فکر کنم سوال این دوستمون راجع به طول هر content هست نه عرضشون. راجع به اون 49.9% هم از css reset استفاده کنید ببینید درست می شه که دوتاشون 50% بدید.
hakan648
چهارشنبه 16 شهریور 1390, 13:31 عصر
یه div کلی برای محتوای سایت در نظر گرفتم که توی این div، دو تا div دیگه گذاشتم به نام های leftContent و rightContent و اینجوری محتوای سایت از هم جدا میشه.من که فکر میکنم منظور عرض بوده ...
از CSS Reset هم استفاده کردم ولی همون که گفتم . IE کلا نرمال نیست ... | فایل ریست شده رو قرار دادم .
74996
ebrazi2
چهارشنبه 16 شهریور 1390, 14:52 عصر
من فکر ميکنم منظور ايشون درباره طول هر content بوده در اين صورت فکر ميکنم که شايد مشکل با تعريف کردن حداقل ارتفاع براي ديوها تا حدودي حل بشه.
arashmanteghi
چهارشنبه 16 شهریور 1390, 20:46 عصر
بله، مشکل من طول هست و استفاده از jQuery رو هم بلد نیستم، توی این پروژه فهمیدم که واقعا باید javascript و jQuery رو یاد بگیرم حتما و بعد از تموم شدنش میرم دنبالش. پیشنهادات شما رو امتحان میکنم و همینجا نتیجه رو میگم. اما من با تعریف حداقل ارتفاع هم مشکل دارم، آخه کاربر شاید بخواد در سمت راست که مربوط به نمایش توییت های دوستانش هست، توییت های قدیمی تر رو هم ببینه و پس بخش سمت راست باید بلندتر بشه و اون وقت سمت چپ به اندازه خودش میمونه و سایت تقریبا قناس میشه.
hakan648
چهارشنبه 16 شهریور 1390, 23:03 عصر
من توی پروژم یه جایی گیر کردم. یه div کلی برای محتوای سایت در نظر گرفتم که توی این div، دو تا div دیگه گذاشتم به نام های leftContent و rightContent و اینجوری محتوای سایت از هم جدا میشه.
بسته به کاربری که لاگین میکنه ممکنه سمت چپ یا سمت راست طولانی تر از اون یکی میشه
فکر میکنم شما با کلمه های عرض و ارتفاع مشکل دارید . مقدار عنصر از چت تا راست , عرض و مقدار فاصله عنصر از بالا تا پایین رو ارتفاع میگن.
اینکه شما رو واژه طول اصرار دارید باعث ابهام در سوال شده ...
arashmanteghi
پنج شنبه 17 شهریور 1390, 13:13 عصر
فکر میکنم شما با کلمه های عرض و ارتفاع مشکل دارید . مقدار عنصر از چت تا راست , عرض و مقدار فاصله عنصر از بالا تا پایین رو ارتفاع میگن.
اینکه شما رو واژه طول اصرار دارید باعث ابهام در سوال شده ...
دوست خوبم من میدونم طول و عرض یعنی چه، اما از راهنمایی شما هم ممنونم. اگر من روی واژه طول اصرار دارم واسه این هست که خب مشکلم طول دو طرف سایت هست. طول سمت راست و طول سمت چپ با هم برابر نیست. دیگه نمیدونم چطوری باید میگفتم. منظورم درازیش هست. یه عکس از صفحه وبم ضمیمه مکنم تا منظورم رو متوجه بشید.
عکس یک (سمت راست کوتاه تر) (http://arashmanteghi.persiangig.com/image/Capture.JPG)
عکس دو (سمت راست بلند تر) (http://arashmanteghi.persiangig.com/image/Capture1.JPG)
hakan648
جمعه 18 شهریور 1390, 03:11 صبح
سلام مجدد - در این مورد از دوستانم پرسجو کردم و نتیجه رو گرفتم . ظاهرا این کار با جاوا اسکریپت قابل انجام هست . ( از ایشون بسیار سپاسگزارم )
این لینک رو ببینید (http://bonrouge.com/%7EfixH)
البته میشه از Table هم استفاده کرد - چون ارتفاع ستون ها یا همدیگه همیشه برابرند و کش میان!!
خودم خیلی دوست داشتم بدونم که با CSS چطوری قابل انجام هست که فعلا به نتیجه نرسیدم...
راستی ظاهر سایتتون هم خیلی جالب بود - امیدوارم پس از آپلود آدرسش رو به ما هم بدید D:
موفق باشید ...
arashmanteghi
جمعه 18 شهریور 1390, 22:39 عصر
ممنون دوست عزیز ، راستش این صفحه با چند تا warning باز میشه و نمیدونم از چه مطالبی باید کمک بگیرم ، آخه مطالبی توش نمیبینم.
در ضمن شما لطف دارید، خیلی ها همین رو میگن، اما این فقط یه پروژه دانشجویی هست با موضوع شبیه سازی میکروبلاگی مثل توییتر. خیلی ها میگن چرا آپلود نمیکنی و من دارم وسوسه میشم الان:لبخند:
hakan648
شنبه 19 شهریور 1390, 00:12 صبح
مطالبی توش نمیبینید؟ چطور من همین الان دارم میبینم ؟ - با FireFox بازش کن.
اگه آپلودکنی و در قسمت سایت های Open Source هم معرفیش کنی , خیلی خوب میشه . هم برای خودت تا اشکالات کارت رو متوجه بشی هم برای دوستان دیگه تا یه چیزی یاد بگیرن!
هرجور خودت صلاح میدونی - من خودم دارم روی یک فروم کار میکنم . بعد از اینکه تکمیل شد , حتما معرفیش میکنم !
راستی اگه هاست نداشتی بهت پیام بده تا اگه شد تو هاست خودم بتونی تستش کنی .
موفق باشی ...
hakan648
سه شنبه 22 شهریور 1390, 18:47 عصر
سلام
یه راه حلی هست که بسیار جالبه . شما ابتدا یک div اصلی انتخاب میکنید بعد از اون دو div دیگه در div اصلی قرار میدید که این دو سمت چپ و راست سایت رو درست میکنند .
حالا یک تصویر زمینه برای div اصلی انتخاب میکنید که طوری طراحی شده باشه که سمت چپ تصویر کاملا در div سمت چپی و قسمت دراست تصویر در div سمت راستی قرار بگیره .
یعنی یه عکس درست میکنید مثلا با عرض 1000 پیکسل که 500 پیکسل چپ قرمز و 500 پیکسل راست مشکی باشه . حالا عرض دو div رو هم 500 پیکسل میدید . وقتی یکی از div ها کشیده تر از دیگری بشه , div اصلی هم کشیده شده و به همین ترتیب تصویر زمینه هم چون متعلق به div اصلی هست کشیده میشه و چون div کوچکتر هم از تصویر زمینه یکسان با دیگری استفاده میکنه , طوری به نظر میرسه که انگار هر دو به یک اندازه هستند , در صورتی که اینطور نیست !!!
خیلی جالبه . این نکته رو هم باید متشکر از دوستمون آقای مینایی باشیم !
برای دیدن مثال هم فایل ضمیمه رو دانلود کنید !
Saber Mogaddas
پنج شنبه 24 شهریور 1390, 14:37 عصر
div که بزرگ میشه رو باید تو div که کوچیک هست جا بدین این کارم با چند تا div تو هم حل میشه ..
hakan648
پنج شنبه 24 شهریور 1390, 14:58 عصر
دوست گرامی فکر کنم شما سوال رو بد متوجه شدین - معلوم نیست که کدوم یکی از div ها بزرگتر میشه ! وگرنه موردی که شما فرمودید چیز خاصی نیست و با نگاه کردن به سورس همین برنامه نویس متوجه روش کار شد . چون طول قسمت سمت راست همیشه ثابت هست , برای همین از روشی که فرمودید استفاده میشه !
ebrazi2
چهارشنبه 04 آبان 1390, 14:44 عصر
من دقيق متوجه منظور شما شدم اما در اين دو عکسي که شما فرستاديد مشکلي نمي بينم. و در هر دو عکس سمت راست و چپ صفحه با هم ، هم ارتفاع هستند. پس مشکل چيست؟
ebrazi2
چهارشنبه 04 آبان 1390, 14:46 عصر
من متوجه منظور شما شدم. اما در اين دو عکسي که فرستاديد مشکلي نمي بينم و در هر دو عکس ، سمت راست و سمت چپ با هم، هم ارتفاع هستند. پس مشکل کجاست؟:گیج:
Saber Mogaddas
چهارشنبه 04 آبان 1390, 18:27 عصر
سلام دوستان. من توی پروژم یه جایی گیر کردم. یه div کلی برای محتوای سایت در نظر گرفتم که توی این div، دو تا div دیگه گذاشتم به نام های leftContent و rightContent و اینجوری محتوای سایت از هم جدا میشه.
بسته به کاربری که لاگین میکنه ممکنه سمت چپ یا سمت راست طولانی تر از اون یکی میشه. چه کار کنم که اونی که کوتاهتر در میاد ، همیشه به اندازه بلندتره برسه؟ به اطلاعتون برسونم که طراحی سایتم تقریبا تموم شده و نمیتونم دست به تغییرات بنیادی در زیر ساخت قالب بزنم :لبخند:
سلام
مشکل سما رو اینجا حل کردم..
http://barnamenevis.org/showthread.php?309509-%D8%A7%D8%B1%D8%AA%D9%81%D8%A7%D8%B9-%DB%8C%DA%A9%D8%B3%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D8%A7%DA%A9%D8%B3-%D9%87%D8%A7%28%D9%87%D9%85%D9%82%D8%AF-%D8%B4%D8%AF%D9%86-%D8%A8%D8%A7%DA%A9%D8%B3-%D9%87%D8%A7%29
موفق باشی..
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.